צריכה עזרה!

תודה לך אמיר, וכל מי שענה

בינתיים התוצאות מאד מגוונות ומעניינות, אשמח לשתף אתכם בתוצאות המחקר לכשיגיעו, אם תרצו.
לשאלתך אמיר - כפי שכתוב בשאלון סמן משפט כ'נכון' אם כולו נכון לגביך, אם לא סמן כ'לא נכון'.
אשמח לתגובות נוספות, זה באמת מאד מאד עוזר.

צריכה עזרה!

שלום לכולם,

שמי חוה, סטודנטית לחינוך שנה ג' באחד המוסדות הדתיים בירושלים. כחלק מהתואר נדרש ממני להגיש עבודה סמינריונית בנושא אלימות בית ספרית.

החלטתי לערוך במסגרת העבודה מחקר השוואתי העוסק בגילויי אלימות בבית הספר בהשוואה בין גברים סטרייטים לבין גברים הומואים בציבור הדתי (כלומר- לבחון האם גברים שבהמשך התגלו כהומוסקסואליים סבלו יותר מאלימות מצד חבריהם לספסל הלימודים מאשר אלו שבהמשך התגלו כסטרייטים).

חשוב לי לציין כי מחקר כזה מעולם לא נערך במוסד בו אני לומדת. מטרת המחקר היא להעלות את המודעות לקיומם וזכויותיהם של תלמידים הומוסקסואליים לשיח החינוכי בחינוך הדתי.

לשם כך ברצוני לענות על שאלונים שיסייעו לי רבות בעריכת המחקר. השאלונים הינם אנונימיים וקצרים.

כולי תקווה כי המחקר הזה יקדם את נושא ההומוסקסואליות לשיח הציבורי הדתי בכלל ובמערכת החינוך הדתית בפרט.

תודה רבה!

חוה

גנימדס

New member
הערות והארות

מלאתי את הסקר שלך ואני חיב לצין שהוא לא ארוך ומתיש כמו רוב הסקרים.
כל הכבוד....

(שאני עשיתי סמינריון השתדלתי שהסקר שלי יהיה קצר גם)

עם זאת...

1.תקופת התיכון היא ארבע שנים, במהלכה מתבגרים משתנים והיחסים עם החברה משתנים.
מה שקרה בכתה ז' השתנה פלאים בכתה ט' שאז היתה לי שנה מאד קשה מבחינה חברתית. עבדתי על זה קשה רכשתי מעט חברים פה ושנים- ועד כתה י"א כבר לאה היה מישהו שבאמת הציק לי.
כך שהשאלון שלך קצת קשה לענות....

2.נקודה מענינת נוספת- אני לא מרבה לספר על הומוסקסואליות במקום העבודה. מישהי אפילו הלינה באוזני שאני לא מספר כלום על חיי האישיים.
גרמת לי לחשוב לרגע- האם זה בגלל נקודה הומפובית החבויה בי? אולי אני מתבייש קצת? לכל אחד יש נקודה אוטו-הומפובית בתוכו, חלק נותנים לה להשתלט על חייהם ומעודדים אותי לצמוח, אצלי היא קטנה וחבויה ואני לא מודע אליה כל כך... תודה לך על פתיחת המודעות.

פורטי40

New member
אם כבר...

עניתי לשאלון. אבל יש בו כמה שאלות המורכבות כל אחת משתי שאלות שונות, שהתשובות שלהן שונות. היה קשה לבחור בחירה יחידה עבור השאלות הכפולות האלה

למעלה