צריכה עזרה

מ ש כ י ת

New member
צריכה עזרה

הוזמנתי לחתונה על חוף הים באזור טרופי (חם, לח והמון רוחות עם אפשרות לגשם). מחפשת מקום שאפשר לקנות בו חליפת מכנסיים מבד דק (כמו בד הודי למשל)במידות 48-52, שתהיה קלה ונוחה, סופגת זיעה ועדיין תתאים לחתונה ותהיה מספיק מהודרת. דרך אגב אני מאזור ירושלים אבל לא יהיה אכפת לי לנסוע גם למרכז אם אני אדע שאמצא משהו מתאים והכי חשוב לא מאד יקר
וכן, אני יודעת שיש לי דרישות....

מעיין©

New member
פלאוורס או פיפל

יש שם דברים שמאוד יתאימו. אני אישית יותר אוהבת את פיפל, יש להם במידות שלך (שהם גם שלי
) ובדיוק הסגנון שביקשת. אני לא ממש יודעת איפה יש להם סניפים. אני יודעת שיש בקניון סירקיו בפ"ת ובקניון הראל ליד מבשרת ציון. יש עוד סניפים אבל אני לא יודעת איפה...

DREAM111

New member
היי משכית וברוכה המצטרפת

לחוגגים. אני מצרפת קישור לטלפונים של פיפל תנסי לברר איתם איפה בדיוק הם יושבים ותראי לך אם זה מתאים. לגבי פלאוורס יש את הכתובות של הסניפים במאמרים.

מ ש כ י ת

New member
../images/Emo51.gif באמת לא חשבתי עליהם

ודווקא יש לנו חנויות שלהם בקניון בירושלים, אבל אם אני זוכרת נכון הבגדים שלהם כהים ולי דווקא בא משהו בהיר... ובכל מקרה מחר בצהריים אני בקניון ואקפוץ לבדוק. תודה שוב

מ ש כ י ת

New member
התאכזבתי...

אז ככה, הייתי היום בקניון מלחה בירושלים. בפלאוורס כל הבגדים כההים או לבנים ואני לא אלבש לבן בחתונה של מישהי אחרת... את פיפל בקניון לא מצאתי איפה שהיא אמורה להיות וגם לא במפות של הקניון, אז כנראה שסגרו... נכנסתי גם לאשה אשה, לילית וורדה ולא ראיתי כלום, הכל מאד כהה ומאד "כבד". בעונות היה משהו נחמד מכנס תכלת וחולצה מקושקשת באוף וייט ותכלת, בסביבות 450 ש"ח אבל ממש לא "עשה לי את זה"... ובמתאים לי היו מכנסיים נחמדות, אבל מה מידה 6, אני צריכה 4, אמרו לי תשלמי ונביאלך, לא הסכמתי, ואם לא ישב עלי יפה? אמרתי לה תביאי ונבדוק! לא הסכימה, בעיה שלה, גם ראיתי שם חולצה מאד נחמדה אבל מבד מגרד לאללה, חשבתי לעצמי שיהיה מאד חם ולח ובטח הזיעה בשילוב הבד הזה מאד תגרד לי ותשגע אותי... אז זהו, לא מצאתי בגדים - מקווה שאמצא בסוף... לפחות בעלי הרוויח הוא ירד המון במשקל ומצאנו לו בגדים בקסטרו מן, 10 דקות, 300 ש"ח אבל בגדים מקסימים! והוא מאושר כי ירד ממידה 48 למידה 46
אלו קורותי בחיפוש אחר הבגד המושלם לחתונה, ההמשך יבוא...

Agnetta

New member
למה לא ניסית ב"מוזה"???

יש שם דברים של קדם ששון והם אווריריים מאוד, אבל לא ממש זולים. וגם ל"הגרה" יש מציאות לפעמים, בדים קלילים כאלה. תנסי במרכז העודפים של הרצליה פיתוח ה"אאוטלט" יש שם "הגרה" עודפים אני בטוחה שתמצאי משהו, יש להם חולצות שיפון גדולות וקלילות על גופיות לא מסוג "ספגטי". וזה לא יעלה לך יקר מידי. שיהיה בהצלחה.

Agnetta

New member
"מוזה" זה בקניון מלחה

למטה על יד "לילית וורדה" מול נעלי "קליגולה". יש שם בגדי מעצבים: דורין פרנקפורט קדם ששון וכד'.

למעלה