צריכה עזרה...

צריכה עזרה...

אוקי אני ממש מתחילה בכל הקטע של החצלולים...והיו לי רק 2 בראשון אמרתי לעצמי באמצע חלום וואי אני כמעט מתעוררת...זה אומר שאני ישנה...ופתאום, יש לי 2 אורות מהבהבים מול העיינים ואז התעוררתי אין לי מושג למה.... והשני אותו דבר היו לי 2 אורות מהבהבים מול העיינים ואז ניסיתי ואמרתי אני רוצה לראות את האקס שלי ולא הלך ניסיתי לראות כמה דברים ולא הלך....זה היה מוזר כזה.... בקיצור....למה אני לא מצליחה לעשות מה שאני רוצה בחצלול?

LucidGuess

New member
אז ככה

בפעם הבאה שאת רואה 2 רואות תנסי לעבור באמצע, אם את מצליחה זה אומר שראית 2 אופנועים, אם לא הצלחת זו היתה מכונית.
Lucid

THE CORRS

New member
שישור לא קשור../images/Emo140.gif

שלום לכולם !!! זו הפעם הראשונה שאני בפורום כי ראיתי שזה נורא מעניין וגם רציתי לשאול אם פעם קרה לכם שהיה לכם חלום שחוזר על עצמו... זה ממש מפחיד לפני חודש בערך חלמתי חלום שאני נוסעת באופניים על המדרגות של הבניין שפעם גרתי בו ולא הבנתי איך אני נוסעת ככה והבנתי שזה חלום ופתאום התהפכתי עם האופניים ופתאום התעוררתי... וזה קרה לי במשך ארבע ימים רצוף זה מעצבן לאאלה וגם מפחיד!

LucidGuess

New member
מגניב! גם לי קרו דברים כאלה!!

באמת מפחיד... אתמול ( או שילשום כבר?? ) היה לי חלום ממש מפחיד עם מסוק שהתרסק עלי, בהתחלה החזקתי אותו עם כבל שהיה קשור אליו והוא השתולל כמו משוגע ופחדתי שהוא יפגע באנשים, בסוף הוא התרסק עלי וממש הרגשתי מכות חזקות מהפגיעות שלו וזה גרם לי להתעורר... Lucid

fcfighter

New member
פחחחח.... סמל מיני

תחזרי שיצמחו לך שערות על הכוס , הנה קחי
ותהיי בשקט!

fcfighter

New member
פחחחח..... סמל מיני ../images/Emo67.gif

תחזרי שיצמחו לך שערות על הכוס , הנה קחי
ותהיי בשקט!

למעלה