צריכה עזרה!

צריכה עזרה!

אוקיי שני דברים1 קודם כל אני בצוות תרבות ואנחנו מארגנים נשף שכב"גי ואני צריכה עזרה במציאת נושא..ובבקשה שזה לא יהיה שנות השישים שבעים וכו´....=) זה נדוש..! טוב דבר שני הטילו עלי משימה לעשות הפעלה של עשר דקות בערך לצוות שלי(צוות אחר- צוות ה´) ואין לי רעיונות..אשמח אם תעזרו לי! תודה רבה! מראש! דניאל..=)

אולי....

תעשו נשף בנושא ארץ כלשהי
נגיד סין, ארה"ב, אפריקה וכו´ ואז כולם יצטרכו לבוא לבושים כמו שמתלבשים בארץ הזו... מאיזה שבט את
ולא הבנתי מה רשמת על ההפעלה... את צריכה לעשות הפעלה לצוות שלך או לצוות ה´
ובאיזה נושא ההפעלה צריכה להיות
מה זה אמור להיות
סתם משחק

אני משבט יובל מודיעין הנהגת מרכז

וההפעלה היא לצוות שלי- צוות ה´ אני פעילה בשני צוותים.... זה אמור להיות משהו....לא יודעת איזה הפעלה..זה יכול להיות סתם משחק וזאת יכולה להיות מתודה.. כל רעיון יתקבל בברכה...=)

אז יש מלא משחקים...

אבל אם זה משחק שאין לו הגבלת זמן אז יש לי רעיון בשבילך שזה יכול להיות מתודה מזה טובה
היום המדריך קורס שלנו העביר את זה לחניכים שלו... את יכולה לשחק איתם את המשחק החוליה החלשה ואז הם גם יהנו וגם הידע שלהם על הצופים בכלל ועל כיתות ה´ (מה חובה להעביר לכיתות ה´, אילו כפיתות על כיתות ה´ לדעת וכו´) בפרט
כמה אנשים יש לך בצוות בכלל

עוד משהו..

עשו אצלנו ערב מתוק זה הלך ממש ממש טוב תלו סוכריות על כל התיקרה והיו המון דברים מתוקים וממתקים סוכריות כדורי שוקולד וכו´ וכו´.. היה ממש מגניב ואז יש גם המון משחקים עם ממתקים מקווה שעזרתי!

אנחנו עושים ביום שישי את הערב

הכי חרוש אבל הכי כיפי... מרתון סרטים... סתם מ22 ככה, עד הבוקר רואים סרטי "בורקס" אסקימו לימון, חגיגה בסנוקר אלכס חולה אהבה וסרטי פולחן כאלו כמו אמריקן פאי ומת לצעוק... זה ממש שווה! ורעיונות לערבים: ערב חורף, ערב הפוך (עשו לנו את זה לא מיזמן וזה היה שווה!!!), ערב שנות ה--- (אז מה שזה חרוש), נשף תחפושות או מסיכות, ערב מהחלל!, אההם... זהו בנתיים... תהנו!!! נועה.

לנו ביום שישי עושים את הערב

הכי חרוש אבל הכי כיפי... מרתון סרטים... סתם מ22 ככה, עד הבוקר רואים סרטי "בורקס" אסקימו לימון, חגיגה בסנוקר אלכס חולה אהבה וסרטי פולחן כאלו כמו אמריקן פאי ומת לצעוק... זה ממש שווה! ורעיונות לערבים: ערב חורף, ערב הפוך (עשו לנו את זה לא מיזמן וזה היה שווה!!!), ערב שנות ה--- (אז מה שזה חרוש), נשף תחפושות או מסיכות, ערב מהחלל!, אההם... זהו בנתיים... תהנו!!! נועה.

זה לא ערב!

זה נשף! באולם וזה אני לא יכולה להגיד את הנושא שבחרנו בסוף כי יכול להיות שמישהו מהשבט יקרא את זה וזה לא יהיה הפתעה! אז תודה על הרעיונות בכל אופן אבל זה נשף!!! כמו בסרטים אמריקאיים מעין מסיבה רק יותר רשמי...=) דניאל

ודאי..

אני אתן פה פירוט מפורט על מה שהיה ואיך היה...=)) אבל זה יהיה עוד הרבה זמן....רק בתחילת ינואר..

למעלה