צריכה עזרה...

למרות שהייתי בפורום מתימטיקה

הוא לא כל כך קשור והוא היפנה אותי לפורום הזה. אם למישהו יהיה תשובה,אני מאוד אודה לו.

mprb

New member
מה הקשר למתמטיקה? ../images/Emo12.gif

לא קראת את השאלה שלה עד הסוף!

idanyd

New member
ואת לא קראת את

שרשור ה"בוקר-טוב" עד הסוף
(למי שלא הבין - I was kidding).

קשר לעם

שלום את מוזמנת לסור למשרד האלחוט הנמצא סמוך ללשכתי בירושלים בירתנו הנצחית היא בירת ישראל האחת והיחידה אשמח להכיר לך את שרת התקשורת אשר תעביר לך שיעור ראשון ביחסי קרבה בין לקוח ועובד וכמובן כוס התה שהינה חלק בלתי נפרד מעצם הקיום של המשרד השוכן במדינת ישראל היא ארץ ישראל היא מדינתנו

גולדה,לא הבנתי,מצטערת,תוכלי להסביר

לי שוב? תודה רבה לכולכם,הסיבה שלא הלכתי היא כי לא רציתי להתאכזב,נכון,מתאכזבים כל יום,אך פה אני הייתי מתכוננת, מתארגנת ומצפה ולבסוף מתאכזבת,זה לא כמו ראיון עבודה,לראיון עבודה לא מתכוננים כך,ונכון,אפשר להתאכזב,אך תמיד אפשר ללכת שוב לראיונות עבודה ולא להתאמץ כל כך אפילו אם נתאכזב. גם לא רציתי שזה יוריד לי את הביטחון העצמי ויראה לי שאני לא מסוגלת. אני יודעת שלא הייתי עוברת כי הייתי נלחצת,ושמעתי שמעיפים חופשי,מתוך 20 נשארים 2-3,אז בטוח שלא הייתי נשארת,אי אפשר לדעת,אבל ככה אני חושבת ואם גישה כזאת לא הייתי מקבלת את התפקיד.

zimes

New member
אז יש לי רעיון בשבילך:

לכי לראיונות לעבודות שלא מענינות אותך - שלא אכפת לך בכלל אם כן או לא תתקבלי, ותעשי גם את המבדקים. אחרי שתבזבזי 5 ימים במיונים בכל מיני מקומות לכל מיני תפקידים, גם לא תתרגשי יותר, וגם תכירי היטב את כל סוגי השאלות, כך שגם לא ישאר לך ממה לפחד. זו לא בדיחה! זה באמת יעזור לך, ואלה יהיו 5 ימים מאוד לא מבוזבזים בחייך! מה לעשות, והיום אפילו כדי לקנות בית (מי אמר הר בגליל?) את צריכה לעשות מבדקים כאלה, שכוללים אפילו מתמטיקה.

למעלה