צריכה עזרה

נטע3

New member
צריכה עזרה

בנות, האם מישהי עברה פעם דלקת בחצטצרה או באגן הקטן? מה אמורים להרגיש? עברתי בדיקות עקב כאבים במותן, והממצא היה שיש לי דלקת כלשהי בגוף, וכמובן משייכים את זה לגניקולוגיה בגלל כל הטיפולים. אז אם מישהי עברה דבר כזה אשמח מאוד לקבל פרטים, ומה עושים עם זה. תודה.

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif מקפיצה

אין לי תשובה בשבילך, אבל אולי לאחרות תהיה. רפואה שלימה נועם

אלסי

New member
לא יודעת אם יעזור

אבל לפני 3 שנים היה לי כאב חד ופתאומי ואחר כך דימום רב בשתן,שוב חד פעמי. שלחו אותי לעשות צילום US גם בטני וכל אזור האגן וגם בדיקה גניקולוגית. מאחר ולא מצאו כלום הניחו שעברה אבן קטנה בדרכי השתן. בכל אופן,מה שהכי קל ומיידי זה לקבל הפנייה מרופא משפחה לעשות צילום US ולא רק גניקולוגי,שקיעת דם לאתר תהליך דלקתי וגם בדיקת שתן ותרביות. אולי אני בכיוון ואולי לא,אבל מקווה שיעזור קצת.

מיכל ק-ש

New member
מנסה לעזור

לאחרונה התגלה בצילום רחם ששתי החצוצרות שלי חסומות. השאלה הראשונה ששאלו אותי (5 רופאים שונים) היא האם היתה לי דלקת באגן. אמרתי שלא ידוע לי על כל דלקת שהיא, כי לא סבלתי מחום גבוה בשנתיים-שלוש האחרונות והרי דלקות מיד מתבטאות בחום. אתמול עשיתי פאפ אצל רופא נוסף והוא העלה את ההשערה שאולי נדבקתי בחיידק הכלמידיה. הוא הסביר לי שזה חיידק שיכול ליצור דלקות באגן ללא שנדע מהן. כל שאר החיידקים גורמים לחום גבוה ותחושות רעות ואילו הוא מחולל בנו שמות ללא שנרגיש. כמו שגם את סיפרת, בחודשיים האחרונים היו לי 2 התקפות של כאבים קשים במותן השמאלית, דבר שמעולם לא קרה לי לפני כן. בצילום הרחם נמצא שיש לי נוזל בחצוצרה השמאלית, כך שאולי יש קשר. הרופאים אמרו לי כי הנוזל בחצוצרה והחסימה בחצוצרה השניה יכלו בהחלט להיגרם כתוצאה מדלקת כלשהי. לא ניתן לדעת זאת בוודאות כי לא עשיתי צילום רחם לפני כן ולכן לא ידוע אם הן היו פתוחות ונסתמו בעקבות דלקת. נסי להיזכר האם סבלת בשנה האחרונה מחום גבוה וממושך? אולי גם כדאי לעשות בדיקת דם להימצאות חיידק הכלמידיה? אבל בכל מקרה, הכי חשוב שתהיי במעקב (אולי תעשי צילום רחם) כדי לבדוק שהרחם לא נדבקה בדלקת ושלא נסתם שום דבר - בעיקר החצוצרות כמובן. מקווה שעזרתי במשהו ושלא הפחדתי אותך יותר מדי. תתייעצי עם הרופא שלך. תרגישי טוב ושיהיה בהצלחה. מיכל.

tass2

New member
לי היה פעם חשד לזה..

התאשפזתי עם כאבים מאוווד חזקים באגן וחום לאחר הזרעה. כיוון שלא היו בטוחים לא לקחו סיכונים וטיפלו. בגדול הטיפול הוא בעיקר הרבה אנטיביוטיקה (בהתחלה לווריד ואחרי השחרור בכדורים) כדי למגר את הדלקת, וזהו.. תהיי בריאה!

צבעוני

New member
דלקת = IVF

נטע 3, לצערי וכנראה גם לצערך - כך מגיעים ל-IVF, לפחות כך אמרו לי שכיוון שהיו לי דלקות נוצרנ עקרנות על רקע מכני. באגן מה שאמרו לי שהכל דבוק להכל (כלאמר האברים שנמצאים בסביבה). כבר כתבו לך שכמובן הבעיה לצערנו עשתה נזקים וכמובן לוקחים אנטיביוטיקה, ולכן בכל שאיבה אני דורשת ומקבלת מונוצף (אנטיביוטיקה לתוך הוריד למנוע תופעות אחרי השאיבה). מצטערת שאני לא אשת בשורות אבל בכל זאת עידוד, עידוד בהצלחה.

למעלה