צריכה עזרה

Charmed by love

New member
וזה לא רק הניסיון שלי זה../images/Emo15.gif

גם אצל חברות שלי זה ככה תשמעו לי זה לא שווה את זה!

Benja GiRl

New member
צריכה עזרה

טוב, אז מי שמכיר אותי מפורומים אחרים מתבקש לא לספר כלום... אני אשתדל לספר את זה בקצרה: יש 4 בנים עיקריים: 1. שאני אוהבת, הוא גר במרחק 20 דקות נסיעה ולא ידוע לי שהוא אוהב אותי או משהו כזה... מה כדאי לי לעשות בקטע הזה? אני אוהבת אותו כבר יותר משנה... 2. הוא ידיד טוב שלי, הוא אוהב אותי, ולא משנה כמה אני מנסה, אני לא מצליחה להמשך אליו... הוא פשוט הבן המושלם, שכולן אוהבות ומבין כולם, הוא אוהב אותי... אבל אני לא מרגישה כלום!1 פשוט כלום... מה לעשות איתו? 3. הוא קוץ בתחת, הוא שיא הקציות והוא אוהב אותי!! אני לא רוצה שום קשר איתו!! תמיד שנאתי אותו והוא סתם חושב את עצמו!! הוא נדבק אליי!! איך אני נפטרת ממנו??? 4. הוא חמוד אבל רק לקשרי ידידות... מה הבעיה? הוא חושב שאני אחד מהחברים האלו שלו, שכל פעם שאני עוברת לידו אני צריכה לתת לו כיף!!@! מה אני ילדה בת 5??? מה גם שהוא תמיד מזיע!! וזה דוחההההההההההה הוא גם חושב שאני תמיד צריכגה להגיד לו שלום.. כל פעם שאטני רואה אותו.. גם אם זה בפעם ה14523... מה אני עושה איתו? תודה רבההההההההה Dasi

nobodys girl

New member
בעיקרון אני מסכימה

אבל הפעם קרה לי בטעות די רבתי עם ידיד טוב.. כאילו, לא ממש, פשוט בשלב מסוים הוא נרוא עיצבן אותי.. והיינו כזה ידידים נורא טובים, אבל רק באינטרנט כי אני שונאת לדבר בטלפון וכי בפעם היחידה שהוא ראה אותי הוא לא זיהה אותי, אז התפדחתי להפגש איתו.. בקיצור שנה היינו מדברים ואז הוא נהייה מרגיז. שמתי אותו שבועיים באינויזיבל ליסט, ואז פתאום הכל היה כזה "הי מתוק" "היי חמודה" וטלפונים וזה.. ואז נפגשנו.. ומאז הכל היסטוריה... אנחנו ביחד כבר חודשיים ומשהו והכי מאושרים בעולם... וזה עוד בא לי בתקופה שהייתי נורא חזק בקטע של לא לצאת עם ידיד שלי.. וזה.. אז זהו
לכל כלל יש יוצא מן הכלל

GirlFriend

New member
../images/Emo113.gif

זה לא שלא רוצים לענות אלא שאין פה הרבה משתתפים עדיין כי הוא יחסית חדש.... אז אני אנסה לענות לך... 1)את בקשר טלפוני איתו או בכלל, נפגשת איתו? אם התאהבת בו תנסי ליזום ולהתחיל קודם בקשר ידידות בשביל שהוא יכיר אותך.. ואז תראי מה תגובתו... 2)תגידי לו שאת לא רוצה לפגוע בידידות שלכם ושאת אוהבת אותו כמו חברה ולא רוצה שהקשר הטוב שלכם יהרס אם המערכת יחסים לא תצליח.... 3)הסברי פרטי ונמקי... (לא הבנתי מי זה ומה הוא בכלל.... ספרי..
) 4)לא נראה לי שהוא כזה מזיק.. אם אין לך כוונה לפגוע פשוט תחזירי לו שלום בבוקר... זה לא מזיק. זה נשמע כאילו הוא סתם ילד נחמד

Benja GiRl

New member
למנהלת.. (אורית?)

1. אני מכירה אותו מכיתה ג´... היינו חברים כל כיתה ו´... רבנו... הוא עבר דירה... נפרדנו.. חזרנו לקשר... אנחנו מדברים בטלפון ובאייסי ונפגשים פעם בחודש/חודשיים... אנחנו ממש ידידים טובים... לפחות הוא ידיד טוב שלי.. הכי טוב.. לא יודעת איך זה מהצד שלו.. אבל לפי מה שאמרו לי גם משהו כזה... 3. מכירה את זה שבמקרה הבן אדם שאת הכי לא סובלת בעולם נדבק אלייך??? אותו הדבר!! אני מתעבת אותו, והוא נגרר אחריי לכל מקום!!!!!!!! 4. שלום בבוקר וזה זה ברור... אבל הוא רוצה ב-כ-ל פעם שאני עוברת לידו... אם נגיד אני אלך לכיוון מסויים, אתן לו כיף, אגיד שלום, ומישהו יקרא לי, אז באותן 10 שניות אני אעבור לידו שוב, אז הוא שוב רוצה כיף.. בלה.. הוא לא כל החיים שלי.. שיבין את זה

GirlFriend

New member
תגובה לאחד....

