צריכה עזרה....:(

אפרתוש23

New member
צריכה עזרה....:(

אני וחבר שלי נפרדנו לפני חודשיים (בחודשים האחרונים עברה עליי תקופה לא קלה והוצאתי הרבה עצבים עליו, הוא החליט שהוא לא מסוגל להמשיך ככה יותר-הסכמתי איתו ונפרדנו),כמה ימים אחרי הפרידה הוא התקשר אליי ואמר שהוא רוצה לשמור על קשר בתור ידידים,שוב הסכמתי. הוא התקשר אליי כל כמה ימים וכעס שאני לא יוזמת שיחות...לפני כחודש נפגשנו, היה ערב מדהים לשנינו, מאותו ערב הוא התחיל להתקשר אליי כל יום,שלח לי sms שהוא מאוהב בי ושהוא חושב עליי הרבה, היה עושה לי סצינות קנאה מטורפות, כל הזמן אמר לי:"את לא רוצה לחזור אליי ואת לא אוהבת אותי יותר..". הרגשתי שהוא רוצה לחזור והאמת היא שגם אני רציתי (הוא התנהג מדהים וגרם לי להתאהב בו מחדש). באחת השיחות שהייתה לנו,הוא שוב נכנס להתקף קנאה ושוב אמר:"את לא רוצה אותי..".כעסתי ואמרתי לו שאני אוהבת אותו ושאני רוצה לתת צ'אנס לקשר, שאלתי אותו אם הוא רוצה לחזור ולמרבה הפלא,הוא אמר לי שלא. נורא נפגעתי מהתשובה שלו וכעסתי שהוא סתם שיחק איתי חודש שלם....

אפרתוש23

New member
הסברתי לו

שקשה לי להמשיך להיות בקשר ואני צריכה זמן להתגבר וביקשתי שלא ייצור איתי קשר בשום דרך, הוא הבטיח. 4 ימים אחר כך הוא התחיל להתקשר אליי כל יום ,כמה פעמים ביום, לא עניתי.עד שיום אחד נשברתי ועניתי, חשבתי שהוא התחרט ושהוא רוצה לחזור..אבל לא. הוא התקשר רק כדי לשכנע אותי שנישאר ידידים.שוב הסברתי לו שקשה לי ושזה טירוף להישאר בקשר מיד אחרי הפרידה ושאני רוצה להמשיך בחיים שלי ולהכיר גבר רציני, הוא כעס בטירוף וצעק בטלפון שאני שקרנית ושאני לא אוהבת אותו יותר, ניתקתי. הוא שלח מיד אחר כך כמה הודעות שהוא מצטער, לא עניתי והוא ממשיך להתקשר אליי כל יום. מה לעשות? מה עובר לו בראש?

seeyou

New member
מה עובר לך בראש-זה חשוב!

הסיפור הופך לקשר עם דיבוק לקשרים של ידידות? אני לא מקבל קשר בין גבר לאישה שהיו ביחד ונישארים ידידים... אותי זה מרגיז. עם הזמן הידידות הופכת לרוב ליזיזות... תגידי לו במפורש שכן את שקרנית ,כבר לא אוהבת אותו...מה שהיה נגמר... כול זה בתנאי שאת עדיין באמת רוצה להתחיל דף חדש עם גבר רציני...ולא חולמת לחידוש הקשר הישן keep smiling יוסי

seeyou

New member
והוצאתי הרבה עצבים עליו-../images/Emo11.gif

מילים שיוצאים מהפה,כאשר כועסים, גורמים בדרך כלל נזק גדול שלא לא ניתן לתקן אם זה הטבע שלך,רצוי להזהר בעתיד נתת צ'אנס לקשר? לא הצליח? ממשיכים את החיים ומוחקים את הרגעים הלא נעימים... חג שמח יוסי

s h o o s h a

New member
את עוד ילדה קטנה

ואת צריכה לגדול ולהתבגר. זה הדבר הראשון שעולה בראשי להגיד ואני "מנועה" מלסתום לעצמי את הפה
שנית, עושה לי רושם (וזו דעה אישית שלי ובלתי מקצועית בהחלט) שאת מאד נהנית מהחיזורים החוזרים ונשנים של חברך אחרי כל פרדה. הוא משחק אותה כאילו נמאס לו את משחקת אותה פגועה אבל מתאוששת מהר מאד עכשיו תורך לשחק אותה בלתי מושגת תורו לשחק אותה קנאי ומאוהב וחוזר חלילה. אז עצתי לך יקירה- קחי את עצמך בידיים ותהני לך ממה שהחיים טומנים עבורך. את עוד צעירה מאד ואין סיבה בעולם שתצדיק את "הידבקותך" לאיש (מניחה שבן גילך) שכך ישחק בך וברגשותייך. אין גם טעם שתנסי "לנקום" בו באותו האופן, וזה, לעניות דעתי והבנתי, מה שאת עושה כרגע. אז קדימה-תגדלי ותתחילי לחיות ואת החבר הזה שלך, שימי בצד עד שגם הוא יגדל. ומה צופן העתיד לשניכם? הרי רק לאלוהים פתרונים. חג חנוכה שמח

למעלה