צריכה עזרה

keren1877

New member
ועוד שאלה...

מה עשית באותיות: ה´ ז´ צ´ אלו בערך האותיות שחסרות לי...

keren1877

New member
שוללללללללללה, תודה רבה!

רעיון מקורי נורא! דרך אגב, ב-מ´ את יכולה להוסיף מצית ונ´- נשיקה (מקצף ביצים)...

keren1877

New member
אני עדיין מחפשת ב-ה´...

שולללללה, הרשימה שלך מדהימה ומקורית נורא! אני פשוט עושה לו מתנה גדולה אחרת ולא יהיה לי כסף למה שרשמת ב-ה´ (לא מציינת מה מטעמי ביטחון שדה...
), אז אני מנסה לחשוב על משהו במקום... חוץ מזה, יש לי עוד מלא זמן עד יום ההולדת שלו...

keren1877

New member
טוב, מצאתי ב-ה´....

אבל עכשיו אני בלבטים לגבי ז´, ק´ ו-ר´...

uti

New member
פ= פרפר או פרח../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יש בחנויות של כלי כתיבה (ארטא וכו´) פרפרים ופרחים מעץ קטנטנים עולה בערך חצי שקל אחד נורא חמוד!!!

יש איזושהי דרך לשלוח לכולכן את

הרשימה במסר בלי לרשום אותה כל פעם מחדש? ואם אין,אז אולי שתשלחו לי במסר את הפקס ואני אפקסס לכולן.

nonaa

New member
אפשר לסמן את הכל ולהעתיק

עם ctrl + C ואח"כ להדביק בכל מסר שרוצים עם ctrl + V ואני גם אשמח לקבל את הרשימה ... (בשביל לסמן הכל אפשר ללחוץ ctrl + A)

אשמח לעזור

א - אבנים יקרות , ובעצם אם את לא חברה אז את אישתו - מתנה נהדרת הלא כן , אמבטית שמנים , אלבום תמונות ב- בית חדש - אם יש תקציב , בגדים בדר" זה הי טוב ג- גביע שאליו רשום משהו כמו אתה תותח או משהו גדול כזה
ד- זה הדובדבן שבקצפת , דיסק ה- ההפתעה הכי גדולה שזו את
ו- וילון או אפילו ורד
ז- זיקוקי דינור יחד עם העוגה ח- חיבוק לא יזיק אף פעם
ט- טעם מיוחד של העוגה , י- יהלום אמיתי שזו את כ- כרית שרשום שם שאת אוהבת אותו ל- לדאוג לך ולו מ- מכתב שתשאירי לו ליד המיטה , שתמיד את אוהבת אותו , מחזיק מפתחות עם התמונה שלך , מטקות , מסאז´ , מסיבת הפתעה , מחשב אישי , מנורה
נ- נעליים, או מאידך נסיעה לחו"ל או לאילת / טבריה / צפון או מה לא ... נשיקות והמון מוסיפים הרבה
ס- סיפור על דרך ההכרות שלכם משהו בחרוזים יול להיות נחמד ע - עניבה מיוחדת , עיסוי , עוגה , עט נובע , עוד ועוד אהבה
פ- פינוק מיוחד
צ- צימר בצפון ק- קורס יוגה , אסטרולגיה , גרפולגיה ר - ריקוד מיוחד ש- שיר שחיברת למענו , שגעון קטן שיחודי רק לך ולו , שם יחודי שתעניקי לו ת - תמונה של שניכם , תיק ושיהיה בהצלחה מקווה שעזרתי ....

זה כמו משחק.... בואי נראה...

א= אלבום תמונות שלכם ב= בלונים ג= גרביים ד= דובי/ די.וי.די של סרט שהוא אוהב ה= הזמנה לסרט/ מסעדה ו= ורדים ז= זיקוקים ח= חולצה ט= טיסה לחו"ל או בארץ/ טעמי מתוק... י= ילד?.... סתם.... כ= כרית למושב באוטו ל= לוח מחיק/ לב משוקולד מ= מסטיק נ= נעליים ס= סיגר/ סוכריה על מקל ע= עץ ריח טוב לרכב פ= פילם למצלמה צ= צילום משותף אצל צלם מקצועי/ צרפתית לוהטת.... ק= קלטת שירים אהובים ר= ריח... בושם או אפטר-שייב ש= שישיה של הבירה האהובה עליו ת= תוכנה למחשב/ תיק לעבודה

הרשימה שלך מאד מתקרבת לשלי.

אתמול כבר קניתי חלק מהדברים ועכשיו אני אשלח למי שרצתה או רוצה את הרשימה .דרך אגב,מטיול בחנויות מצאתי רעיונות חדשים.אבל עדיין יש לי בעיה עם ררררררררררררר´ לא בא לי ריח כי זה לא מוחשי וגם לא רולדה,בבקשה עזרה .

למעלה