צריכה עזרה

A nav

New member
צריכה עזרה

אני בת 18 והמחזור שלי עדין לא סדיר אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום והוא גמר בחוץ ולקחתי אחרי 2-3 פוסטינור אני יכולה להיות בטוחה שהכל בסדר? אני לא יודעת מתי אני אקבל את המחזור הבא..

צריכה עזרה

אני ממליצה בחום שתתחילי לקיים יחסים עם אמצעי מניעה , יכול להיות גם קונדום אבל לגמור בחוץ - זה לא אמצעי מניעה. הפוסטינור יכול לגרום לשיבושים במחזור ומכיוון שהמחזור שלך ממילא לא סדיר, לא אוכל לומר לך מתי צפוי המחזור הבא. המתיני שבועיים מהיחסים ואם את מודאגת, תוכלי אז לעשות תבחין הריון ביתי ואם הוא שלילי - הרי שלא נכנסת להריון באותו מקרה.

Postinor2

New member
אפקטיביות של פוסטינור

שלום, יעילות פוסטינור תלויה בזמן נטילת התכשיר מזמן קיום המגע המיני. ככל שנטילת פוסטינור תהיה סמוכה לקיום המגע המיני יעילות התכשיר גדולה יותר , אך עדיין לא 100%. יעילות פוסטינור בטווח של 24 שעות מזמן קיום המגע המיני הינה 95%. את יכולה להשתמש במחשבון באתר פוסטינור כדי לבדוק את יעילות התרופה במקרה שלך. בכל מקרה, בדרך כלל המחזור הבא מגיע במועדו או מעט קודם או באיחור קל. במקרה של איחור של מעל 5 ימים ממועד המחזור הצפוי יש לפנות לרופא. למידע נוסף ולשאלות את מוזמנת לגלוש באתר פוסטינור. בברכה, שירות הלקוחות של חברת תרימה.

למעלה