צריכה עזרה!!

לי**

New member
צריכה עזרה!!

שלום! אני חייבת שמישהו ייעץ לי מה לעשות... אני כבר לא יכולה להמשיך ככה, לבד! אז ככה: ליפני תשע חודשים בערך הייתה לי חברה שהיא הייתה כמו אחותי. היינו עושות הכל ביחד, היינו יודעות אחת אל השניה הכל, היא הייתה היחידה שהבינה אותי ואני הייתי היידה שהבינה אותה, הקיצר היא הייתה החצי השני שלי! יום אחד רבנו ריב כזה ענקי! אחרי הרי לא יכלנו לחזור ולהות חברות כי זה היה בילתי אפשרי... אני לא הפסקתי להיות ביכאון. כל הום בכיתי, כל היום הייתי עצובה, לא אכלתי ומיכאן הפכתי להיות בולימית! כל היום אכלתי והקאתי... בהתחלה זה ניראה לי הכי אחלה שיש, כי רזיתי והרבה בנים היסתכלו אלי. אבל שהזמן עבר הדברים הישתנו. למשל, אני לא הייתי רגילה שבנים רוצים אותי, וכשהם רצו נתתי להם לעשות בי הכל... למשל כמה ילדים שיותר קטנים מימני בשנה כימעט אנסו אותי, הם החריחו אותי להיתנשק איתם, הם נגעו בי... אני כמו מפגרת הרגשתי טוב אם עצמי, כי אף פעם אף בן לא רצ לגעת בי ופיתאום אני שווה משהו!! אבל אחרי זה קראו לי זונה, והמשיכו לגעת בי בלי שאני יסכים. אחרי חודשיים מצאתי חברות חדשות שמעשנות ושותות. ואני כמו מפגרת התחלתי לעשן ולישתות... זה כאילו מאז שהחברה הכי טובה שלי ואני רבנו איבדתי את החצי שני שלי! איבדתי את החיים שלי! כבר לא היה לי החפט מכלום! נימעס לי להיות בוליית! נימעס לי לעשן! נימעס לי לא ללכת לבית ספר! אני רוצה לחזור להיות כמו שהייתי פעם: מאושרת, בלי לעשות שטיות, אני וצה שיהיה לי כייף לקום בבוקר.... למה כל זה קרה לי? ביגלל החברה? או שזה אני סתם מפגרת? איך יוצאים מיכל הבלגן? בבקשה מישהו.... אני חייבת עזרה כי קשה לי ככה.

לדעתי

את צריכה לנסות להשלים עם החברה שלך. כי את אפילו בעצמך אומרת שהכל התחיל מהריב הזה... אני לא יודעת עד כמה הריב יכל להיות קשה, ומה כבר יכולתן לעשות אחת לשנייה אבל אני חושבת שאתן צריכות לוותר על הגאווה ועל העלבון ופשוט להשלים. תחזרי לחיים שהיו לך קודם ותמשיכי להיות עם החצי השני שלך.

Ross Geller

New member
תראי, אני חושב ש.... ../images/Emo47.gif

אני חושב שדבר ראשון, את צריכה להשלים עם חברתך כי רק אז תרגישי טוב יותר ותוכלי לחזור לחיים הרגילים שלך - החיים שאת אוהבת ומאושרת לחיות אותם! דבר שני, התגובה שלך הייתה ממש קשה לזה שאתן כבר לא חברות וזה מוכיח שאת עדיין מרגישה שאת רוצה להיות חברה שלה - איך היא הגיבה לכל זה? דבר שלישי, תפסיקי לעשן ולשתות כל עוד את יכולה - אל תגיעי למצב שבו כבר לא תוכלי להפסיק - תפסיקי את זה כל עוד יש לך ראש על הכתפיים וכל עוד את מבינה מה הטעות שלך - אל תהרסי לעצמך את החיים! תקני אותם כל עוד את יכולה ולא מאוחר מידי! ולגבי העניין של הנגיעות - אני מבין שהרגשת רצוייה, אבל זה יכול לגרום לדברים רבים שלאחר מכן את תתחרטי עלייהם - אז בחיים אל תתני למישהו לעשות לך משהו שאת לא רוצה!!! את עלולה להתחרט על כך לאורך כל החיים ולהפגע ממש! תשמרי על עצמך, ואם הם הכריחו אותך לעשות משהו בניגוד לרצונך מקומם במוסד לעבריינים! אני מקווה שעזרתי לך במה שיכולתי, אז בקיצור: תשלימי עם חברתך, תגשי אלייה בשקט כשהיא תהיה במצב רוח טוב ותדברו, תפסיקי לעשן ולשתות כל עוד את יכולה ואל תתני למישהו לגעת בך ולעשות לך משהו בניגוד לרצונך. ross geller פורום "חברים"

לי**

New member
לי לא החפט אפילו להשלים איתה היום..

אבל הבעיה היא שאני לא יודעת איך היא מרגישה.... ואני חושבת שהיא מיסתדרת טוב מאוד בילעדי... אני לא יכולה להפסיק לעשן זה מרגיע אותי. אבל לישתות אני יכולה להפסיק כי עדיין לא היתרגלתי לזה. תודה אל העזרה! לי...

Ross Geller

New member
עוד עצה ../images/Emo47.gif

כדאי לך לגשת אלייה ולדבר איתה - לראות איך היא מרגישה ולברר מה המצב שלה - אולי גם היא עצובה... את חייבת להפסיק לשתות ולעשן - במיוחד לעשן! אני יודע שזה מרגיע אותך, זה משסיגריות עושות, אבל בעתיד - בעוד מספר שנים - חייך יהיו הרוסים אם תעשני: אני מחר אתן לך רשימה של אתרים בהם כתוב מה ניתן לעסות על מנת להגמל מעישון - ואת תיגמלי... זה הכל להפעם, ross geller

תראי

זה בדיוק מה שקורה לי עם החברה הכי טובה שלי. אנחנו כל הזמן רבות והסיבה היחידה שאחנו לא משלימות זה בגלל שאנחנו חושבות שהשניה לא רוצה! נכון שבסוף אנחנו באות ומדברות אבל אחרי שבועיים (ולמה סתם לבזבז שבועיים?) במקרה שלך זה הרבה יותר... אם הייתן חברות כל כך טובות ואם לך קשה עם זה אז בטוח שגם לה קשה! היא פשוט לא מראה את זה!!! בכל מקרה בשביל לדעת אם זה כך או לא את צריכה לגשת אליה ולדבר איתה. היית צריכה לעשות את זה כבר בהתחלה לפני שכל זה התחיל אבל אף פעם לא מאוחר מדי!

yobz

New member
עזרה

בקשר לבולמיות, כדאי לך לפנות לעזרה המחלקת אנורקסיות/בולמיות בבי"ח תל-השומר. תקטעי את זה כל עוד זה קל ושלא תכנסי עם זה עמוק פנימה לתוך בעיות רפואיות (בעיות הריון למשל..) בולמיה זאת מחלה כמו כל מחלה ותתיחסי אליה כאילו אל שפעת קשה מאוד. תפני לעזרה מקצועית.

למעלה