צריכה עזרה

לדבר הזה לא קוראים אבא, מצטערת..

אני כל כך כועסת אחרי שקראתי את ההודעה שלך, מי הוא חושב את עצמו? אבא זה אחד שתומך, ונמצא בשביל הילדים שלו!!!!!!!! חמודה, אם הוא בחר להחרים אותך ביום שמחתך, בחתונה שלך, מצטערת, הוא לא שווה אפילו שלום ברחוב, ואני לא מקבלת שום דעה נגד. אני גדלתי במשפחה חמה ואוהבת ולכן אבא לא זורק את הבת שלו כשהיא עושה משהו שלא לרוחו. ובאשר לשאר המשפחה שלך, הם מסיק בוגרים היו כדי להחליט אם להגיע או לא, ובחרו ללכת כמו כלבים אחרי ה"אבא" שלך... וואו, אולי אני בוטה, אבל הסיפור שלך זיעזע אותי. ואמא שלך, מסכנה, נשמעת אמא למופת, הטעות היחידה שהיא עשתה הייתה להתחתן עם אבא שלך. וזו טעות חמורה יותר ממה שאת עשית, שפשעך היחיד היה להתחתן עם בחיר ליבך... תמשיכי בחייך כאילו רק את ובעלך קיימים, עם משפחה כזאת מי צריך אחים, והורים... את אבא שלך ואת כל האחים אל תראי ממטר, עובדה שגם הם סובלים מהחיים, כי זה מה שאלוהים מחזיר למי שמתנהג לאחרים.. מזל טוב על הבעל המקסים, תתחילי חיים חדשים בהצלחה.. את נשמעת בחורה נבונה ומקסימה, אל תסתובבי עם אנשים שיפגעו בך.

mor mor

New member
תודה חיפושית.....

וואו איזה תגובה... קשה לי לדבר כך על אבא שלי....כי 22 שנה הוא גידל אותי למופת... ואמא שלי זאת הבן אדם הכי מדהים....בעולם... אבל אבא שלי מאוד איכזב אותי,והלוואי שיכולתי להשלים איתו.....למרות הכעס ..

אבא שלך מעצבן אותי.

רק מההודעה אני מתקוממת על בן אדם שכזה. איך אמא שלך חיה עם דבר כזה כל כך הרבה זמן? את חייבת לשכנע אותה לעזוב. רק כך יהיה לה טוב. אתם, הילדים תתמכו בה. כך, הדבר הזה שאתם קוראים לו אבא יראה שהוא לא הבוס שהוא חשב שהוא.

iritros

New member
קבלי עצה בחינם

אבא שלך החרים אותך? הפסד שלו! אמא שלך וגם אחייך ילדים גדולים - אתם יכולים להפגש אחת לשבוע מבלי לעשות מזה טררם גדול. חגים? - ביג דיל! תעשי את החגים עם מי שרוצה אותך! רק מי שיושב סביב השולחן ביחד אוכל ראש דג נהנה? הברכה שנהיה ראש ולא זנב - לא חלה על משפחתך באם הם מחרימים אותך . ואם הם לא טורחים לפגוש אותך בדרכים כאלה או אחרות - אז הם לא שווים אותך. חג שמח!!

mor mor

New member
עידכונים

אולי אבא שלי בוגד באמא שלי? האם זה ייתכן?

ניקולי

New member
אתם לא מבינים ש....

תראו..זה הולך ככה.. כולנו בני אדם נכון?? יופי!! עכשיו.. לכולנו יש משברים כאלו או אחרים בחיים נכון?? גם נכון יופי!!! אבא שלה הוא לא אדם רע אני בטוחה בכך..משום מה אני גם מרגישה שאילו היתה תופסת אותו לשיחה ומציבה לו עובדות הוא היה מתרכך.. הוא הי מבין זאת יותר... לדעתי אבא שלה עבר משבר מסויים..והוא נתפס על החתן שלו שאינו מעונין בו..אולי זה עבר לו אבל בגלל האגו שלו הוא ממשיך בדרכיו.. את חייבת להמשיך ולנסות..ולהתעקש..ולרצות...ואם צריך גם למשוך את אבא שלך מה"אוזניים" שיקשיב.. שידע...שיבחין..ושירגיש..שאת שם עבר מספיק זמן..ונגמר הזמן..עכשיו הבמה שלך ואת שחקנית הראשית.. תראי לו שגם את יודעת "לשחק" את המשחק שלך תראי לו ששום דבר בעולם לא יגרום לך לאבד את אבא שלך..ואני לא מדברת על אמא שלך כי נראה לי שאמא שלך הולכת שבי אחריו..כי הוא המחליט אבל זהו יש עכשיו החלפת תפקידים.. מעכשיו את זאת שמחליטה.. לא יודעת מה.. מצידי שבי לו על הוריד... אני מאמינה שבעלך יתמוך בך כי הוא אוהב אותך.. אני מאמינה שהוא יסכים עם מה שאת תעשי אם תספרי לו בדיוק את מה שאת מרגישה.. אני מאחלת לך בכל ליבי שכך יהיה.. ושאבא שלך ילמד לקבל בחזרה אותך ואת בעלך ניקול*

adam33

New member
ניקולי

אכן בהמשך להודעה שלי הקודמת את צודקת ולא יכלתי להציג את זה יותר טוב...

למעלה