צריכה עזרה

niraf

New member
צריכה עזרה

לא יודעת אם הפורום הזה הוא רק על קשרים רומנטים או גם על חברויות רגילות, אבל מי שמוכן לעזור לי שבבקשה ינסה... אני בכיתה י, השנה הגעתי לתיכון, אני די מרוצה בכיתה והכל אבל - החברות שהיו לי שנה שעברה השתנו (או שאני השתניתי) ואני לא מסוגלת להיות חברה קרובה שלהן יותר... והתיכון זה ממילא הזדמנות חדשה לכולם להכיר הרבה אנשים חדשים... אז הבעיה שלי זה... שאני לא מצליחה ממש למצוא חברים. אני כמובן מדברת עם הרבה אנשים אבל לא מצליחה ליצור ממש קשר - מחוץ לשעות לימודים והכל... אני פשוט ממש מפחדת מאנשים... לא יודעת למה... אני מפחדת ליצור קשר כי אני מפחדת שהם יחשבו שאני קרציה או דפוקה או לא יודעת מה.... ואני ממש זקוקה שיהיו לי חברים. תייעצו לי בבקשה.

עו מר 5

New member
תראי נשמה

אני חושב שאת צריכה להתקרב לאנשים כי לכולם קשה, וכולם חדשים את חייבת למצוא את אלה שיהיו חברים שלך בכל מקום חדש זה יקרה. אני אומר את זה מנסיון כי אני עברתי הרבה מקומות בחיים, אני מדבר על שלש מדינות שגרתי בהם ובכל מקום שהייתי בו היו לי חברים שאיתם אני הייתי מבלה ולא אמרתי לעצמי שאני קרציה ודפוק. אל תתביישי

Charmed by love

New member
קרה לי! ../images/Emo15.gif

כשהיגעתי לחטיבה (ךפני שנה... עכשיו אני בח´) גם אני חבשתי שאם אני אדבר עם אנשים אני אדבק אליהם יותר מדי ואבלבל להם במוח והם לא יוהבו אותי אבל בסוף שאלתי את חברה שלי אם זה מה שאני עושה והיא אמרה לי שאני סתם מדברת שטויות! שזה בכלל לא ככה ואני רק מפחדת ובסוף... היא צדקה... עובדה...

niraf

New member
לא יודעת יש לי בעיה כזאת

אני תמיד חושדת באנשים שהם לא באמת רוצים להיות איתי ושהם סתם נחמדים מתוך נימוס.. אני בטוחה שהחברה שלך התכוונה למה שאמרה אבל ברור שאם אני אשאל מישהו אם אני מציקה לו הוא לא יגיד שכן...

orly 15

New member
אני מרגישה ממש ככה../images/Emo7.gif

אני אף פעם לא הייתי מקובלת ותמיד רציתי להיות. תמיד חשבתי שאנשים לא רוצים להיות איתי וחושבים שאני מוזרה\ משעממת\ חנונית וכו´. אף פעם לא היה לי קל להכיר חברים חדשים ותמיד הרגשתי נורא לבד ונורא לא רצויה וגם שאף אחד לא שם לב לקיומי. כשאני עם אנשים שאני מכירה, אז אין לי ממש בעיה. אבל כשאני עם אנשים חדשים או סתם עם אנשים מבית הספר שאני לא ממש מיודדת איתם אז זה קשה. אני מנסה להשתלב בשיחה ודברים כאלה, להחמיא לאנשים על בגד חדש, לשאול, להתעניין. אם אני רואה עוד בנות שגם להן אין ממש חברות טובות והן גם ביישניות כמוני אני מנסה להתחבר איתן.

nobodys girl

New member
חברויות...

הן לא רק בין בנות לבנים... :) תראי, אם תהיי בטוחה שאת לא קרציה אבל באותו זמן תשימי לב כמה ומה ועם מי את מדברת אף אחד לא יחשוב שאת נדבקת אליו... אני לא חושבת שיש לך מה לפחד מאנשים, וכל אחד צריך חברים.. מישהי לפני כתבה (נראה לי שאורלי שמה) שהיא מנסה להתחבר עם אנשים שנראים לה באותו מצב, וזה נראה לי באמת רעיון טוב.. תראי, גם אני עכשיו נכנסתי לתיכון, ועד השנה היינו שמונה בנות ושמונה חברות הכי טובות, ובחופש פתאום ממש התפצלנו ונשארנו בערך ארבע ושלוש וההבדלים בנינו בולטים בהכל.. באיך שאנחנו מדברות, ובחברים האחרים שלנו, במה שלובשים ואפילו בציונים... אנחנו ככה והן ככה.. וזה קורה, אנשים פשוט משתנים- אני חושבת עכשיו אחרי כל העלבון והכעס שלי שזה הדבר הכי טבעי שיש... הצטרפו לנו לכיתה עוד ארבע בנות ושלוש השתלבו ויש אחת שפשוט לא.. אולי אנחנו מפחידות אותה, אולי היא ביישנית.. ככה או ככה פשוט עושה רע לראות שהיא לא מצליחה, ולא משנה אם אנחנו מזמינות או מתחילות לדבבר משהו מתקלקל בדרך... אולי היא חושבת ומרגישה בדיוק כמוך... תלכי על זה ותנסי... תחשבי מה את רואה כקרצייתי ופשוט תמנעי מלעשות את זה.. אני בטוחה שילך לך ועד אז כולנו פה חברייך הוירטואלים שלך- אדוה

