צריכה עזרה.. :)

sunii

New member
צריכה עזרה.. :)

היי, אני לא יודעת אם זה המקום המתאים אבל שווה לנסות. אני צריכה לגייס כמה שיותר כסף לצורך המסע לפולין. לשם כך, התגייסנו חברוה של אנשים כדי למכור בכל הבית ספר דברים ולעשות ירידים בכל חג או ארוע אפשרי. המטרה הראשונה שלנו היא ט"ו בשבט, שכידוע ביום חמישי הקרוב. למישהו יש רעיונות מקוריים או דברים מושכים ותופסים את עיני התלמיד שיקנו כמה שיותר? אוכל כמובן שיהיה,זה יקנו על בטוח, אבל חוץ מזה? תודה רבה מראש!!

KarinDi

New member
נסיונות...

זו באמת שאלה קשה.. - קריקטורות - תמונות עם תחפושת/רקעים - זכות להקדיש שיר למישהו ברמקולים - מכירת בגדים יד שנייה - עציצים קטנים מתנה למשפחה זה הכיוון?

ronmron

New member
ערכת שקדיה

עץ שקד קטן+חבילת שקדים קלופים+מתכון להכנת מרציפן בבית ניתן גם להכנה חבילה ללא עץ שקד קטן ולשים ק ענף של שקדיה שפורח כעת

KarinDi

New member
מקסים מקסים מקסים!

אני רוצה כזה לטו בשבט!!! למרות שאני לא בטוחה שהרעיון מתאים לקהל יעד של ילדים. מאוד מאוד אהבתי אותו! בהחלט הולכת ליישם!!! לצערי, ענף של שקדיה עלול להיות בעייתי השנה כי טו בשבט מאוד מאוד מוקדם והשקדיות עדיין לא פורחות...

sunii

New member
הרעיונות מקסימים

באמת אבל זה לא כל כך הכיוון. לצערי התלמידים בבית ספר לא יתפסו על השיר שיושמע ברמקול ולא ישלמו עליו, לא על תחפושת או כל דבר בסגנון.. אצלינו יש יותר חיפוש אחר חומריות מסויימת ואוכל,בעיקר אוכל. הערכה בכלל חמודה, אבל שוב- זה לא מושך את עין התלמיד. צריך משהו שהם יוכלו להשתמש בו באותו רגע ולהנות, משהו שהם ירגישו שבא להם את זה באותו רגע והם יקנו.

ronmron

New member
להשתמש באותו רגע ולהנות..

לפי דברייך באמת בעיקר אוכל אז אולי תעשו ערמונים על האש או לטגן /לחמם שקדים .... האווירה סביב זה, החום..יגרום להם לקנות ולאכול... כן אולי גם פופקורן מה לעשות מול ריח מפתה כולם רוצים לאכול גם פופקרן ולא צריך הרבה מיקרוגל, או גזיה,- שתעשה רעש של פופקרן קופץ בסיר.. זה לאוהבי המלוח ומי שרוצה בריא סלט מתוק גזר מרוסק עם פירות יבשים צימוקים פקאן מתוק חתיכות תאנים ויש לך סלט בריא לטו בשבט... לחלק בכוסיות מפתות... או חד פעמי או לקנות כוס / ספל בחנות 2 ש"ח ולמכור עם הספל מתנה..

KarinDi

New member
מה לגבי?

עטים/מחברות/פנקסים עם איורים מתאימים לטובשבט? צלחת מרק? עציצי קקטוס? תכשיטים מחומרים ממוחזרים? צמות בשיער? קעקועי חינה/נצנצים?

g and n

New member
רעיונות

נתחיל עם דברים שקשורים לט"ו בשבט: תכינו מראש עוגיות בצורת פרח והם יקשטו את העוגייה עם רויאל אייסינג, אפשר להכין את העוגיות על מקל/ שיפוד ולתקוע אותו בתוך עציצון קטנטון מפלסטיק ובמקום אדמה לפורר עוגת שוקולד, אפשר לעשות עמדת הכנת ראש דשא מי יודע אולי הם ימשכו לרעיון ורעיון שלא קשור לחג: תכינו קאפקייקס וקצפות בכל מני צבעים והם יקשטו איך שבא להם. הדפסת חולצות (אתם מכינים את השבלונות) עמדת צילום עם תפאורה מצחיקה ופרסום התמונות בפייסבוק וזהו בנתיים מה שעלה לי, בהצלחה!

למעלה