צריכה עזרה!!!

G 1 L A T

New member
צריכה עזרה!!!

אחרי לבטים רבים, המוח שלי כבר כואב מרוב מחשבות, החלטתי שאני רוצה להתגייס, כל החברות שלי התגייסו ונראה לי שזה ייתן לי יותר סיפוק מממקום ההתנדבות המ-ש-ע-מ-ם שבו אני נמצאת, אם מישהי מכן יודעת אולי אם יש באפשרותי להתגייס בשלב כזה (אני כבר בת 18.5), ולאן עליי לפנות ומה להגיד, והאם העובדה שהצהרתי תפגע בתפקידי בצבא (למרות שאני באמת מבית מסורתי, וההורים שלי לא רוצים לדבר איתי בגלל זה, לא משנה, עזבו, בלאגן...). בבקשה אני מתחננת לכל פיסת מידע שיש באפשרותכן להביא לי, או אם אתן מכירות מישהו שמבין, כי אני ממש לבד בקטע הזה. ב-ב-ק-ש-ה, ב-ב-ק-שה, ב-ב-ק-ש-ה

G 1 L A T

New member
Mיקי

פניתי לפורום מתגייסים ולא ממש עזרו לי, א חשבתי אולי שכאן יעזרו לי יותר. אני רואה שאין למי לפנות..

Nomi11

New member
גיוס ../images/Emo104.gif

גם לי היתה בשנה הראשונה טראומה קלה מהשרות לאומי וביררתי באותה תק' ביררתי בלשכת גיוס בקשר חזה. אז כך: בגלל שהצהרת, הפסדת את המנילה שלך (וגם את הסיכוי לעשות משהו שווה בשירות שלך...) במצב כזה אם תתגייסי, זה יהיה לכלל צה"לי, דבר שלדעתי מאוד לא מומלץ. עכשיו תורך לחשוב על זה פעם שניה (או שלישית, או חמישית או עשירית...) ולשקול את זה טוב-טוב. אני לא הייתי עושה צעד כזה, אבל כמובן שזו החלטה שלך והחיים שלך, אבל אל תעשי שגיעות שתתחרטי עליהן אח"כ. אני לא יודעת למה את רוצה לבטל את ההצהרה, אבל עדיין נשארו מקומות פנויים של השנה ואולי תבדקי אם משהו מהם מתאים לך.

kakdila1

New member
שמעתי שהוקם גרעין נח"ל חדש

של בנות חילוניות המלמדות יהדות. אולי זה יתאים לךץ אבל צריך לזה הרבה נכונות לתרום וראש גדול

למעלה