צריכה עזרה:)

שחרוש244

New member
צריכה עזרה:)

חבר שלי מסיים שבוע הבא קורס קצינים ורציתי להכין לו איזה משהו להראות לו שאני גאה וזה :p יש לכן רעיונות מה אפשר לעשות?

במבה92

New member
קולאז' שלכם כבר עשית ? יחד עם מכתב מדהים ומלב

*ומלבב שאומר כמה את גאה בו ואוהבת :] מתנה ממש מתוק ה..

שחרוש244

New member
קודם כל תודה על הרעיון.

לכבוד השנה עשיתי לו לוח שעם עם תמונות שלנו ובשנתיים אלבום עם תמונות שלנו, ככה שזה לא נראה לי מתאים. חוץ מזה שזה סיום קורס שלו ככה שאני מחפשת פחות רעיון רומנטי שקשור לשנינו אלא אליו. מכתב כמובן שאני אכין וחיפשתי משהו שאני יכולה להכין או לעשות בנוסף.

שחרוש244

New member
אוקיי החלטתי על רעיון אבל צריכה עזרה נוספת.

החלטתי לעצב לו מן תעודת סיום לרגל סיום הקורס ואז לניילן את זה שיראה ממש כמו תעודה. עכשיו נתקעתי במה לרשום.. זה מה שיש לי בנתיים- וזאת התעודה לחייל הכי חתיך בצה"ל על שסיים בהצטיינות יתרה קורס קצינים, שתמיד דאג גם כשהיה רחוק, שהיה שם בשבילי בכל רגע ורגע גם כשהיה עייף ומותש. יש לכן רעיונות מה אפשר להוסיף? אתן גם חברות של חייל, חייב להיות לכן רעיונות
תחשבו שזה לחבר שלכן, מה הייתן רוצות להגיד לו? פשוט הראש שלי מתפוצץ מכל כך הרבה דברים ואני לא מצליחה לחשוב איך להמשיך את זה. תודה מראש בנות :)

הייתי עושה את זה באיחולון

ואז זה יוצא כמו דף ראשי בעיתון עם תמונה גדולה שלו במדים ועוד תמונה שלכם בקטן או משהו וכותבת מה שאמרת.. ובענק- החייל הכי חתיך בצהל סיים קורס קצינים בלה בלה בלה ואז כותרות משנה ואז ממסגרת זה יוצא יפפפפפה

שחרוש244

New member
תודה.

את העיצוב מכינים לי כבר בפורום "מעצבים בשבילך" [כי אין לי מושג בעיצוב] אני צריכה עזרה רק במה לרשום בתעודה. אבל תודה בכל מקרה :)

זה לא קשור,

את לא מעדיפה את זה כעמוד ראשי של עיתון?:) זה נראה לי עדיף על תעודה רגילה אבל איך שבא לך:)

למעלה