צריכה עזרה!! :)

shayye6

New member
צריכה עזרה!! :)

היי לכם :)
יש לי 2 מחליקים, שניהם ממש טובים והשיער שלי גם באופן עקרוני לא מתולתל או גלי בטירוף שאי אפשר לסדר אותו, הוא גלי רגיל כזה
.. אבל תמיד שאני עושה מחליק השיער נראה טוב ל5 דק', ואז הוא חוזר לצורה המקורית שלו כאילו שלא נגעתי בשיער וזה פשוט מטריף אותי! אחרי שאני עושה הוא נראה טוב ואז אני מגיעה לעבודה והוא נראה זוועה כאילו הרגע קמתי והוא כולו חוזר להיות גלי ומכוער
אני לא חושבת שזה קשור למזג אוויר כי זה פשוט קורה כל הזמן, גם בקיץ וגם בחורף..
אז רציתי לדעת יש אולי איזה סרום או קרם שעוזר לשמור על השיער ועל הצורה שלו אחרי שעושים מחליק? זה כבר פשוט ממש מייאש אותי...

ועוד שאלה,
השיער שלי שטני, חום רגיל כזה, ואני ממש רוצה להבהיר אותו לחום אגוז כזה בהיר. אז מה עדיף לעשות סאן אין או לצבוע?

תודה רבה לעונים ושבת שלום!!!!

היי

הבעיה שלך היא עולמית. מלא בנות מחליקות את השיער שלהם ושתי דקות אחר כך (זה אם הן ברות מזל) השיער חוזר לעצמו. לבעיה זאת יש פתרון פשוט מאוד קוראים לו super skinny serum paul mitchell. סרום פלאים שמחולל סערה בעולם טיפוח השיער. מספיק טיפה אחת לאורכי השיער לאחר ההחלקה והשיער פשוט שומר על צורתו על שאת שוטפת אותו. הוא טוב לכל מזגי האויר וניתן למצוא בקבוק בגודל 25 מ"ל ב40 ש"ח ואני יכולה להבטיח לך שזה יספיק לך מעמד עד ל - 6 או 8 חודשים תלוי כמה את מחליקה את השיער.
בקשר לשאלה השנייה שלך תלוי מהו גוון השיער הטבעי שלך. הוא חום בהיר או כהה. סאן אין מבהיר שיער בגווני חום עד בלונדיני אבל עדיף לא חום כהה כי מתקבל גוון כתום כזה. אם את רוצה חום אגוז אני ממליצה כבר לצבוע אותו לקבלת הגוון המבוקש, אנשים שמשתמשים בסאן אין משתמשים בו להגיע לגוון בלונדיני בדרך כלל.

shayye6

New member
האמת שאני עושה כל יום

אבל לא מחליקה אותו לגמריי אלא רק "מסדרת" אותו ככה בפוני ובחלקים שהוא ממש גלי כדי שהוא יראה קצת יותר נורמלי..
והסרום הזה שהמלצת עליו, יש אותו בסופר\ניו-פארם?
כי הוא נשמע ממש טוב וגם לא יקר בכלל!

בנוגע להבהרה אני לא רוצה להגיע לבלונדיני רק לחום יותר בהיר בגוון אגוז כזה, אז גיגלתי היום על סאן-אין ובאמת הבנתי שעדיף לי כבר להשתמש בצבע אחרת אני אהיה באמת בלונדינית
ולמרות שבלונדיני מהמם בעיניי אני בספק אם זה יתאים לי

בכל מקרה המון המון תודה על התשובה, עזרת לי מאוד!

שבוע טוב שיהיה

הסרום הזה מתאים להכל

הוא עד כדי כך טוב אבל אני מדברת איתך פה על מוצרי יוקרה לשיער וסופר פארם סליחה על הביטוי מוכר על כל הבררה. בשביל לקנות אותו את צריכה לגשת לדרך היופי או אם תרצי אמליץ לך על חנות אחרת שמוכרת מוצרי יוקרה לשיער שמחיר מוזל.
סאן אין אם לא הייתי ברורה מקודם ואני מצטערת נועד להבהרה בלבג ומה שאת מתארת נשמע יותר כמו שינוי גוון בדרגה אחת או שניים. כך באמת שעדיף שתצבעי אותו ותצאי מרוצה.
בשביל סניפים ועוד מידע על מוצרי יוקרה לשיער במחיר שלא בשמיים תכנסי ל www.bway.co.il
נ.ב אני לא משויכת בכל דרך לרשת סתם פה לעזור ואם באמת לא מצאת משחפשת שם אתן שמות של חנויות אחרות

mayafmitu

New member
לגברת וילסון שמקדמת את דרך היופי

די. זה לא לעניין...

אני מצוטערת אם משהו נפגע

וגם ציינתי בתוכן ההודעה שאני לא מקושרת לרשת בכל דרך כלשהיא... ושוב אני מתנצלת אם משהו נפגע מצד שני אני עונה כפי שאני רואה לנכון ואם משהו נפגע עמו ההתנצלות

shayye6

New member
אוקיי תודה :)

האמת שאני מתה לעשות משהו כמו קלואי קרדשיאן שחצי מהשיער שלה זה חום בהיר למרות שאצלה נראה לי זה רק צבע שירד זה עדיין מהמם

והבנתי לגביי סאן-אין אני באמת מתכוונת לשינוי גוון אז אני באמת אלך על צבע :)

המון תודה בכל מקרה אני אחפש בסופר-פארם שזה אולי בררה אבל אני גרה בחור בצפון ואין לי ממש מקום אחר לקנות בו ובמחיר נורמלי

המון תודה בכל מקרה

shayye6

New member
ד"א אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם!

אני רוצה לעשות בערך משהו כזה, יפה בעניכם?
ד"א אתם חושבים שזה בכוונה אצלה ככה? כי זה נראה קצת כאילו זה צבע שיורד אז אני מתלבטת אם לעשות כי אני ממש אוהבת את הסגנון הזה...

תודה לעונים

shayye6

New member
חחח וואלה טוב לדעת

אני כ"כ לא מבינה בדברים האלה.. אז טוב לדעת שאני לא שרוטה שסתם התלהבה מזה כי חשבתי שאני היחידה

למעלה