צריכה עזרה..

צריכה עזרה..

הכל התחיל לפני כ-8 חודשים, עברתי לגור בפלורנטין והכרתי בחורה.. תוך זמן קצר מאוד הפכנו להיות זוג לאחר מאמצים רבים שלי כדי שיהיה בינינו קשר, התאהבנו ונסחפנו אחרי הרגש. אחרי חודש בדרך לא דרך בעקבותיה חזרתי להורים שלי והיא המשיכה לגור בפלורנטין. לאחר כמה שבועות הבנתי שהבחורה נמצאת בעולם הפשע ועושה דברים לא חוקיים, מדובר בסמים. לא כל כך ניכנסתי לזה לעומק כי אף פעם היא לא נתנה לי תשובות, ותמיד אמרה שהיא לא תגיד לי מה היא עושה וזאת עובדה. עברנו הרבה עליות וירידות בעקבות החוסר ביטחון שהיה לי לגבי העבודה שלה. לפני יומיים ניפרדנו סופית לאחר שדיברתי אילה בזילזול רב כי כבר אבדתי עצות. אתמול בשעה 9 בערב קיבלתי טלפון ממספר חסום ובקו הייתה בחורה, בהתחלה לא זיהיתי ואח"כ זיהיתי והבנתי מי אותה הבחורה, היא חברה של האקסית שלי שיצאנו איתה פעם אחת לאומן ופעם אחת ישבנו אצלה בבית, ישיבה נחמדה של חברות. היא הייתה מאוד מבוהלת בטלפון ואמרה לי להגיע אליה לדירה בת"א בזריזות. נסעתי אליה. כשהגעתי היא הושיבה אותי בכסא, נתנה לי כוס מים ואמרה לי ש.מ. האקסית שלי היא סוכנת סמויה שעבדה עם המשטרה במשך כ-10 חודשים ופעלה כעבריינית מין השורה. חטפתי הלם ושוק טוטלי חיסלתי קופסת סיגריות בשעה וחצי, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. כל ה8 חודשים היו שקר, לא יכולתי להבין או בכלל להאמין למה שאני שומעת. היא נתנה לי הוכחות, ואנשים שהיו במעצר והשתחררו וראו את .מ. עם מדים. אחרי כמה שעות תפסתי את .מ. בטלפון ולא אמרתי לה שאני אצל החברה שלה, שאלתי מה קורה והצורה שהיא דיברה אליי פשוט לא ידעתי איך להגיב או מה להגיד, היא דיברה בצורה מכוערת, לא הבחורה שהכרתי בכלל. ניתקנו את השיחה וחזרתי הבייתה. סיפרתי לאמא שלי הכל ואמא שלי בתגובה אמרה לי שזאת מלשינה והיא לא מוכנה שהיא תגיע לבית שלנו, "אני לא רוצה להיות מסומנת", אחרי יום וחצי של טלפונים בלתי פוסקים מכל המכרים והחברים ואנשים הזויים לחלוטין ששואלים אם ידעתי, וכמובן שלא, יום וחצי ללא שינה ובכי בלתי פוסק 3 SMSים ששלחתי לה שהמצב שלי בכלל לא טוב .מ. צילצלה, ומהקו השני היא צרחה עלי ברמות מטורפות, לא הקשיבה למילה ממה שאמרתי, הכניסה לי מילים לפה ובכלל בקושי הצלחתי להשחיל מילה. המצב הנפשי שלי ברמה אפסית כרגע, אני לא מאמינה לצל שלי, חייתי 8 חודשים בשקר אחד מוחלט, ובעצם היא לא הבנאדם שהתאהבתי בו. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להמשיך הלאה ובכלל מה יקרה ואני אובדת עצות...........

שכחתי לציין

היא הביאה למעצר של כ-34 סוחרי סמים ומתווכים לסמים. היא קיבלה אתמול בבוקר דרגה, נשק,מדים ותעודה

שלום לך,

בזמן שאת הרגשת שאת אובדת עצות ודיברת אליה בזלזול, היא היתה תחת לחץ עצום בשל עבודתה. יתכן שהלחץ העצום של עבודתה יחד עם האופן שדיברת אליה שגרם לפרידה הוא זה שגרם לתגובתה החריפה. לא ברור כל כך מדברייך מדוע המצב הנפשי שלך ברמה אפסית כרגע - מה סיבת הבכי וההלם (שכן את מציינת שהם לא התחילו מהפרידה אלא מהידיעה על כך שהאקסית היא סוכנת סמויה). את לא חית שמונה חודשים בשקר מוחלט (את לא סוכנת סמים שהיא יצרה איתה קשר במסגרת התפקיד), פשוט לא ידעת שהאקסית שלך היא סוכנת סמויה - היא קיבלה הוראות לא לשתף איש. גם לסוכנים סמויים יש חיים אישיים. אם מצבך לא נרגע בימים הקרובים כדאי לפנות לייעוץ מקצועי כדי לראות על מה זה לוחץ ולרכוש כלי התמודדות. שימי לב שניקוטין מגביר חרדה, כך שלעשן קופסת סיגריות בשעה וחצי מגביר את החרדה לא מקטין אותה, ויכול בפני עצמו לפגוע באיכות השינה.

נ.ב.

