צריכה עזרה...

טאקיסיס

New member
צריכה עזרה...

אז ככה... מה שקורא זה שאני היתחלתי לכתוב ספר חדש והעלילה מתרחשת בבית ספר יוקרתי, מלכותי ומפורסם ביותר בעולם שנימצה בלונדון וששם לומדים ילדיהם של הפוליטיקיים ובני מישפחות מלכותיות וגם ילדייהם של אנשיי עסקים מצליחים ביותר בעולם... בקיצור...! העיניין הוא כזה : תעזרו לי להמצאי שמות/מישפחה לילדים האלה!!!!!!!!!!! נ.ב. רצוי שיהיו כמו :דשווד, סמיט וכו' תודה מראש... טאקיסיס

SaberTooth

New member
ולמה...

לא יכלת להפנות את זה לפורום פאנפיקים, או סופרים צעירים, לדוגמה

Full Of Holes

New member
למה אתה תמיד נגד משהו שהוא לא רומח

הדרקון? ואחרי זה אתם מתלוננים שהפורום מת..

SaberTooth

New member
אם יש קצת אוף...

או באמת דברים שאין מקום אחר לשאול אותם, אז זה בסדר. אבל יש פורומים אחרים לשאול בהם שאלות כאלה, אז סתם חבל...

לא חבל כי היא מהפורום

ואנחנו עוזרים או מנסים לעזור! ויותר נעים לבקש איפה שאתה כותב הרבה! מסתם לבוא למקום שאתה לא מכיר בוא אף אחד כדי שיעזרו לך!!11

קאנינגהם,

פורסט, רוצ'סטר, וילקינסון, אליוט, שפילד, מק'קינלי, הייסטינגס, סטוק. מספחק, או שצריך עוד?

Moondust

New member
אולי תשרשר?../images/Emo41.gif

מה אתה משרשר להודעה של KOD? סייבר אמר לך לא להתעצבן אז תשרשר להודעה שלו! מצטערת להעיר לך, זה פשוט מעצבן.

EverMan

New member
מק'קינלי הוא לא שם של

משפחת אצולה אנגלי. אם זה היום - זה הגיוני. אם זה לפני 100 שנה - זה לא.

זה היום

אבל בכל מקרה- למה לא? חוץ מזה אני חושב שהכוונה לכל האי הבריטי, אז יש הרבה אצילים מק'Xים.

EverMan

New member
כי מק' היא קידומת סקוטית

וכידוע לך , הסקוטים נכבשו ע"י הבריטים ואין להם חיבה לבריטים. שנית , בגלל שהסקוטים הם עם כבוש - אין להם תארים בריטים. אלא תארים משלהם בתוך עצמם. הם לא היו נכנסים לבית ספר לאצולה בריטי. היום כבר נתנו לאצילים סקוטים תארים בריטים וכו' ... אבל הזמן עבר ...

אני מודע לכך

הרי למראית העין העניקו הבריטים לסקוטים שלטון עצמי, מין אוטונומיה ונתנו לשליטים שם תארים...כמובן שהם היו בובות, אבל זה לא העניין כאן...בכל מקרה שיהיה.

מה פתאום! אתה ממש לא מדוייק כאן!

קודם כל, לסקוטים היו תארים בתוך ה"קלאנים" שלהם (clan- שבט) ולעיתים שם משפחה היה יכול להיחשב כתואר. בנוסף לזאת, בסקוטלנד היה כן מעמד שליט אריסטוקרטי בזכות עצמו (למרות שלא שלט שלטון ממש) ולכן כן היו להם לורדים. והבריטים עצמם העניקו תארי אצולה (עם זכויות היתר הנובעות מכך) לאצילים הסקוטים ופשוטי עם (במקרים מסויימים) והם שימשו כמס שפתיים וכגמול על שיתוף פעולה.

למעלה