צריכה עזרה!

צריכה עזרה!

האמת שרציתי לשתף אותכם בבעיה שלי ואני אשמח אם תעזרו לי כי אני לא רואה ממש פיתרון.. אני מרגישה שאני פשוט לא יכולה ללכת לאודישנים כי זה מאוד מאוד מלחיץ אותי.. אני מאמינה בכושר המשחק שלי ואני באמת מאמינה שאני יכולה להצליח איתו אבל פשוט באודישנים אני לא מסוגלת לתפקד.. אני מתחילה לגמגם לרעוד ואני לא אחראית למה שאני אומרת.. וככה אף אחד לא יכול לראות באמת את הכישרון שיש לי וזה מציק לי מאוד כי אני רוצה ללמוד בבית ספר למשחק אחרי הצבא ואני רוצה ללכת לאודישנים לסוכנויות רציניות למשחק והלחץ והפחד מאודישנים גורם לי לחשוב אפילו להתרחק מהאהבה הגדולה שלי למשחק.. וזה מפחיד אותי.. מפחיד אותי שאני לא יוכל לממש את עצמי כמו שאני רוצה.. אם אני ישחק בעתיד אני ממש לא יודעת מה יהייה איתי.. בבקשה תעזרו.. אני כבר לא יודעת מה לחשוב

אין לך הרבה מה לעשות

מלבד להמשיך להיות כל כך בטוחה בעצמך - ולנסות להרגע. נסי לעשות מדיטציה לפני אודישן.

אולי תתיעצי עם מישהו מקצועי

שבאמת יוכל לעזור לך למצוא פתרונות או טכניקות לשפר את מצבך.

לפני שננסה לעזור..

לא אמרת בת כמה את.. לא אמרת גם ממתי את עושה אודישינים.. וכמה עשית...

dobo

New member
יש משפט מטומטם שאומר:

"קחי את זה לדמות." אולי הוא לא כזה מטומטם? תתעלי את התחושות האלה לטובת התפקיד, תשתמשי בהן. למשל: את רועדת לא כי השחקנית1 מתרגשת, אלא מפני שאופליה (או כל דמות שתעשי) כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה עד שאפילו הגוף מתחיל לרעוד. זו רק דוגמא בשביל הרעיון. לא לומדים משחק בהתכתבות. בהצלחה.

חח המשפט לא מטומטם בכלל

והאמת שניסיתי את זה אבל יש פעמים שזה לא הולך..יש פעמים שזה לא קשור לדמות.. ואני מבינה את מה שאתה מנסה להגיד וזה נכון בחלק מהמקרים אבל בחלק פשוט לא.. אני לא יודעת אני כאילו מפחדת מכל הזדמנות להראות את כושר המשחק שלי.. נכון לעכשיו אני לומדת משחק אבל עדיין כל פעם לפני שאני הולכת לשעור אני נלחצת מחדש.. כאילו אני מפחדת לגלות שאני לא טובה בזה כמו שחשבתי או משהו כזה.. בכל מקרה באמת תודה על העזרה!!

TVM

New member
גם "במאי" נולד עם רגשות,,,

כתסריטאי טלוויזיה, אני רוצה לספר לך, שגם בצד השני מתרגשים כל פעם, שבחורה יפה נכנסת לאודישן,,, אין מה לעשות, שום דבר לא מרגיל אותך למעמד, וגם אנחנו מאוד מנסים ומתאמצים לעשות רושם טוב עליכם, להראות שאנחנו הכי מקצועיים,,, תחשבי על זה לרגע, אם הבמאי היה רואה אותך במסיבה בTLV נניח, הכח היה בידיים שלך, נכון? אז גם כשאת מגיעה לאודישן זה לא לגמרי משתנה,,, ההתרגשות שלך תעלם ברגע שתביני שגם לנו חשוב מה את חושבת עלינו !!! חוץ מזה, גם אנחנו פישלנו לא פעם, ואנחנו מתרגשים אפילו יותר ממך כשאנחנו צריכים להציג את הרעיונות שלנו בפרזנטציות ,,, וכאן אנחנו לא באים עם מונולוג, שדיקלמנו בעל פה, כך שלנו אפילו יותר קשה, פישלנו הרבה יותר ממך, ואנחנו מכירים טוב את ההרגשה, כשאומרים לך לא לרעיון שלך לתוכנית או סרט חדש. חוץ מזה, זו לא הוליווד כאן, ותמיד תהיה לך עוד הזדמנות,,, גם אם נכשלת באודישן אצל במאי, תוכלי להגיע לאודישן הבא שלו, ויקבלו אותך בשמחה, ובחיוך,

למעלה