צריכה עזרה :)

צריכה עזרה :)

אני ניגשת ביום שני (בעזרת השם
) לתאוריה, יש לכם אולי טיפים לקראת התאוריה? אני תקועה עם 20 שיעורים בלי תאוריה.. כבר ת'בדיקות והכל עשיתי, רק חסרה התאוריה - ואני חייבת לעבור.. :) אז אם יש לכם כמה טיפים, אני אשמח..
תודה ויום טוב

עו מר 5

New member
טיפים לתיאוריה?

תשני טוב בלילה שלפני, תאכלי משהו בבוקר... והכי חשוב, תלכי לבחינה עם כלי כתיבה...

Lman

New member
תשמעי

אין לך כל כך מה לפחוד זה כולה תאוריה יש שם מלא שאלות עם הגיון שאפשר לדעת בלי להתכונן בכלל חוץ מתמרורים אבל תתכונני על הכל ליתר בטחון ובהצלחה חמודה

את כל התמרורים אני יודעת מעולה, אבל

מה עם כל השאר, מבנה הרכב, חוקי תנועה וכאלה? אהה ועוד שאלה, אתם יודעים אולי מזה מרחק עצירה, מרחק בלימה וכל זה?

עו מר 5

New member
מרחק עצירה זה...

המרחק שהרכב עובר מהרגע שראית את הסכנה עד לרגע שבו הרכב עצר לגמרי. מרחק בלימה זה מהרגע שראית את הסכנה עד שלחצת על דוושת הבלם.

כנס רגע

לחברה שלי היתה שאלה בתאוריה:
איזה מרחק הוא הארוך ביותר: א. מרחק עצירה ב. מרחק בלימה ג. מרחק תגובה (אם אני לא טועה) ד. מרחק עצירה תמיד ארוך יותר ממרחק בלימה מה התשובה לדעתך?

indian

New member
מרחק עצירה זה

מרחק בלימה+מרחק תגובה=מרחק עצירה אז כמובן שמרחק עצירה זה הכי ארוך

driver2b

New member
המחשה של מרחק תגובה, בלימה ועצירה

אנימציה שממחישה מהם מרחק תגובה, מרחק בלימה ומרחק עצירה תוכלו למצוא בקובץ שבלינק הבא (קובץ פלאש). דרור, צוות Driver2b.

עומר

יש לך טעות.. מרחק תגובה:מהרגע שראית את הסכנה עד שלחצת על דוושת הבלם. מרחק בלימה:המרחק שהרכב עובר מהרגע שראית את הסכנה עד לרגע שבו הרכב עצר לגמרי.

עו מר 5

New member
נכון

התבלבלתי בין מרחק עצירה למרחק תגובה. אבל על המרחק בלימה צדקתי, לא?

NICKEL BACK

New member
רוצה טיפ...

תאכלי שוקלד זה עוזר למוח.. יש עוד שאלה שהייתה לי בכל אופן בתאוריה.. כמה אנשים מותר לנהג להסיע כולל הנהג...? 8 7 6 9

Zlangz

New member
גם לך יש טעות

מרחק בלימה זה המרחק שהרכב עובר מרגע שהנהג לוחץ על הבלמים עד לרגע שהרכב עוצר לגמרי.

driver2b

New member
תיקון טעות!

מרחק התגובה = המרחק שעובר הרכב מהרגע בו מבחין הנהג בסכנה עד הרגע בו הוא לוחץ על דוושת הבלם. מרחק הבלימה = המרחק שעובר הרכב מרגע הלחיצה על דוושת הבלם עד לעצירה המוחלטת של הרכב. מרחק העצירה = מרחק התגובה + מרחק הבלימה, כלומר: המרחק שעובר הרכב מהרגע בו מבחין הנהג בסכנה עד לעצירה המוחלטת של הרכב. להמחשה, עיינו באנימציה אליה הפניתי מהודעתי הקודמת. בברכה, דרור, צוות Driver2b.

funnydog

New member
המלצה וטיפ

המלצה - תלמדי מהאתר של DRIVER2B . יש שם את כל החומר והמבחנים שם בול כמו בתיאוריה. טיפ - תבואי מוקדם למשרד הרישוי ותחסכי לעצמך תור מעצבן. בהצלחה.....

למעלה