צריכה עזרה

שירערש3

New member
צריכה עזרה

אני נמצאת בהרבה לבטים עצמיים לגבי הקשר בו אני נמצאת ואשמח להתייעץ עם זרים דווקא בלי נקודת מבט אישית על הקשר אז ככה, אני בת 22 ובן זוגי מזה שנתיים וחצי בן 25, הקשר הוא בערך הראשון הרציני מאוד שלי שנובע מאהבה אמיתית וכנה בתחילה הקשר היה אינטנסיבי וכלל מפגשים יום יומיים , בגלל הגיל והאוירה הכללית בשנה הראשונה הקשר היה מאוד דרמטי, המון ריבים מאוד מיותרים וילדותיים, צעקות ואף פרידה ליום. אני עצמי העברתי אותו גיהנום קצר המון סרטים וקנאה ורצון להיות עמו יום יום לאחר שיחות איתו ועצמי התאזנתי מאוד הפכתי מה שנקרא בין לילה לבת זוג תומכת, אוהבת מפנקת ומפרגנת והוא.. הוא נשאר כועס זה מתבטא בדברים הקטנים של בכי שזוכה מצידו להערות ציניות, הערות מצידי על מחסור במפגשים נענים בכעס מצידו יש לציין שמסיבות של אאפרט המפגשים יכולים להיות רק אצלי או בחוץ. מה גם שהקשר עם המשפחה שלו לא קיים כמעט. אני מאוד אוהבת אותו. אבל הקשר בגדול לא מתאים לי. הוא לא מביא לי מה שאני צריכה מבן זוג ושאני מנסה להעלות מולו את הנושא אני כנראה מעוררת בו אנטגוניזם כל כך רב בגלל התקופות הקשות שעברנו שהוא פשוט נסגר ומתעצבן נורא. אני מרגישה לבד נורא בקשר ושאין עם מי לדבר ואני אפילו מאשימה קצת את עצמי אבל שאלתי אם היא לדעתכם יש דרך לרכך ולהראות לו שקשה לי? שהקשר לא טוב לי? יש לציין שניסיתי פעם אחת והרגיש לי ולו במהלך השיחה שהקשר באמת עלול להגמר וכנראה רק מהמקום הזה של הפחד שאני רצינית הוא הבטיח שיהיו שינויים (השיחה סבבה סביב חוסר הפרגון שלו והמזג החם) דברים אלו השתנו במעט. ממש במעט וגם בצורה מלאכותית נורא, אבל אלו דברים שפחות מפריעים, כאשר אני מעלה את נושא התדירות של המפגשים וחוסר הרגישות שלו הוא מסוגל לקום וללכת במהלך השיחה. האם יש טעם או דרך לנסות להראות לו שכואב לי? מפריע לי כל כך שבנאדם שכביכול אוהב אותי לא מחבק אותי שאני בוכה..

שירערש3

New member
כי אני אוהבת אותו

והקשר התאים לי ואני באמת רואה בו עתיד, בו כבנאדם ופחות בהתיחסות שלו אלי האם באמת צריך לחתוך?

אייבורי

New member
אולי מספיק עם העתיד

כל יומיים מופיעה סובלת חדשה אבל צופה עתידות. עתידות זה פנטזיה אצלך במוח המציאות היא פה ועכשיו להריח את הקפה ולשים לי 3 סוכר בלי לערבב.

שירערש3

New member
וגם בעיקר

כי אני יודעת שקיים בו הצד שאני מחפשת.. כי הוא היה מפנק ואוהב ותומך ומלטף

שירערש3

New member
וגם כשאני חושבת

אני מעדיפה את המצב על רווקות כי יש רגעים קסומים של אהבה וחיבוק וליטופים קטנים בלילה ומבטים מאוהבים מעטים אך יש

נומלה

New member
כלומר הקשר כן מתאים לך?

אבל היית רוצה לשנות את הבחור? תבררי לעצמך האם מה שמתאים לך זה הרעיון של להיות בקשר או האדם הספציפי. לשנות אנשים קשה. את יכולה לנסות לשנות דפוסי התנהגות אצלך כדי שיביאו לתגובות אחרות מהזולת. רגעים קסומים? יהיו גם עם החבר הבא.

שירערש3

New member
אני רוצה שהוא יחזור להיות כמו פעם

ואני אשאר כמו עכשיו אני רוצה שהוא יתגבר בתוכו על הכעסים שהוא צבר עלי בתחילת הקשר בגלל הפגמים שלי ושיאהב אותי כמו שאהב בהתחלה... ואני לא מוצאת דרך

נומלה

New member
ואני רוצה דירה בצפון תל אביב. אז מה?

זהו הביטו שאני אומרת לילדים שלי כאשר הם רוצים דברים שאין להם שום קשר למציאות. אז הבנתי מה הדבר האידאלי שאת רוצה. הסיכוי שזה יקרה הוא אפס. מה את עושה עם זה עכשיו? איך את ממשיכה? במאמר מוסגר אעיר שהמורה שלי להסתברות אמר פעם שיש להבדיל בין מאורע עם הסתברות אפס לבין ניסים כי ניסים לםעמים קורים. אז פתוחה בפנייך הדרך לשבת ולחכות לנס.

czar

New member
זתומרת שאת תומכת נהדרת ורגועה

והוא עצבני כועס ולא מספק מה שאת מצפה לו..... אני הייתי מגדיר כמעט עקרונית מה שאמרת כשטות ארוגנטית עם ראייה מעוותת וצרה, אין דבר כזה, האמת היא איפה שהוא באמצע. עכשו, לאור כל מה שכתבת כאן, אני הייתי ממליץ ביושר לא להתאמץ להראות לא לו ולא לך כלום, פשוט לזוז. זה תמיד יחזור ואם לא היום, מחר.

למעלה