צריכה עזרה

חמודה14

New member
צריכה עזרה

הי! אני בת 14 מהמרכז והייתי שמחה אם מישהו היה יכול ליעץ לי: בתחילת השנה הייתי חברה של ילד שחשבתי שהוא נחמד, אבל הוא התגלה כקנאי מטורף ולא ``הרשה`` לי להיות בעזרת בנים אחרים. רצוי לציין שלא אהבתי או נמשכתי לילד זה ודחיתי כל אקט רומנטי שראיתי שהוא חותר אליו. נפרדתי ממנו והוא לקח את זה קשה והתחיל לשלוח לי אי-מיילים סוטים ומטרידים. הודעתי למורה וזה נפתר. בטיול השנתי, אני חושבת שהתאהבתי פעם ראשונה בחיים שלי, בילד אחר מהכיתה... ני כל הזמן חושבת עליו ובחיים לא הרגשתי ככה ולא הרגשתי שאני נמשכת למישהו כמו אליו. אני לא יודעת מה לעשות כדי לברר אם הוא אוהב אותי מבלי שיידע שאני אוהבת אותו. לפעמים אני תופסת אותו מסתכל עליי אבל אי אפשר לדעת... הבעיה השנייה היא שהוא חבר של האקס הקנאי שלי, ואני פוחדת שגם אם הוא אוהב אותי....הוא לא יעיז לעשות כלום כדי לא לפגוע באקס. חוץ מזה כל פעם שאני יוצרת קשר של שיחות בכתה עם זה שאני אוהבת, מופיע החבר הקודם ומפסיק את השיחה בכוונה. אני מתוסכלת ומקווה שמישהו יוכל לעזור לי... תודה מראש חמודה 14

ב א ר י

New member
חמודונת....

קודם כל גילך אני חושב שהוא קצת צעיר מכדי לדעת אהבה אמיתית. ואני יכול לומר לך שגם אני התאהבתי במישהי בגיל 12,אבל זה לא זה. אני מציע לך לחכות קצת תני לכל ההורמונים שלך להתפתח,כי היום את אוהבת את זה ומחר את ההוא. זה הגיל שבו מרגישים הכי מבולבלים,אז העיצה הכי טובה שלי אלייך,היא המתיני עוד שנה או שנתיים,תני לגוף להתפתח,תני לנפש להבין. ואז גם תדעי מתי זה הגיל המתאים,בלי שתשאלי אף אחד. אבל אומר לך מה הייתי מייעץ לאדם אחר אם היה מביא לי שאלה כזו. פשוט רק לשוחח אם האדם שאותו אוהבים ובכך פותרים את כל הבעיות. זה הכל. מקווה שתשכילי לעשות כן. בארי

חמודה14

New member
אני לא מסכימה איתך

קודם כל תודה על ההתייחסות. אבל בקשר לגילי...אני לא חושבת שזה תלוי בגיל. כבר חודשיים יש לי רגשות גדולים כלפיו. וזה לא סטוץ חולף או משהו כזה. תודה על העצה בכל זאת, ממני.

מישה

New member
תשובה

לדעתי את צריכה לפנות אילו בטלפון יענו סתם שאת צריכה משהו ממנו ככה בשעות הערב ותשאלי אותו אם אפשר לבא לקחת את מה שאת צריכה וככה תמשיכי לאט לאט ותדעי שזה לא קל ליצור קשר בהצלחה חמודה בת 14

חמודה14

New member
תודה אבל...

הי! תודה על העצה רק שיש לי בעיה אחת.... הילד הזה הוא לא הכי גאון שבעולם בבית הספר אני מוצאת איתו הרבה נושאים לשיחה כי שנינו מתעניינים במוסיקה, אביב גפן ומשחק אבל........אני יחסית טובה בלימודים ויאין לי כל כך מה לפנות אליו..הוא ישר יחשוד......... תודה בכל אופן

לפעמים לא הכל ידוע

אני ממליץ לך לדבר קודם כל עם האקס שלך על טיב הקשר שהיה ביניכם ועל העובדה שאת לא רוצה שתיהיו שונאים אבל תבהירי לו שאתם לא חוזרים או משהו כזה שלא יקבל כוונה מוטעית אני אומר לך זאת כי ישנו סיכוי גדול שהחבר ההוא של האקס שלך לא יעשה לעברך צעד גם אם הוא רוצה כדי לא לעבור על ``כלל הזהב`` זתומרת לא תתקרב רומנטית למישהי שהחבר שלך רוצה וכו... אם תסדרי עניינים עם האקס תוכלי להתחיל לנסות משהו עם הבחור המיוחד

חמודה14

New member
נכון, אבל במקרה הזה.....

תודה על העצה... האמת היא שניסיתי לדבר עם האקס זאת אומרת להתחיל להיות איתו בקשר ידידותי. הבעיה שנוצרה עקב כך היא שהוא קיבל רושם מוטעה שאני כן אוהבת אותו.... התחיל לספר לכולם שאוליי נחזור... כשאני הכחשתי הכל הוא קנא לי והתחיל לצעוק לפני כולם שיש לו עליי חלומות רטובים... וגם שלח לי אימיילים כדוגמאת:אני מאונן עלייך כל הזמן. זה דחה אותי כי הוא פשוט חולה אז שוב התרחקתי. בקיצור לא נראה לי שהיחסים בינינו ממש טובים... והבעיה היא, כמו שאתה אומר...החמצה של ההזדמנות של מה שאני כל כך רוצה. זה פשוט נורא! להתראות ותודה

למעלה