צריכה עזרה!

מעיין1111

New member
צריכה עזרה!

חבר'ה מישהו מכיר אתר באינטרנט באמת טוב שיש בו את כל הדברים על אלביס..(רשימת השירים שלו בסרטים, אתרי מעריצים טובים) אפשרי גם בעיברית וגם באנגלית.. אני יודה לכם מאוווד אם תוכלו לעזור לי למצוא.. תודה, מעיין

girl happy man

New member
היי מעיין האתר הטוב ביותר הוא: אני:

כל מה שאת רוצה לדעת...סרטים תקליטים קריירה הופעות... אני בשמחה אענה על כל השאלות\בקשות בשביל ההתחלה שיהיה טעם טוב: אלביס אהרון פרסלי נולד : 8.1.1935 הלך לעולמו: 16.8.1977 תחילת הקריירה המקצועית :1954 (למרות שהתחיל להקליט עוד ב-1953 ) תקליטונו ה-1 : THATS ALL RIGHT MAMA כשמצידו השני :BLUE MOON OF KENTUCKY (יולי 54') 1956 : השנה בה אלביס פרץ לתודעת העולם כולו!!! הופעה טלויזיונית ראשונה , סרט קולנוע ראשון( "אהביני ברכות" ) ותקליטון הזהב הראשון : "מלון הלבבות השבורים" 1957-1958 -אלביס ממשיך להכות גלים בהופעות בקולנוע ובמצעדי הפזמונים 1958-1960 - אלביס משרת נאמנה את צבא ארה"ב 1960-1968 - עשור ה-60'ידוע כעשור הסרטים (כ-3 בשנה!!!) סרטיו כוללים להיטים רבים ואלבומיו נמכרים בכמויות ענק!!! לקראת שנת 1966 חלה ירידה במכירות עקב להקות רבות הכובשות את מצעדי הפזמונים ( "החיפושיות" וכו') 1968 - אלביס חוזר ובגדול להופיע בפני קהל בהופעת הטלויזיה האדירה הידועה כ- COMEBACK SPECIAL 1968 אלביס נראה נהדר בחליפת העור השחורה כשהוא מבצע מלהיטיו של שנות ה-50'ותחילת ה-60' 1969 - חוזר להופיע לקהל הרחב ( מתחיל בלאס וגאס...) 1970-1977 - עשור ה-70' ידוע כעשור ההופעות : למעלה מ-1000 ! הופעות בכל רחבי ארה"ב כאשר השיא היה ב-14.1.1973 בהופעת ענק! מהונלולו הוואי 16.8.1977 - המלך הלך לעולמו אך קולו , דמותו , שיריו וכל מה שעשה ישאר לתמיד!!! מקווה שקצת הארתי לך את הדרך למלך! באהבה :ליאור ב.

girl happy man

New member
ובנוסף: חפשי בגוגל:ELVIS PRESLEY

יש אין סוף אתרים... ושוב אם תרצי מידע...אני כאן בכיף!!! ליאור

מעיין1111

New member
ליאור תודה רבה לך!

אבל אני יותר מתמקדת (עושה עבודה על זה) באיך אלוויס השפיע על המעריצים שלו ברחבי העולם... אם ניראה לך שתוכל לעזור לי אני ישמח... :)

למעלה