אז תציעי לו פעם הבאה שאתם נפגשים לצאת לסרט כידידים... זה הרעיון היחיד שעולה לי בראש עכשיו....

מישהי

New member
טוב..אז..

1.אמ..גם אני לא הבנתי את הראשון..מאיפה את מכירה אותו..? אתם מדברים בטלפון..או משהו כזה.? 2.תסבירי לידיד שלך שאת לא רוצה קשר מחוץ לידידות..(למרות שזה אל עובד ברוב המקרים..). את לא צריכה לאהוב אותו בגלל שהוא מקובל ושכולם אוהבים אותו או משהו כזה.. 3.אמ..הקרצייה? תתעלמי ממנו..בסוף הוא יעזוב אותך.(אני מקווה..) 4.כן..ובאמת הוא לא מזיק כל כך..תגידי לי שלום כשאת רואה אותו וזהו..זה באמת לא כל כך נורא

lighter

New member
*עוזרת*

1. בקשר אליו, תנסי כמה שיותר להתקרב אליו. אבל אם את באמת רוצה עצה-תשכחי ממנו. אהבה חד צדדית זה קקי של דבר. אם הוא לא אוהב אותך, אז תתגברי עליו, ותמשיכי הלאה. 2. אם את רוצה לשמר את הידידות-תסבירי לו את זה. אל תגידי לו שאת לא נמשכת אליו, אבל תגידי לו שאת לא רוצה להרוס את הידידות, ושאת רוצה אותו בתור ידיד ולא בתור חבר כי האהבה תגמר בשלב מסויים, אבל הידידות היא לנצח, או משפט כלשהו מהסוג הזה... 3. תרביצי לו. סתם. למרות שזו גם אפשרות. תבהירי לו שאת לא רוצה כלום. תבהירי לו שמבחינתך הוא סתם אפס. ותשתמשי במילים קשות. 4. לתת כיפים לידידים זה כיף :) אבל אם את לא אוהבת את זה, תגידי לו את זה... אה וד"א-את צריכה להגיד לו שלום. אתם ידידים ואם את לא אומרת שלום זה נותן תחושה כאילו לא אכפת לך ממנו, והרי אכפת לך ממנו , כי אם לא-אז לא הייתם ידידים... מקווה שעזרתי :)

Benja GiRl

New member
lighter

עזרת :) וסורי שאני כותבת לכולם את התודות בכינויים שלהם.. אני לא יודעת שמות...

מתן ב

New member
תשובות שלי... (קצת באיחור...)

אוקיי, לפי דעתי: 1) תנסי לברר איכשהו אם הוא גם אוהב או מחבב אותך, ואם לא אז פשוט תנסי להתגבר עליו, זה יהיה קשה, אני יודעת, אבל זה יהיה הכי טוב בשבילך. 2) תנסי להסביר לו שאת מעדיפה את הידידות על-פני אהבה, כי אם בסופו של דבר אתם תריבו אז הידידות שלכם תהרס. גם אם אצת היית אוהבת אותו, הייתי מציעה לך את אותו דבר - תישארו ידידים, כי אז הל יכול להיהרס... 3)תנסי להיפטר ממנו, אם הוא לא מבין אותך כשאת מסבירה לו יפה אז פשוט תצעקי עליו אוצ משהו... אבל עדיף שתנסי בנחמדות קודם כל... 4) אם אתלם ידידים אז תגידי לו שלום, את לא חייבת לתת לו כף, תסבירי לו את זה...

Charmed by love

New member
יש לי תשובה רק ל-2 ../images/Emo15.gif

אף פעם אל תהיי חברה של ידיד טוב שלך! מנסיון! את יכולה לקרוא את ההודה שלי "אני בנאדם מתוסבך" ותראי מה קרה בסוף אני ויואב לא מדברים כבר שלושה חודשים והיינו חברים רק שבוע! תאמיני לי תתני לו לקרוא את החלק על זה בהודעה שלי והוא ישתדל כמה שהוא יכול לשכוח מזה... אווווווווווווו את לא מאמינה כמה אני שנאתי את עצמי אחרי שרבתי עם יואב! הייתי כל כך עצובה ומדוכאת ו... מה לא?! עצה לכולם! אף פעם אל תהיו חברים של ידיד\ה טוב\ה כי בסוף לא יהיה לכם לא חבר\ה ולא ידיד\ה!!!

Benja GiRl

New member
Charmed by love

סורי אני עדיין לא יודעת שמות... המממ... רוב החברים שלי, התחילו מידידים טובים... לפי דעתי זה תלוי במצב... יש כאלו שחבל להרוס ויש כאלו שמה שאת אוהבת בקשר ה"ידידותי" שלכם זה את איך שהוא יהיה בתור חבר

Benja GiRl

אמממ... זאת Charmed by love אני לא בבית... יש ידידים שאת מתידדת איתם בכוונה להיות בסוף חברה שלהם ויש כאלה שאתם פשוט ידידים... ואת זה חבל להרוס...

Benja GiRl

New member
מתן ב

3. עשיתי את זה בכל הדרכים!!! ביקשתי!! צרחתי!! דרשתי!! והוא נטפל אליי!!! גם עכשיו באייסיקקי

למעלה