צריכה עזרה

BLOND100

New member
צריכה עזרה

צריכה את עזרתכם...נפרדתי מחבר שלי אני עדין אוהבת...אייך ומה עושים בכדי שהאהבה תחזור??? אתם חייבים לעזור לי אני מיואשת בבקשה!!!

ToryMaster

New member
מה חדש?

תמיד כשהאהבה נגמרת קשה להתמודד עם זה, אבל כפייה זה לא הפיתרון. כי זה מה שזה חמודה, כפייה על מישהו למשהו שהוא לא רוצה. הדרך היחידה שיש לי להציע לך, זה להשתמש במה שהטבע נתן לך, מה שגרם לו להתקרב אלייך מלכתחילה - האופי שלך, המראה שלך, אני לא יודעת מה עוד. כישוף לא יעזור לך עכשיו, בעיקר כי הוא לא יעבוד.

BLOND100

New member
זו לא הכוונה

לא התכוונית לכשפ אותו רק רציתי לדבר אם יש משהו שיעזור לי להמשיך הלאה שיגרום לי ורק לי לשכוח להתעלם ולהמשיך הלאה הפרידה היא מיזמן כבר שנה וחצי אנחנו לא יחד!!

Envenom

New member
אני לא חושב שאת בפורום הנכון..

אלא אם כן את מתכוונת לכישוף שיעזור לך לשכוח אותו? אני אישית לא מכיר כישוף כזה, אבל הרבה שוקולד ומוזיקה רועשת (ואם חייבים גם אתרים "חינוכיים" חח) עוזרים בהחלט.

ToryMaster

New member
בהחלט

זה פשוט לא הפורום הנכון. מוזיקה מרגיעה, או לא מרגיעה, משהו שאת אוהבת, גלידת שוקולד בכלי ענק, לשבת מול הטלוויזיה עם החתול, אפילו לבד, לי זה תמדי עוזר.

ToryMaster

New member
בעיקר שוקולד

תראי, יש מצב שבפורום שמנים וצמחי מרפא (נדמה לי שהמספר הוא 850) יוכלו לעזור לך עם משהו שירגיע אותך בהתקפים של בכי, דברים כאלו, אבל הבעיה והפיתרון שאת צריכה הם מנטליים, וזה משהו שרק הזמן יוכל להועיל בו.

לא שוקולד

כל פעם שאת מרגישה שעצוב לך תקבעי עם חברה טובה ותבלו. אל תדברי איתה על זה ואל תדושי בזה כל היום. רק צאי לבלות. מצאי תחביב חדש. אולי אמנות לחימה. סוג של ריקוד. קרמיקה. ציור. בהצלחה ואל תדאגי. הזמן ירפא הכל. הבטחה שלי.

ebonyW

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני מבינה מה עובר עלייך. כולנו היינו שם בשלב זה או אחר בחיינו. יש לי הרגשה שהדברים לא ממש סגורים מבחינתך. אולי את פשוט צריכה לשבת עם עצמך ולסגור את הדברים. שוקולד וגלידה בקופסאות ענקיות יכולים לעזור למצב הרוח, אבל לא כ"כ למצב המשקל
אני חושבת שאת צריכה להתחיל לצאת יותר, לפנק את עצמך (בגדים חדשים, תספורת, מסאג' - כל מה שגורם לך להרגיש טוב עצמך), לחדש קשרים עם חברות וחברים, לצאת לבלות, לטייל ולפני שתרגישי, יום אחד תקומי בבוקר והכאב ייעלם. ופתאום תגלי שיש המון, אבל המון בחורים מקסימים בחוץ, ואני בטוחה שיש מישהו במיוחד בשבילך. והכי חשוב - אמונה. יש מי שדואג לנו שם למעלה. צריך רק לעשות את הצעד הראשון. תאמיני. תאמיני שהכל יסתדר, ואני מבטיחה לך שהעולם ייצא מגידרו כדי להראות לך שאת צודקת. עם כל צעד שתעשי תרגישי יותר טוב. באהבה
אבוני

ToryMaster

New member
צודקת

כשרע לי אני מטפחת את עצמי, או מסדרת תא החדר מחדש, זה עזור פלאים

למעלה