צריכה עזרה.

צריכה עזרה.

או קיי אז ככה. אני בת 20, השתחררתי לפני חודשיים. בערך במרץ הכרתי מישהו בבסיס שלי [הוא די צעיר, בן 18 וחצי] ונהיינו ידידים מאוד טובים. האמת היא שבדיוק הייתי בסוף תקופה מאוד רעה, כי יצאתי ממערכת יחסים עם מישהו [מערכת יחסים זה די מוגזם, בתכלס זה היה סקס בלי רגשות עד שאני פיתחתי רגשות והיה בלגאן גדול] ובמשך שנה בערך לא הסתכלתי אפילו על מישהו אחר, לא הייתי מסוגלת לראות את עצמי עם גבר אחר מה גם שההוא שירת בבסיס שלי והייתי צריכה לראות אותו בכל יום, מה שעשה את זה יותר ויותר קשה. עד שהילד הזה בן ה 18 וחצי הגיע, ותוך כמה שבועות שכחתי מכל השטויות. באמת הפכנו לידידים טובים, היינו מדברים על הכל, מה עשינו עם מי כמה זמן ואיך זה היה, ממש ה-כ-ל. ואיכשהו הוא עזר לי לשכוח מהמניאק הקודם. ממש התקרבנו, היינו כמו אחים ולמעשה הבנתי שבנוסף לזה הייתי מתה ל---ן לו את הצורה, נורא נמשכתי אליו כי מה לעשות, הוא פשוט מושך בטירוף. והמון פעמים דיברנו על מה יהיה בינינו, אולי נפתח את זה ליותר והוא תמיד אמר "אנחנו כמו אחים, אנחנו כמו אחים". אבל עדיין, אנחנו מדברים המון על נושאים מיניים אנחנו תמיד מגיעים לשיחות מפגרות על זיונים בסגנון "נו אז את רוצה או לא רוצה" (אבל הוא היה קצת שיכור אז לא כל כך נחשב). הכי קרוב שהגענו למשהו זה היה שהייתי אצלו כי הוא עבר ניתוח בכתף, עשיתי לו מסאז והוא היה בלי חולצה, והיה נחמד, נגיעות קלילות כאלה, הוא נגע לי בשיער אני ליטפתי לו את היד, אבל לא נשיקה או משהו יותר רציני. הוא לא מהיוזמים. (לצערי) וכעת לשאלה. איך לעזאזל אני יכולה להגיע איתו ל... בואו נגיד מצב אינטימי, בהנחה שהוא באמת רואה בי כאילו אחותו. אני לא רוצה להתחתן איתו או משהו, אני רק רוצה לקרוע לו את הצורה פעם אחת כי הוא כזה יפה ומקסים, אפילו רק כדי לראות איך זה יהיה. ייתכן שגם אם יש משיכה מבחינתו אני יודעת שהוא לא יעשה את הצעד הראשון (כי אני יודעת עליו הכל
) ככה שאני צריכה ליזום את זה. אבל אני צריכה תכנית מפורטת, כדי לא לעשות לעצמי יותר מדי פאדיחות ולא להרוס את הידידות בינינו בהנחה שהוא לא יהיה מעוניין. בבקשה תעזרו לי! כל הצעה תתקבל בברכה

בלונדינית ../images/Emo68.gif

ברגע שידידות נמהלת בסקס היא אוטומטית בסכנה. אין דרך למנוע את זה לדעתי. לגבי איך להגיע איתו למצב אינטימי, פשוט לעשות. להרים טלפון, לקבוע להפגש במקום נוח ויאללה, אח עלק...
אני בטוחה שברגע שתגיעו ל"מצב אינטימי" הוא ישכח איך קוראים לאמא שלו...
בהצלחה

tygger

New member
הממ, זאת אכן בעיה.

לעבוד מידידות למצב שונה (יזיזים/חברים) זה ממש קל. פשוט צריך ליזום משהו. אבל הבעיה היא אחרת. קשה מאוד, עד בלתי אפשרי לחזור למצב קודם. אם רק בא לך לז**ן אותו פעם אחת אז אני מציעה שתתאפקי. אם אכפת לך ממנו אז כדי שפשוט תשכחי מזה. כי אם את פשוט רוצה לז**ן אותו, אז קחי בחשבון שהידידות שלכם לא תשוב להיות מה שהיא היתה לפני זה. אף פעם לא. אם את רוצה משהו יותר מסתם ז*ון אז אני מציעה שתשקיעי טיפה יותר מחשבה. וכמובן שאני מאחל לך בהצלחה.

למעלה