צריכה עזרה!!

צריכה עזרה!!

לא ממש יוצא לי לכתוב בפורום הזה אבל הפעם אני צריכה שתעזרו לי... אני צריכה סיפורים מגניבים לטיולים..כמו הסיפור על הצ'יקובומבומים..דברים בסגנון הזה...אני ממש צריכה את זה!! תודה =)

s h e e p i t

New member
לא מכירה את הסיפור על הצ'יקבומבומים

אבל יש את הסיפור על הילד המחרבן...

פיכה דאומה!!!!!

הסיפור הכל שולט בעולם!!! חיפשתי אותו... חחחחח תודה

עדי

אולי תעלי את כל הקבצים האלה למאמרים כדי שלא יהיה צורך כל פעם לחפש אותם מחדש? ואפשר גם להעלות אותם לאתר.

צודק!

בשמחה אפילו! אבל... לא עכשיו
אני חייבת לעוף עכשיו! זה יקרה בשבוע הקרוב!!! תודה =) יש לכם עוד משו שאתם רוצים להעלות למאמרים בפורום/להעלות לאתר - שרשרו בשרשור הזה!!!! כל הסיפורים, פינוקים, פעולות, מה שבא לכם! אני אטפל בזה כבר.. אבל צריך את הדברים האלה בשביל שיהיה (נו לא יצא הכי חכם! אבל הבנתם!!)
!!

נ ו ם

New member
או שלום באמת

כבר חשבתי שנהיית סנוב אפילו יותר ממני. ותן לי לומר לך שאתה עושה את טעות חייך. שלומי מתוסבך אבל טוב. דבר איתי מתישהו.

Hilaloosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי שרוני שרוני... חחחחחחח זה בכוונה.... לא שמת
שהשם שהוא כתב זה פיכה דאומה ולא כיפה אדומה?! חחחחחחחחחח

אל תצחקי!!!! כל הסיפור הפוך!!!

אי אפשר להבין מה כתוב זה לא רק השם! את השם הבנתי!! אני לא הבלה הילהההההה =)

טוב נו יצאתי חומוס חחחח עכשיו שאלתי

מישהו עם הסיפור אמור להיות ככה...מצטערת...אני שמחה שהצחקתי אותכם חחחחחחחחחחחחחח הצחקתי גם את עצמי

במקרה עכשף כל הקלסרי הדרכה

ופנקסים הקטנים שלי לא אצלי.. אז אני לא יכולה לעזור לך. סורי!!!

למעלה