צריכה עזרה.

צריכה עזרה.

לפני כשבוע וחצי הפייסבוק הפסיק לעבוד. כאשר אני רושמת סיסמא ואת המייל הוא אומר לי שהם לא נכונים. בוודאות אני אומרת שהם כן נכונים. ניסיתי להתחבר משלושה מחשבים אחרים והוא לא נכנס. מחקתי קוקי והוא עדיין לא נכנס. ניסיתי לעשות לו שכחתי סיסמא אבל הוא שולח למייל שנרשמתי איתו וגם המייל לא עובד לי.. יש אפשרות לשלוח את הסיסמא החדשה למייל אחר? אם כן איך? יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור לי, רעות

שניקה123

New member
קרה לי גם לפני שבוע וחצי-

מה שקרה זה שפרצו לך לפייסבוק דרך המייל. בעיקרון את צריכה ליצור קשר עם ספק המייל שלך כדי לבקש מהם לשחזר לך סיסמא. אני לדוג' משתמשת בוואלה והם הוציאו לי את המיץ עד שהוכחתי להם שאני בעלת התיבה, כי שינו לי גם את השאלה הסודית באופציה של "שכחתי סיסמא". בקיצור, אל תתייאשי, לרוב הם לא עונים וצריך לנג'ס להם עד שהם יסכימו לזה - צריך לשלוח להם מייל עם כל הפרטים שאת זוכרת מהתיבת מייל שלך (אנשי קשר, מיילים אחרונים שקיבלת/שלחת, תיקיות...). אחרי שבוע הם איפסו לי את הסיסמא, רק שעכשיו פייסבוק לא עונים לי כדי לשחרר לי את הפרופיל..... שיהיה בהצלחה עם זה:)

רונקי3

New member
אוף זה בדיוק מה שיש לי עכשיו אני לא יכולה

בלי הפייסבוק! מי פורץ בדיוק..?

רונקי3

New member
באלי למות!

מה לעשות כדי להשיב את הפייס והמייל?! שלחתי מייל לוואלה וגם לפייסבוק והם השיבו יל באנגלית.... לענות להם באנגלית או שאפשר גם עברית?

שניקה123

New member
לפייסבוק את חייבת לכתוב באנגלית

אין להם תמיכה טכנית בארץ, אני הבנתי שהם יושבים בארה"ב. הצעתי היא לא לשלוח להם בינתיים כלום כי אז הם חוסמים לך את הפרופיל ומשחררים רק כשתקבלי גישה לוואלה. אני קיבלתי את המייל של וואלה בחזרה, שלחתי מייל לפייסבוק שישחררו לי את הפרופיל ועדיין, אחרי 3 ימים, לא החזירו לי תשובה. הם ממהרים לחסום אבל לא לשחרר... בינתיים תנדנדי לוואלה, תפציצי אותם במיילים עד שישחררו לך סיסמא חדשה.

../images/Emo210.gifאהה ו..

שלחתי פנייה לוואלה (שם המייל שלי.) תודה מתי לשלוח לפייסבוק את הפנייה? עכשיו או אחרי שאקבל תשובה מוואלה?

KaNiJa

New member
אני סקרן לדעת... המייל שלך היה מוצג בפרופיל?

הסיסמא למייל היתה תאריך הלידה שלך שגם הופיעה בפרופיל?... מעניין אותי לדעת אם הפורצים משתמשים במידע שאנחנו נותנים להם או שהם משתמשים בדרכים יותר מתוחכמות.

../images/Emo210.gifהמייל לא היה מוצג עד כמה שאני זוכרת

והסיסמא אכן הייתה תאריך הלידה
. אני אדאג שזה לא יקרה שוב
תודה שפתחת לי את העיניים.

crunchie1

New member
../images/Emo207.gifאיך מבטלים את המייל בפרופיל?

למרות שהוא אצלי רק לחברים. תודה.

KaNiJa

New member
כשאת מרחפת מעליו יופיע edit. לחצי עליו.

עכשיו את במצב עריכה ובשורה של האי-מייל יש מנעול. לוחצים עליו ובוחרים no-one. לדעתי, אין סיבה שאפילו לחברים שלך זה יופיע. אם מישהו רוצה לשלוח לך משהו - שיבקש אותו.

crunchie1

New member
תודה, זה אמור להראות לי ...

זה עדיין מראה לי את זה בפרופיל , למרות ששיניתי ל-No one, זה מראה את המייל רק לי?

למעלה