צריכה עזרה

צריכה עזרה

וואו לא רשמתי פה הרבה זמן למרות שאני נכנסת כל פעם שיש לי הזדמנות... אני צריכה את העצזרה שלכן... יש מצב לכתף לבכות עליה?

תודה מאמי...

אז ככה... סתם לא ראיתי את החבר כל השבוע ויש לנו תקופה דיי מגעילה בזמן האחרון של הרבה ריבים וכל זה... בכל אופן יום ראשון הוא טס לשבועיים ואני מרגישה כאילו הוא עושה לי טובה שכאילו הוא יפנה לי זמן כדי להיפגש בסופ"ש לא יודעת קשה לי עם זה שהוא לא יהיה בארץ שבועיים ושהוא יטוס עם הרגשה רעה אוווווווף אני לא יודעת מה לעשות

shiri59

New member
בכיף חח

איפה הוא משרת? מה הוא עושה? קרבי? יוצא פעם ב? כמה זמן אתם ביחד? שמעי אני לא יודעת מה הולך לא יודעת מה קורה ומה קרה, וזה באמת מבאס, אואה כמה שזה מבאס גם אני פה מבואסת תחת כי אני מתגעגעת ולא יודעת מה קורה אבל שמי משו אחד, הוא טס לשבועיים ויוצא לפני זה? תעשי הכל כדי לראות אותו ולדבר איתו, אני אישית חושבת שממש תתחרטי אם לא תנצלי את זה והוא יטוס ואת תיהיה בהרגשה כזו ועוד לא תראי אותו שבועיים, או אפילו לא תדברי כי זה חו"ל, תפגשי איתו ותראי אותו גם אם את חושבת שזה מאולץ, באמת אני חושבת שכדאי שתעשי את זה ולא תתחרטי אח"כ שהוא יטוס ומאוחר מידיי, תדברי איתו ותגידי לו הכל שתיפרדו כשהוא טס בהרגשה טובה, אני מקווה. בהצלחה 3>

את מצילה אותי

הוא משרת ב669 בתור קצין... אממ זה תלוי יש תקופות שהוא כמעט כל סופ"ש בבית ויש תקופוץ שהוא סוגר 21/28 בבסיס אנחנו ביחד שנה ושבוע... אני יודעת שאני אתחרט אם אני לא אדבר איתו והוא יטוס בהרגשה כזאת אבל אווף לא יודעת יש לנו תקופה שלהרבה ריבים בזמן האחרון ואני לא רוצה שזה יהפוך לעוד ריב אממ יש לך מסנג'ר או אי סי קיו?

למעלה