כתבת "אני לא יודעת מה לעשות ואיך להמשיך הלאה ובכלל מה יקרה ואני אובדת עצות" - למה כוונתך? בנוגע למה אינך יודעת מה לעשות ואיך להמשיך?

המצב שלי לא טוב

מהסיבה שאני מרגישה שחייתי בשקר, חלק מהסביבה שלי נתפסו בעסקאות סמים. ההלם שקבלתי כשסיפרו לי וצורת ההתבטאות שלה גרמו לי לחרדה, חלק מהאנשים שמצלצלים מספרים לי כל כך הרבה דברים אני כבר לא יודעת מה לחשוב

שלום לך,

כשאת אומרת 'חייתי בשקר' - למה כוונתך, כלומר מי המשקרים? בנוגע לאיזה חלקים בהתרחשות אינך יודעת מה לחשוב? יש דברים שאת מתלבטת לגביהם? אם כן, מהם?

החיים שלי

היו בשקר כי הרבה מהדברים שהיא אמרה לי לא אמיתיים בכלל ואין להם והיא נאלצה לשקר לי.

נאלצה.

אמרת את זה בעצמך. חברתך נ-א-ל-צ-ה להסתיר ממך את האמת. מסיבות מקצועיות. היא לא בחרה בזה מרצונה החופשי. וקחי בחשבון שאם, אחרי שתצאי מההלם, תחליטי בכל זאת להמשיך בקשר איתה, כנראה כבר לא יהיו הסתרות כ-א-ל-ה גדולות. כי את הדבר הכי חשוב על העבודה שלה את כבר יודעת: היא שוטרת.

קצת הבניית מושגים

אולי תעזור לך. לחיות בשקר פירושו לבחור להאמין למשהו אחד על פני משהו שני. את לא חיית בשקר, אלא שלא ידעת את כל האמת. ידעת חלקים ממנה. יאמר לזכותה של הבחורה שלא הוליכה אותך שולל. מראש אמרה לך שיש דברים שהיא לא תגיד לך - ובכל זאת נשארת איתה. כלומר היית מוכנה לחיות איתה תוך שאת יודעת שיש חלקים שמסתירים ממך. עד פה אמת, נכון? אף אחד לא שיקר לאף אחד. מנעו ממך אינפורמציה שלא הייתה אמורה להגיע אליך גם ככה - בין היתר כדי לשמור עליך. חשוב מאוד שתאספי את עצמך ותעשי קצת סדר במחשבות. הבנאדם שהתאהבת בו היא כזו שיש לה פנים רבות. פן אחד שאת הכרת ועוד כמה ששייכים לעבודה שלה ולתפקידים שהיא לוקחת על עצמה. במקום להיות בשוק ולהתפרק לחתיכות יכולת גם מאוד להיות גאה בה, לא?? מה שאת צריכה לשאול את עצמך עכשיו זה האם את בנאדם שמסוגל להיות בזוגיות עם מישהי שיש לה עבודה כזו, מאוד אינטנסיבית, שאת לא יכולה לדעת ממנה ולא לקחת בה חלק. להיות בזוגיות בה תהיי חשופה רק לחלק אחד של אותו בנאדם. יש הרבה אנשים שנמצאים בזוגיות כזו - ולא מדובר רק באנשים שהם בני זוג של בלשים, או סוכני משטרה למיניהם. מהנקודה הזו בזמן, חשבי מה למדת על עצמך בהתנסות הזו ולאיזו מערכת יחסים את מוכנה להתחייב בפעם הבאה.

תודה..

עברו להם כמה ימים.. התחלנו לדבר קצת בפן שונה, היא מצלצלת , מדברות בפייסבוק אבל לא נתראה בקרוב. יש לי רגשות של גאווה, המצב הנפשי שלי מתחיל לעלות על עצמו.. לאט לאט יהיה בסדר בע"ה

בתור מסתכלת מהצד

אני יכולה לומר שגם אני כמוך הייתי כנראה בהלם במצב כזה. כי התגלו לך פנים חדשות לגמרי של החברה שלך. הפנים החדשות האלו, כפי שאמרו לך -- אין פירושן שחיית בשקר, אלא שחיית באי-ידיעה. וזה הבדל גדול. כי בהיותה סוכנת סמויה, חברתך אמרה לך את *האמת* כשאמרה שהיא "לא תגיד לך מה היא עושה וזאת עובדה". אחרי היציאה מההלם, לדעתי את יכולה להיות מאוד גאה. כי למעשה, גם את היית כאן שוטרת סמויה, שעזרה להרחיק הרבה אנשים מן הסמים. את היית עם חברתך -- בצד של שומרי החוק.

חח..

זה נורא משעשע אבל מה שנכון נכון, זה באמת עדיף פי מיליון יותר. אני אוסיף עוד מעט את הכתבה, אתם מוזמנים לצפות.

הסקרנות הרגה אותי.

החברה שלך זו "מאיה"? עכשיו רק את יודעת מי מסתתרת מאחורי הכתם השחור. תבורכי

רגע לא הבנתי

קודם כל מצטערת שהקישור היה לא טוב...חח וכן אמרו את השם שלה בכתבה ולא צינזרו כל כך אבל כבר לא משנה. את לא מכירה אותה במקרה נכון?

למעלה