צריכה עזרה!

luna

New member
צריכה עזרה!

בחוסר אחריות הבטחתילחברה לשלוח לה בדיחות ברוסית למייל, ויש לי 2 בעיות עם זה: 1.אני לא יודעת רוסית. 2. אני גם לא יודעת איפה יש אתרים עם בדיחות ברוסית. אם יש איזשהו יצור מתחשב ונפלא שיכול לעזור לי, תודה רבה מראש.

goldy

New member
אז למה הבטחת?

אם תעני על השאלה הזאת אולי תוכלי להתחמק מההבטחה נ.ב להבא פשוט אל תבטיחי דברים שאת יודעת שלא תוכלי לעמוד בהם.

luna

New member
לא הבטחתי

היא קיטרה שלא שולחים לה דואר. זה היה בשביל לעודד אותה. חוץ מזה, אני דפוקה, מה אני יכולה לעשות?

goldy

New member
תשלחי לה בדיחות בסינית!

חוץ מזה שגם לי לא שולחים דואר. (דווקא חבל כי הקמתי אתר נורא יפה אבל אנשים לא גולשים אליו)

luna

New member
אני לא יודעת סינית

וחוץ מזה האתר שלך ממש יפה. איך שולחים הודעה פרטית בשביל לא לבלבל את המוח לכל הפורום?

goldy

New member
זה ממש פשוט!

כשאת עונה על הודעה יש לך כותרת מאת: -שם הכותב- [10 ההודעות האחרונות של כותב זה] עם קו מתחת לשם. זהו קישור לאי-מייל שלו. תלחצי עליו, ותוכנת הדואר שלך תיפתח. אם אין לך תוכנת דואר תעתיקי את הקישור (לא את המילה!) ותדביקי את הקיצור בשורת ה TO. זהו! surf.to/goldy אין דבר כזה אי-אפשר: כל מה שצריך זה למצוא את הדרך.

היי, לי יש רעיון!! (בטון ציני ומתנשא)

שלחי לה בדיחות באנגלית (פוערת פיה בשעשוע) מה דעתך על זה (קורצת ופוערת פיה בשעשוע גדול)

luna

New member
מתה על ציניים ומתנשאים

הם גורמים לי להרגיש בבית. וברצינות - היא עולה מרוסיה. כל הרעיון היה לשלוח לה בדיחות ברוסית, כי היא מבינה ואני לא, ואז היא תסביר לי. קאפיש? ובכל אופן, תודה על הרעיון. אני.

V. Ghost

New member
אז תתחילי ללמוד..........

אז אולי הגיע שתלמדי רוסית ואני לא אוכל לעזור כי חוץ מ2 עד 4 מילים ברוסית אין לי שמץ של מושג ומה דעתכם שיתחילו ללמד רוסית בבתי ספר אחרי עלייה כל גדולה מחבר העמים אה ? בענין זה -זה יותר חשוב מערבית אותה כמות של טובים ואלו יהודים לפחות חלקם Visible Ghost נ.ב -תעשי חיפוש ביאהו

למעלה