צריכה עזרה...

Jasi M

New member
צריכה עזרה...

נתקלתי בשני שירים של אמנים והתאהבתי בהם אבל אני לא מצליחה למצוא עוד דברים שלהם. אם תוכלו לעזור: premiers - farmer john donovan - season of the witch תודה!

LadyG

New member
החלק הקל בשאלה

הוא דונובן הידוע בשמו המלא Donovan Philip Leitch. היוצר הבריטי הזה נחשב לתשובה הבריטית לבוב דילן ויצר הרבה דברים חביבים. הוא מעין הסמן הבריטי של דור הפרחים. אם כבר ציינת את Season of the Witch אז באותו אלבום יש כמה שירים חביבים נוספים: Sunshine Superman Guinevere אני באופן אישי מאוד אוהבת את אלבומו מ- 1967 - Mellow Yellow ובו להיט גדול בשם זה. עוד אלבום שאני אוהבת הוא A Gift from a Flower to a Garden עם שירים מצויינים. והחלק הקשה - The Premiers : למעט Farmer John שלמיטב זכרוני הוא גם שם אלבומם אני לא זוכרת שום פרט, למעט העובדה שהם אמריקאים ופעלו תקופה קצרה באמצע הסיקסטיס. מקוה שעזרתי קצת.

hells bells

New member
ביצוע יותר משובח של Season of the

Witch תמצאי בתקליט סופר סאשיון, של ההרכב בלומפילד, קופר וסטילס.

Chocoholic

New member
The Premiers

נמנים עם משפחת ה"מוסכניקים", או במילים אחרות - Garage rock. זהו ז'אנר ששיאו היה באמצע שנות השישים ומבוסס בעיקרון על הצליל של להקות הפלישה הבריטית, בצורה פשוטה וחובבנית. למה מוסך? פשוט כי רוב הלהקות התחילו (וגם סיימו בד"כ) את החיים שלהן במוסך של בית אחד מחברי הלהקה. בהעדר אולפנים וכסף, זו הייתה ברירת המחדל. מעט מהלהקות אף הצליחו להשחיל להיט למצעד הארצי מדי פעם, אך רובם נשארו ידועים רק בתחומי המחוז (במקרה הטוב) או בקולג' (במקרה הפחות טוב)... אוסף שיצא בתחילת שנות השבעים (ובהוצאה מחודשת בסוף שנות התשעים) מכיל את המיטב של הרבה להקות garage והוא נקרא "Nuggets".

למעלה