יהלe

New member
גם אני עברתי לבי"ס חדש..

תיכון, ובהתחלה באמת הכל היה ממש מוזר, ובאמת הרגשתי לבד, אבל אין ברירה כי זה הבי"ס שלי, ועשיתי מאמץ, ואני אחת שממש אבל ממש בישנית ליד אנשים שהיא לא מכירה (אחרי שאנשים מכירים אותי הם לפעמים מצטערים שהכירו אותי
סתאאאאאאאאאם, אבל לא משנה נחזור לבעיה שלך..) אז כן יש את כל החבורות של האנשים שכבר מכירים אחד את השני ומבלים יחד המון זמן, אבל לאט לאט עם הזמן תראי שהכל יישתפר, ולטובה! פשוט תחייכי ותהיי נחמדה, תהיי עצמך (מקווה שאני לא סותרת את עצמי..) הקיצר, תנצלי את התיכון כחוויה ותנסי להכיר אנשים אבל לא בדרך אובססיבית, אם את מבינה אותי... בסופו של דבר יהיו לך חברים חדשים, כבר תמצאי שפה משותפת עם מישהו... בהצלחה לך

ל-niraf

את לא צריכה לפחד... כל עוד את עצמך אין לך מה לפחד... אם יש כאלו שיחשבו שאת קרצייה, הם לא יהיו חברים שלך, ואם הם לא יהיו חברים שלך, את לא צריכה אותם!!!, כמו שיהיו כאלו (אולי..) שיחשבו שאת קרצייה יהיו המון (ואני בטוחה שהרבה יותר!) שיחשבו שאת ממש חמודה ושכייף להיות בחברתך... את פשוט צריכה להיות עצמך, כל עוד את עצמך את תהיי מוקפת חברים... יש חברים יותר טובים... יש פחות אבל תהיי בטוחה שאלו שיהיו החברים שלך ירצו להיות בחברתך!!... מקווה שיכולתי לעזור!

inny

New member
עיצה שונה מנסיון!../images/Emo24.gif

יש רק דרך אחת לתת ולקבל תשומת לב בלי להעיק על האחרים, וזה כדי שלא יחשבו שאת נודניקית. אז כך: כל אחד/ת צריך לקבל מחמאות מידי פעם. מה שאת צריכה לעשות זה לסמן את האנשים שאיתם את רוצה להיות בקשר ופשוט להחמיא להם. כלומר כל בוקר שאת רואה את הבחורה שאותה את מסמפטת נכנסת לכיתה, את אומרת לה "איזה בגד/תסרוקת/וכו´ יפה יש לך, וכן הלאה. חשוב מאוד להתכוון להחמיא, כדי שזה יהיה אמיתי. ובסוף תראי שהם כבר יחפשו את קרבתך. שכן הם יקבלו ממך חיזוקים לעצמם. ויעריכו אותך על כך שאת מפרגנת. ובאופן כללי תמיד תפרגני, זה מחזק גם את הביטחון העצמי שלך. אין מה להפסיד שווה שתנסי. תוכלי להשאיר לי אי מייל ב - [email protected]

מישהי

New member
טוב..אז..

לדעתי את לא צריכה לפחד ולחשוב על מה אנשים יחשבו עלייך או מה אנשים יגידו עליך, פשוט תיהי עצמך!
ותחשבי שכולם מגיעים לבית ספר חדש כמוך..ולא מכירים אחד את השני. ואת לא צריכה לפחד ולהתבייש מכולם, פשוט תיהי כמו שאת ותנסי להכיר אנשים. ואם את מרגישה שהחברות שלך השתנו או שאת השתנת ואת לא יכולה להיות חברה קרובה שלהן יותר..אז בסדר ,את לא חייבת להיות חברה קרובה שלהם ידידה. תוכלי להכיר דרכם אנשים ובכלל זה טוב לשמור על קשר, את לא צריכה לנתק איתן קשר לגמרי..אז בסדר תיהיו ידידות וזהו
בהצלחהה
ואני מקווה שתסתדרי

למעלה