צריכה עזרה.

אני921

New member
צריכה עזרה.

חבר שלי נכנ לכלא צבאי ביום חמישי.. צריך להיות שם 21 יום .הוא התקשר אליי ביום חמישי קצת אחרי 3 וחצי.. הייתי בבגרות ולא יכולתי לענות..ממש התבאסתי מזה וניסיתי אחרי זה להתקשר..אבל הוא לא ענה והפלא' שלו כבר היה מכובה.. לפני שהוא נכנס הוא אמר לי שמתי שהוא יוכל הוא יתקשר.. כי זה רך טלכרד.. אז אני פשוט לא עוזבת את הפלא'.. ואני לא יודעת מה לעשות..הוא עוד לא מתקשר.. ואני לא יודעת בכלל באיזה כלא הוא.. ואני מתגעגעת אליו כל כך ואני תמיד חושבת שבמשך הזמן הזה הוא מסוגל לחשוב לעצמו מה אני צריך אותה.. אני יכול בלעדייה.. אנחנו ביחד כבר שנה ו3 חודשים. בבקשה עזרה !

secret smile0

New member
=\

אין לך כל כך מה לעשות .. =\ פשוט באמת תהיי עם הפלא ותשתדלי לענות כשהוא מתקשר. ולמה את חושבת שהוא יחשוב ככה?! אתם כבר כל כך הרבה זמן ביחד.. אני בטוחה שאת חשובה לו ואת הדבר שמחזיק אותו חזק שם. שיש לו לאן לצאת אח"כ, ולקבל את האהבה והתמיכה ששם אין לו. וכבר העובדה שהוא התקשר אלייך לדבר, ואח"כ אמר לך שכשהוא יוכל הוא יתקשר - אומר שאיכפת לו ושהוא רוצה שאת תהיי איתו בזה. חבר שלי גם עמד למשפט אבל בסוף לא נכנס לכלא, רק עונש. אין מה לעשות.. חייבים להתמודד עם זה. אם החזקתם כל כך הרבה זמן עד עכשיו אין סיכוי שזה מה שיפריד ביניכם. הריחוק הזה הוא זמני, תזכרי :) אח"כ הוא יחזור הבייתה ותשלימו פערים וזה יהיה עוד יותר חזק ומשמעותי דווקא בגלל הכלא.. תהיי חזקה, ואני בטוחה שכשהוא יתקשר זה ישתלם :)

הוא יתקשר שוב כשהוא יוכל..

אין לך כל כך מה לעשות חוצמזה שלמה שהוא יחשוב דברים כאלה? אני לא צריכה את חבר שלי והוא לא נמצא שם כמעט אף פעם? הוא יודע שאת מחכה לשיחה ממנו והוא בטוח הבין שאם לא ענית אז יש לך סיבה טובה. זה יעבור מהר :)

j u l i a 1 3

New member
תקשיבי

איזו סיבה יש לו לחשוב דבר כזה?! זה לא שהוא בחופשה בקאריביים וכל כך כיף שלו שהוא בכלל שוכח להתגעגע ואומר לעצמו "מה אני צריך אותה כל כך טוב לי לבד".. הוא בכלא! ובטח נורא קשה לו בלעדייך והוא רק חושב עלייך כל היום וזה מה שמחזיק אותו שם.. איך את יכולה להיות כל כך חסרת ביטחון בקשר שלכם אחריי שנה ו3? זה לא שאתם ביחד חודשיים.. אם עד עכשיו הוא לא אמר "מה אני צריך אותה" אז כנראה שהוא אוהב אותך, לא? אז אין סיבה שהאהבה הזאת תעלם בגלל 21 ימים.... וברור ש21 ימים בכלא זה נורא קשה לשניכם.. אבל יש אנשים שיושבים הרבה הרבה יותר בכלא צבאי.. 21 זה קשה אבל אפשר לעבור את זה... האמת שאין לי ממש מושג איך זה הולך בכלא צבאי וכמה הם יכולים לדבר בטלפון אבל אפשר לבקר אותו לא? ואני מבינה שאת לא יודעת איזה כלא הוא אבל בטוח יש איזושהי דרך לברר... ההורים שלו גם לא יודעים? דיברת איתם? אני מבינה שזה נורא קשה 21 ימים בלי לראות אותו ובינתיים גם בלי לדבר, אבל אני בטוחה שהוא יתקשר בימים הקרובים... ועם כמה שזה קשה את חייבת להעסיק את עצמך, עכשיו יותר מאי פעם.. לעבוד, להשקיע בלימודים, להיות יותר בסביבת חברות... העיקר לא להיות לבד ולשקוע בגעגועים.. תיהי חזקה ותזכרי שגם ל21 ימים יש סוף, וכשזה יעבור ותיפגשו זה יהיה שווה את כל הציפיה הבלתי נסבלת הזאת...

אני921

New member
תודה לכולכן ..3>

זה באמת עוזר לשפוך פה כל מה שאני חושבת ומרגישה.. אני לא יכולה לברר דרך ההורים שלו כי נגיד שאנחנו לא בקשר.. בכל אופן ממש תודה ! זה הופך את המחשבה שלי לגמרי !

GrowingMadness

New member
../images/Emo4.gif

למה שהוא יחשוב ככה? להפך, עכשיו הוא הכי צריך את התמיכה והאהבה שלך. זאת לא אשמתך שלא יכלת לענות, היית בבגרות. אני בטוחה שהוא יתקשר אלייך שוב, הוא לא יוותר על לשמוע אותך כלכך מהר.

למעלה