צריכה עזרה.......

aya_bsf

New member
צריכה עזרה.......

אני צריכה להכין עבודה על חיי המין של היסטוריונים....... חיפשתי כבר בכל הפורומים ובכל מנועי החיפוש...... אז פשוט תעשו בשבילי את העבודה ותשלחו לי אותה למייל...... תודה סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, עלה בי צורך מוזר להפוך להיות תיכוניסטית כמו כל ההודעות שיש מתחתיי ולבקש שתכינו לי את שיעורי הבית.. מתנצלת מראש.......אבל הייתי חייבת........

אוקסימורונים היסטוריים

חיי מין?, היסטוריונים?, מה לא בסדר עם התמונה הזו?. טוב האמת שהפכתי להיסטוריון (איך הופכים להיסטוריון בעצם), לפני כמה שנים, ומאז הקונספט של חיי מין..., טוב אולי זה לא הפורום המתאים

aya_bsf

New member
זה דווקא נשמע מעניין........

ניבלונג יקר!! זה דווקא נשמע מעניין לאללה.........(לעומת הקומניזם והפאשיזם) "הקונספט של חיי מין........" תשלים............

כתבתי פה פעם על סה מה צ´יאן

si ma qian ההיסטוריון הסיני הגדול, ואבי ההיסטוריה הסינית. סה מה צ´יאן היה אציל סיני, שחי בסביבות המאה ה 2 לספירה, ונידון לעונש מוות בעבור עבירה די פעוטה (בסין היו אז רק 5 עונשים ארבעת האחרים היו עינויים קשים במיוחד), כנהוג באותם ימים ניתנה לו הבחירה בין מות לסרוס. בניגוד למרבית הנידונים בחר סה מה צ´יאן בסרוס, בחירה שאומנם הצילה את חייו אבל ביישה אותו מאוד, הובילה אותו לבידוד חברתי, ולרגשות אשם כבדים. כדרך להתמודד עם המציאות הוא בחר לכתוב את ההיסטוריה הדינסטית הגדולה של שושלת ההחאן (HAN) הטקסט שכתב סה מה צ´יאן היה כה יפה וכה מפורט שבשך 2000 שנה לאחר מיכן, היה ספרו אות ומופת לכתיבה דינסטית (שושלתית) בסין, וכל מי שכתב היסטוריה בסין ניסה לחקות את כתיבתו. אני מניח שגם זו סוג תשובה...

aya_bsf

New member
טוב......אז אולי גם אני......

ניבלונג יקר! אולי גם אני הייתי בוחרת בסרוס.......אבל לא בטוחה שהייתי הופכת להיות היסטוריונית בעקבות כך.....אולי איזה גיישה מפורסמת ומכובדת...לא יודעת.... בכל מקרה...אותי בידוד חברתי ורגשות אשם כבדים מובילים לעשות דברים אחרים ולוא דווקא לכתיבת היסטוריה אם כי זה רעיון מצויין... תודה

הי איה

אני לא ניבלונג, אני טבעת שלמה של ניבלונגים... דרך אגב..., שאלת לפני כמה זמן איפה מוצאים גברים שמתעניינים בהיסטוריה, בקפטריה של בניין גילמן באוניברסיטת ת"א יותר קל למצוא כאלה מאשר סיגריות או שוקו, רק למה נשים כאלה אין שם, אני לא מבין...

aya_bsf

New member
סליחה........

טבעת שלמה של ניבלונגים.......(בסדר, עכשיו?) מה אתה אומר????? אז כנראה שלאחרונה השתייכתי לאוניברסיטאות הלא נכונות........(חיפה וירושלים)........ אבל מצד שני אני ממש שונאת את הפוזה התל אביבית..... אז מה אעשה???????

aya_bsf

New member
אני תמיד שמחה לקבל הזמנות

אני תמיד שמחה לקבל הזמנות כה מפתות.......הבעיה היחידה היא שאני צריכה למצוא מישהו שימכור לי קצת זמן......כי שלי קצוב לאללה....

כמו שאמרתי פעם

בפקולה של סנט. אנתוני היו יותר בנות מאשר בנים ... אני מקווה שאני לא צריך להביר עוד הבהרות...

למעלה