צריכה עזרה

YoungWildFree

New member
צריכה עזרה

אני לא יודעת עם הפורום הזה מתאים אבל ישלי בעיה קטנה שאני נתקלת בה כל פעם .
ישלי בן זוג כבר כמעט 4 חודשים , הכל אצלנו מעולה חוץ מהקטע שקשה לי לבטא רגשות, קשה לי לומר לו מילים חמות
אני עושה את זה במאמץ ענק או לפעמים לא עושה בכלל.. וגם כשיש דברים שמפריעים לי אני לא מסוגלת לומר וכל פעם שמסתיימת שיחה בפלאפון או במציאות
אני מתמלאת חרטה, כי ישלי כלכך הרבה להגיד ומשהו תוקע אותי, מין בושה וחוסר ביטחון כזה
אני יותר מבטאת את אהבתי במעשים ופחות במילים ,ואני אחת שיודעת לדבר מעולה ולהגיד בידיוק מה שאני רוצה ולרגש ודווקא איתו אני
לא מסוגלת, מה שעוזר לי זה שהוא ניחן במין כישרון לקרוא אותי והוא תמיד יעלה על הבעיה ואני רוצה להיות עצמאית ולהשתחרר מהעכבות הזאת ופשוט לומר את כל מה שיש לי על הלב
יש עצות?

2461

New member
לי זה קורה גם לפעמים...

אני רוצה להיות חמה ומשהו אדיש משתלט עליי ואני פשוט לא מצליחה. אני שונאת שאני ככה אבל אין מה לעשות.
בתחילת הקשר עם חבר שלי הייתי אדישה יותר והוא הרגיש את זה. אני הייתי בטוחה בהתחשב באותו המצב שהיה לי עם קשרים עברו, שזה מסמן על כך שאני לא מעוניינת בקשר, אבל היום אחרי 4 שנים ביחד הבנתי שזה ממש לא קשור.

אני אומרת זרמי עם הקשר עד שזה יבוא לך חלק ותראי שלאט לאט תיפתחי.
עוד סיבה אפשרית יכולה להיות גם בגלל בושה, כי את לא מרגישה איתו פתוחה מספיק.

בהצלחה

Megie

New member
היי

מניסיון, תקשורת זה בסיס לקשר יציב ובריא.. את חייבת ללמוד להתנער מהקושי הזה ולעשות את זה יחד איתו-שידע על הקושי הזה ותתמודדו איתו יחד.
הוא לא אמור לקרוא מחשבות ואת לא צריכה לסבול מהעובדה שאת שומרת בבטן.. זה לא בריא ואפילו מזיק.
אני יכולה להגיד שהנטיה שלי תמיד הייתה לדבר, בן הזוג לשעבר תמיד שמר.. שנתיים של קשר הרגשתי שאני נלחמת בזה-עד שזה התפוצץ מבחינתי ושם נעצר..
כיום אני בזוגיות שרק התחילה אבל יכולה להגיד לך שהחברות מתעלה על כל קשר שאיי פעם היה לי-רק מהעובדה שמדברים על הכל.. אין דבר כזה שדברים לא נפתחים ולא נפתרים וזה מאפשר לבנות בסיס חזק ויציב של כנות וכבוד ולהעלים כל בעיה שעלולה להחמיר בעתיד-כבר עכשיו בתחילת הקשר.. עדיף לעקוב את מה שמפריע-מהשורש ולא לשמור בפנים.. לגבי הנטיה לשקף רגשות..לדעתי שני הדברים מתבססים על אותו מקור, אבל לשמור רגש זה משהו שהוא קצת פחות קריטי כי בעצם את דואגת לשדר לו רגשות בדרכים שונות.. מה שקריטי הוא לשמור בבטן דברים שהיית רוצה להגיד ולא נאמרים.
תעבדי על זה, זה לטובת ההצלחה של שניכם!
בהצלחה

היי לך

את יכולה לכתוב את כל מה שאת רוצה לומר לו
פעם ראשונה - בשטף.. פשוט תכתבי לעצמך הכל
פעם שניה - תערכי את זה - מסוגנן כמו שאת רוצה שהוא יקרא.. ותתני לו לקרא..

או תקראי לו את זה (פנים מול פנים לא בפון)

ivgy1980

New member
בטח מתוקה, הנה העצה - תגידי לו. עכשיו!!

לא אולי, לא מחר - עכשיו.

למעלה