צריכה עזרה

צריכה עזרה

לארוחה רומנטית אני מתכננת להכין קוקטייל כלשהו, משהו סטייל מרטיני, ואני צריכה רעיונות + הוראות הכנה, מאחר שאני לא באמת מבינה בזה. צריך לציין גם שהאלכוהול שיש לי בבית הוא: וודקה, וליקר תפוזים. אז יש עדיפות לרעיונות שכוללים אחד מאלה, או שניהם ביחד. המון תודה לעוזרים! סתיו

עוד קצת מידע.....

1. איזה סוג שתייה (אם בכלל) את ובן-זוגך שותים (יין, משקאות נקיים, קוקטיילים על בסיס שמנת, לא על בסיס שמנת וכו') 2. איזה אוכל יהיה בארוחה (יש כאן אגב כמה בשלנים לא רעים
) 3. באיזה שלב את רוצה להביא את הקוקטייל - בהתחלה, עם האוכל, לקינוח בנוסף -- מוודקה וליקר תפוזים אי אפשר לייצר יותר מדי דברים מעניינים... יש לך אפשרות לגרד עוד מרכיבים?

MEIMIS

New member
אגב... אלון יכול להמליץ לך על בישול

עם אלכוהול עם כבר מדברים

האמת

שבבית אנחנו לא שותים אלכוהול, רק ביציאות. ואז זה בד"כ בירה. אבל רציתי לגוון לפעם הספציפית הזאת. אני רוצה את זה עם האוכל, ועדיף קוקטייל שלא על בסיס שמנת. האוכל: פסטה ברוטב שמנת ופטריות, סלט חסה עם דברים, והקינוח: סופלה שוקולד חם. ברור לי שאי אפשר לייצר משהו סופני רק משני המרכיבים האלה, אבל רצוי שיכיל לפחות אחד מהם. את השאר אני כבר אגנוב ממימיס כנראה

הנה רעיון למשהו סטייל מרטיני ../images/Emo26.gif

אתר עם קוקטיילים סטייל מרטיני עם קישור למטה מהאתר הזה קחי, למשל, את המשקה הזה: Cosmopolitan #2 Today, you're an edgy, unpredictable firecracker of a human. Relax! Cosmo #2 was made for mind bombs like you. Ingredients: 2 Part(s) Vodka 1 Part(s) Triple Sec 1 Part(s) Lime Juice 1 Part(s) Cranberry Juice 1 Garnish Lime Twist Instructions Put a few cubes in a shaker, and then pour ingredients into it. Shake vigorously. Strain into chilled martini glass. Run Lime twist around rim of glass, leave on edge of glass to garnish. ב ה צ ל ח ה

למעלה