צריכה עזרה..

yalda123

New member
צריכה עזרה..

אני עושה פעולה על עליזה בארץ הפלאות, ואני צריכה מתודות מגניבות שקשורות לסיפור, וגם נוגעות לערכים איתגור אישי וקבוצתי , וראש גדול, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי , זה ממש דחוף.. תודה מראש מדריכה במצוקה :) נ.ב.. ד"ש לבשמת המאגגגגגניבה שתמיד עוזרת לי!! (טיפקסית..)

נושא להודעה

אמממ אם זה קבוצה שמסוגלת לעבור דיונים, אז זה יהיה טוב לכך. תכיני בריסטולי צהובים שהם יענתו השביל הצהוב ותגידי להם להמחיז את הסיפור. עכשיו, כל פעם שתגיעי לאיש חדש שדורתי אוספת בדרך, תשאלי את הקבוצה אם הם צריכים את אותו חיה למה לא וכן, מה היא יכולה לתרום וכו´ בסוף תגיעי איתם למסקנה בדיון מסכם שלכל אחד יש כוחות וכו´ ואם כולם יתרמו כולם יגיעו לאותה המטרה זה קצת חופף לא-סטיגמטיות אבל אין לי רעיון אחר...

yalda123

New member
התכוונתי לעליזה בארץ הפלאות

לא לקוסם מארץ עוץ, בכל מקרה אם אני אעשה על הקוסם מארץ עוץ, זה יעזור לי , תודה... אני לא צריכה יותר רעיונות בנושא הזה , תודה:)

yalda123

New member
אני יודעת שאתם לא מתים על הצופים..

אבל.. אין מה לעשות.. כזו אני:) איזה קן את? איפה?

המתודה היא עליסה בארץ הפלאות

או שזה נושא הפעולה? בכל אופן חניכים נכנסים לחדר שהכנת מראש, לפני הכניסה חולצים נעליים, החדר כולו מרופד בשמיכות. הם נדרמים (כולם עוצמים עיניים) בנתיים את עושה להם "הרפיה" כשהם מתעוררים את השפן הלבן (אנא השיגי מראש אוזניים מתחפושת של כיתה א או משהו דומה) ואת מספרת להם שבשביל לעבור דרך המנהרה הם צריכים לשחק באורגיה בשחקים, או השם היותר פוליטיקלי קורקט חברותא בשחקים. אתם "ממשיכים במסע" ומגיעים למסיבת התה של האנשים המוזרים עם השעונים והאין יומולדת שמח וכעת אתם משחקים משחק מטורף של "רוצה תה" "מה?" "תה" "אה תה" החניך הראשון שיוצא מהמשחק חוגג "אין יומולדת" כאן את יכולה לשלב כמה משחקים נחמדים של יומולדת, קחי לך 15 דקות ותמשיכי ב"מסע". הגעתם לארמון מלכת הלבבות.חלקי לחניכים שלך קלפים. דאגי שיהיה מספר שווה של אדומים ושחורים, כי לפי זה הם מתחלקים לשתי קבוצות. תני להם לשחק משחק כדורגל סיני. בין לבין את יכולה להקריא להם קטעים מהסיפור, את גם מוזמנת לחלק להם שעונים מבריסטול ופולידל במסיבת התה וכו´ כמו כן תחליפי תחפושות לעיתים קרובות. את גם יכולה להחליף את המשחקים כי מה שעושה פעולת נשא הוא התפאורה התחפושות וההכנה.

תמיד שמחה לעזור...

חוץ מזה שיש לך עוד מלאאאאא עבודה אם את רוצה שילך לר בפעולה הזאת (תפאורה תחפושות ואולי אפילו צ´ופרים) אז אל תודי לי...

למעלה