צריכה עזרה

נועית19

New member
צריכה עזרה

לצערי אני חדשה בפורום, נקלעתי למשבר עם החבר שלי וחשבתי אולי להתייעץ. אני בת 25, החבר שלי בן 33, ביחד כמעט שנתיים, גרים ביחד כחודשיים. לפני שבוע לאחר בילוי משותף עם חברים הוא ניסה לנשק חברה שלי, לפי חיבור הגרסאות וההכרות שלי איתה לדעתי היא דיי רצתה את זה ושידרה לו. (שזה בהחלט מקל על התחחושה) החברה כמובן הרגישה נורא וסיפרה לי יום אחרי, תחילה הוא הכחיש, רק למחרת הוא הודה ואמר שהכחיש כי לא רצה לפגוע בי וחשב שעדיף ככה. פתאום צצים דברים מצדו: לא בטוח לגבי ההתאמה שלנו, לא רואה אותי כאשה של חייו, מתלבט. אני בטוחה שישר כולכם תגידו לזרוק ולהמשיך הלאה, אבל זה לא כזה פשוט. עד הקטע האחרון, הכל היה באמת מושלם בינינו, האהבה הגדולה, החיבור, הכימיה. אני אוהבת אותו אהבה מאוד מאוד גדולה ובאמת לא יודעת אם להסתכל על זה כאפיזודה חולפת ולסלוח (הכל כמובן במידה שגם הוא רוצה) או להבין את הסימנים ולחתוך. אשמח לעזרתכם

מלודי6

New member
יש הבדל בין הרצוי למצוי

זה לא משנה מה היה לפני כן, ועד כמה "עד הקטע האחרון, הכל היה באמת מושלם בינינו, האהבה הגדולה, החיבור, הכימיה" בפועל הוא אומר לך שמה שהוא מרגיש והרצון שלו הוא "לא בטוח לגבי ההתאמה שלנו, לא רואה אותי כאשה של חייו, מתלבט" זה לא משנה כמה תתרצי עבורו ש "היא דיי רצתה את זה ושידרה לו" שאת " אוהבת אותו אהבה מאוד מאוד גדולה" מה שנראה לעינייך זה לא רק סימנים, אלא גם אמירה ברורה וישירה כי הוא לא מעוניין, אבל לך נוח יותר לראות את זה כסימנים, וכעל הזדמנות לסלוח כי את רוצה אותו, ולכן את כותבת "אני אוהבת אותו אהבה מאוד מאוד גדולה ובאמת לא יודעת אם להסתכל על זה כאפיזודה חולפת ולסלוח (הכל כמובן במידה שגם הוא רוצה) או להבין את הסימנים ולחתוך" מה שאת צריכה לכתוב במקום זה אני אוהבת אותו אהבה מאוד מאוד גדולה ובאמת לא יודעת איך להתמודד עם הכאב הזה כרגע, אבל זאת איננה אפיזודה חולפת, אלא מקרה שנתן לי הזדמנות לשמוע את המצב האמיתי של תחושות ליבו, ולכן, אולי אני אסלח ואולי לא, אבל לפחות אני אבין שאין זה אשמתי, אלא תחושות ליבו שאינן קושרות אליי, אלא לדרך התנהגותו ולצורך שלו למצוא מישהי שיותר מתאימה עבורו לחיות איתו חיים עתידיים, הוא איננו רוצה אותי ולכן אין טעם להמשיך בזוגיות כשבן זוגי אינו בטוח שהוא רוצה לחיות איתי, ועכשיו אני אוכל לפתוח פרק חדש בחיי למישהו שיותר יתאים לי ושיאמין שאני האישה של חייו. דרך צלחה, מלודי

תמבר

New member
../images/Emo45.gif עצוב

אבל מלודי צודקת. כדאי שתפקחי את העיניים ותתמודדי עם מה שקורה, עם כל הצער שבדבר. את רוצה להיות עם מישהו שאוהב אותך ושלם איתך, ולא אחד שנשאר כי הוא מפחד לפגוע ובנתיים מתפתה לנשק אחרות, נכון? אין שום קשר לזה שהבחורה עודדה אותו לנשק אותה, זה תירוץ שאת מתרצת לעצמך כדי לתת לנשיקה הזו הסבר שמתאים לך. שולחת לך חיבוק

gogilina

New member
זה נכון!

די לאשליות! ניגודים מתחברים רק אם יש "מתאם" ביניהם.

seeyou

New member
"להבין את הסימנים ולחתוך"?../images/Emo178.gif.

