צריכה עזרה
שלום בנות יקרות!
פעם שניה שאני כותבת את ההודעה... אחרי שסיימתי את הראשונה המחשב קרס ....
אני קוראת סמויה בפורום כבר חצי שנה ואני רואה כמה אתן עוזרות אחת לשניה כל כך ואני ממש זקוקה לעזרתכן.
אני בסבב הורמונלי להחזרת מוקפאים בני 3 ימים.
קיבלתי מחזור 10/4 ויום למחרת התחלתי לקחת 3 אסטרופם ליום.
ביום 13 למחזור 22/4 אלו תוצאות בדיקות:
אסטרדיול 652
פרוגסטרון 2.5
LH 6.1
רירית 9.5
הרופא הנחה להוסיף 2 אסטרופם וגינלי ביום ז"א 5 אסטרופם ביום...!!!
ביום 17 למחזור (היום) אלו תוצאות הבדיקות:
אסטרדיול 11006.7 לא גבוה מדי?
פרוגסטרון 0.9>
LH 4.8
רירית 8
הנחיית הרופא היום היא שהולכים להחזרה ביום רביעי 2/5 מפשירים קשית עם 2 עוברים יום 3 הוא רוצה לגדל אותם ליום 5 ... בלסטוציסטים (מקווה שכתבתי נכון) נשמע לכן הגיוני לגדל ליום 5 ??
ממחר אני צריכה להוסיף לכל האסטרופמים עוד 3 אנדומטרין ביום..(יש גם דקפפטיל לאחרי ההחזרה..)
נראה לכן תקין? הגיוני? אוף אין לי מושג בזה ואני לא מבינה בזה כלום ולא מוצאת בשום מקום הסברים.. ממש מבואסת..
חשבתי שאני צריכה להגיע לביוץ יזום ואחרי זה מבצעים את ההחזרה לפי גיל העוברים אבל הרופא אמר שאני לא אבייץ כי אני עם הורמנים.. לא ברור לי בכלל.
שאלה שניה - אני יכולה להחדיר לנרתיק את האסטרופם והאנדומטרין באותו זמן או לחכות ביניהם?
אשמח מאוד לעזרתכן בבקשה..
שלום בנות יקרות!
פעם שניה שאני כותבת את ההודעה... אחרי שסיימתי את הראשונה המחשב קרס ....
אני קוראת סמויה בפורום כבר חצי שנה ואני רואה כמה אתן עוזרות אחת לשניה כל כך ואני ממש זקוקה לעזרתכן.
אני בסבב הורמונלי להחזרת מוקפאים בני 3 ימים.
קיבלתי מחזור 10/4 ויום למחרת התחלתי לקחת 3 אסטרופם ליום.
ביום 13 למחזור 22/4 אלו תוצאות בדיקות:
אסטרדיול 652
פרוגסטרון 2.5
LH 6.1
רירית 9.5
הרופא הנחה להוסיף 2 אסטרופם וגינלי ביום ז"א 5 אסטרופם ביום...!!!
ביום 17 למחזור (היום) אלו תוצאות הבדיקות:
אסטרדיול 11006.7 לא גבוה מדי?
פרוגסטרון 0.9>
LH 4.8
רירית 8
הנחיית הרופא היום היא שהולכים להחזרה ביום רביעי 2/5 מפשירים קשית עם 2 עוברים יום 3 הוא רוצה לגדל אותם ליום 5 ... בלסטוציסטים (מקווה שכתבתי נכון) נשמע לכן הגיוני לגדל ליום 5 ??
ממחר אני צריכה להוסיף לכל האסטרופמים עוד 3 אנדומטרין ביום..(יש גם דקפפטיל לאחרי ההחזרה..)
נראה לכן תקין? הגיוני? אוף אין לי מושג בזה ואני לא מבינה בזה כלום ולא מוצאת בשום מקום הסברים.. ממש מבואסת..
חשבתי שאני צריכה להגיע לביוץ יזום ואחרי זה מבצעים את ההחזרה לפי גיל העוברים אבל הרופא אמר שאני לא אבייץ כי אני עם הורמנים.. לא ברור לי בכלל.
שאלה שניה - אני יכולה להחדיר לנרתיק את האסטרופם והאנדומטרין באותו זמן או לחכות ביניהם?
אשמח מאוד לעזרתכן בבקשה..