צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני ממש ממש צריכה לדעת מה דעתכם. בפורים הקרוב אני מתחפשת לschool girl (מה לעשות,זה פשוט לא נשמע טוב בעברית). אני לובשת חולצה לבנה מכופתרת כזאת, חצאית סקוטית מיני, מלא צמידים (נראה לי שחורים) ומגפיים גבוהות. אני כנראה עושה פס בשיער ואיזה תסרוקת מיוחדת. אז חשוב לי לדעת מה דעתכם:
על התחפושת בכללי
איזה צבע או תסרוקת כדאי לי לעשות בשיער
מה אתם הייתם לובשים, אם הייתם מתחפשים לזה.איזה תסרוקת? נעליים? עם עניבה?בלי עניבה?עם צמידים? איפור? עיפרון בעיניים? אני ממש ממש מתלבטת, ופורים זה עוד לא הרבה זמן אז בקשה תענו לי|מתחנן|!!!

LipStiK

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל, יכול להיות שיגידו לך שזו תחפושת חרושה וכאלה אבל לדעתי זאת תחפושת מקסימה ואני ממש מתה עליה... אז ככה- פס בשיער- אדום! כל צבע אחר יהיה עדין מדי בשביל תחפושת כזו... שימי הרבה צמידים, שחורים, וכדאי שיהיה לך אחד עם ניטים. תאספי את השיער בקוקו גבוה לדעתי, עיפרות שחור בעיניים וצללית יחסית כהה אבל אל תשימי יותר מדי. מגפיים זה טוב, אל תשני. בנוגע לעניבה, אני חשבת שזה יהיה מגניב אבל אל תשימי אותה על הצוואר תקשרי אותה על החצאית, או פשוט אל תהדקי אותה יותר מדי... ו...זהו

im to hot

New member
אז ככה

לפי דעתי עניבה אבל לא צמודה שתיהיה משוחררת כזאת חולצה לבנה מכופתרת אבל תשאירי למטה ולמעלה כמה כפתורים פתוחים איפור לא עדין אבל גם לא גס נעלים גבןהות תחפושת די נחמדה

אני אגיד את דעתי אבל את לא חייבת

לקבל אותה...: 1.התחפושת מדהימה אבל באותה מידה חרושההה...!! אם את סגורה עליה תשדרגי אותה- למשל חברה שלי התחפשה לschool girl אבל יותר בכיוון של זנותית, פריקית כזו... 2.פס בשיער..ללא ספק אדום!!! אלא אם את בהירה בשיער ואז גם שחור חזק יהיה יפה או סגול..תסרוקת-אני אל יודעת איך להסביר אבל זה בכיוון שהשיער מקדימה בשבילים ומאחורה הוא קופץ כזה (כמו קיפוד) או כמו השיער בתמונה ששמתי לך... 3.נעלי בובה או מגף שחור, עניבה שחורה משוחררת כזו-לא חנוקה, צמידים הכרחיים, איפור שחור כבד... אני כמו שאמרתי לך בעד לשדרג את התחפושת ליותר בכיוון של פריקית...אז רשמתי לפי זה!

למעלה