צריכה עזרה

צריכה עזרה

היי, אני מתעניינת בעולם הפרסום ויחסי הציבור... שוקלת לימודים בנושא, אך ממש לא יודעת מאיפה להתחיל.
איזה תואר ראשון הכי כדאי ללמוד, איפה, והאם בכלל יש דרישה בשוק...
ממש צריכה עזרה והכוונה.

מחכה לתשובה .. תודה !

הי מתעניינת, ממליץ לך לעבור בפורום...

על שאלות בנושא, ובכלל לחפש בגוגל שאלות בנושא, בתי ספר, וכל מה שקשור בלימודי פרסום, תקבלי המון מידע.
רצוי כמובן להתייעץ עם מי שעוסק בתחום ו/או לומד בהווה או ללמד בעבר,אין תחליף לחוות דעת ישירה להתרשמות.
איזה תואר ראשון כדאי ללמוד? האמת, אין קשר ישיר ללימוד תואר מסויים כתנאי לקבלה לעבודה בפרסום, בוודאי לא כבטוחה להצלחה בתחום.
בהכללה, אם את בנטייה יותר לתחום הפלנינג, אסטרטגיה שיווקית פרסומית, יהיתוח ועיבוד נתונים כהכנה לקמפיינים שיווקיים פרסומיים, לימודים בתחום השיווק בהחלט יסייעו לך. גם לימודי פסיכולוגיה וחקר התנהגות צרכנים בהחלט יסייעו. גם מינהל עסקים לא יזיק. כאמור לדעתי, פחות רלבנטי מה ללמוד לפני שאת יודעת מה הנטייה שלך בתחום ובמה כוונתך לעסוק.
שיהיה בהצלחה

ymyn

New member
תואר ראשון שיווק ופרסום

היי, יש מגוון קורסים בנושא ואפילו ניתו ללמוד לימויד תואר ראשון ואפילו שני בנושא השיווק והפרסום.

אין ספק שלימודים אלה מרחיבים מאוד את האופקים ויתרמו לך הרבה בהמשך, בכל מה שתבחרי לעשות.

חברה שלי למדה תואר ראשון במכללה למינהל והיא מאוד מרוצה מהרמה.

http://academy.colman.ac.il/מנהל-עסקים/תואר-ראשון/שיווק-ופרסום.html

את יכולה לפנות ולקבל מידע ישירות מהמכללה.

לימודים

היי, אני התואר הראשון שלי למדתי במכללת רופין- מנהל עסקים התמחות בשיווק ואת השני בקריה האקדמית קרית אונו- תואר שני בשיווק ופרסום

מאוד

נתנו לי המון כלים, ומצאתי עניין רב (אבל אני אוהבת ללמד) תקופה מסויימת גם עבדתי כמתרגלת (לאחר התואר השני התלבטתי אם לפנות לעולם העסקים או לאקדמיה)
תואר שני אני ממליצה לעשות לאחר כמה שנים בשוק זה יעיל יותר

היי הילה

תודה לך על העצה.
חוץ מזה רציתי לשאול אם יש ביקוש בשוק, לבוגרי תואר ראשון..?

השוק

כמו בכל השווקים יש ביקוש ויש היצע מטורף
בימים אלו אני מתראיינת להמון תפקידים ויש המון מתמודדים.
היום התראיינתי למשרה והמראיין שיתף אותי שיש עוד כ 30 מתמודדים
ויש לי תואר 2 בהצטיינות... בינינו זה בולשיט, יחד עם זאת זה קריטריון לסינון
אם את מחפש משהו ללמוד כי יש ביקוש - אז לכי ללמוד להיות אחות אין מסםיק אחיות- אני מניחה שזה לא הכיוון ולא הכוונה
לכי ללמוד מה שמרגיש לך נכון מבפנים מהבטן תתחילי בקטן בתור תקציבאית או מנהלת שיווק בארגון קטן או עוזרת של או שפשוט תעשי כמוני ותעיזי ותנסי
אני למדתי מה שרציתי ללמוד ולא מה שהיה ביקוש ומשם זרמתי והתפתחתי יפה

למעלה