אני חושב שהזמן יעשה את שלו. ברור שאם הןא מבקש-דורש ניתוק זה סיפור אחר אבל כול עוד את מעונינת בו הייתי אומר להמתין בסבלנות אז הוא התחיל עם חברה שלך? זה קורה בהרבה בתים-אפילו נשואים עם ילדים החברה הטובה הופכת למהבת של הבעל או להיפך-החבר מתחיל עם אישתו של החבר הטוב. ..."פתאום צצים דברים מצדו: לא בטוח לגבי ההתאמה שלנו, לא רואה אותי כאשה של חייו, מתלבט.."כול זה קרה אחרי התקרית?ברגע של כעס? היו לכם יחסים אינטימים לאחר המשפטים הנבזים האלו? כול החיים ורוב ההחלטות הם הימור. "תבזבזי" במחיצתו(אם זה מתאפשר) עוד כמה זמן(רצוי קצוב) ואז תחליטי מה לעשות. עיסקה נעשה בין אנשים אינטרסנטים-זוגיות דומה לעיסקה יוסי נ.ב בקשר לחבר -ייתכן שהוא מקבל פיק ברכיים ומפחד להתחייב להתמסד(עם או בלי כתובה) כמו הרבה גברים.

אייבורי

New member
זה הזמן לנשק צפרדע אחרת

לכי תדעי לאן דברים ילכו. מעבר לזה, כשמישהי אומרת שהיחסים שלה היו מושלמים אני בטוח שאחד משלושת האופציות הבאות מתקיימות 1. שהיא פשוט עיוורת למציאות 2. שהגבר ויתר על עצמו במטרה לרצות אותה 3. שתי התשובות הקודמות נכונות.

habubnik

New member
זה אולי מקל לך על התחושה, אבל את עובדת על

עצמך. אלא אם היא קשרה לו את הידיים והרגליים, סיממה אותו ואז התנפלה עליו בנשיקה לוהטת, הוא כנראה רצה לא פחות. הבחור בא ואומר לך: נישקתי בחורה אחרת, אני לא בטוח לגביך, אני מתלבט. כנראה שמה שראית בתור "מושלם" היה בתוך עולמך שלך, ולא מה שהוא חש בעולם שלו. זה כואב, זה מבעס, אבל זו המציאות. לא אגיד לך לזרוק אותו, כי נשמע שאת כרגע לא מוכנה בכלל להכיר במצב, אני רק מקווה שתצאי מהסיפור עם כמה שפחות כאב.

chenby

New member
תראי

הדבר היחיד שמשאיר אותך הוא שאת אוהבת אהבה גדולה.. לפי הדברים שאת כותבת לא נשמע שאת מקבלת את אותה אהבה מצידו.. אני לומדת בעצמי - איפה שאני לא מקבלת את מה שאני רוצה לקבל - אני לא אשאר בכוח.. בסופו של דבר - אני אפגע בעצמי ולא הוא בי.. כי ידעתי שזה המצב וזה היה בסדר לי - כי נשארתי. לא עוד. זה שאת אוהבת אותו אהבה גדולה, זה בסדר, וזה נפלא שיש בך יכולת לאהוב אהבה גדולה וזה לא סותר- תפני את האהבה הגדולה הזו אלייך, ואל תישארי במקום שבו אומרים לך שכנראה את לא האישה של חייו.. אני במקומך הייתי חותכת ולו על מנת לקבל את עצמי, ולהפנים במערכת העצבים שלי שאני ראויה למשהו יותר טוב מזה. (כי כשהדברים מוטמעים בנו פיזית, עשינו מעשה שגורם לנו לרעוד, מוציא אותנו מאיזור הנוחות שלנו - ואנחנו קופצים מדרגה) כשפיזית את משדרת שאת ראויה למשהו טוב, קל לך הרבה יותר למשוך את זה. בכל מקרה אם את מחליטה לסלוח ולהשאר, אל תתאמצי להיות המושלמת - אלא תרפי ותהיי את הכי את שאת יכולה להיות. אחרת, זה יגמר בעוגמת נפש..

מריוס זכריה

Member
מנהל
לסלוח או לחתוך, זאת השאלה? לא. יש עוד אופציות

הרי משהו ביחסים הזתשבש לאחורנה, לא כן? אולי זה קשור לזה שעברתם לגור יחד - דבר שכביכול מלחיץ. אז לסלוח - סתם ככה, בלי להתיחס לבעיה שביניכם? זאת עצימת עיניים. לחתוך, בלי לנסות לתקן? חפוז ואל בוגר. יש עוד המון אופציות, כגון, למשל: לדבר, להבין את הבעיה לעומקה, ולנסות לתת פתרונות. מריוס

chenby

New member
השאלה

האם היא צריכה להששאר בכוח במקום שבו אומרים לה- אני מתלבט בקשר אלייך, אני לא חושב שאת האחת בשבילי.. אז האם היא צריכה גם לסלוח וגם להשאר במקום הזה? לסלוח כן, תמיד. להשאר, לא בטוחה שיש בשביל מה.. היא תרגיש שהיא צריכה להתאמץ בשביל שהוא ירגיש שהיא האחת שלו.. ובסוף זה יגמר והיא תרגיש גם שהיא בזבזה זמן וגם שהיא ביטלה את עצמה לגמרי. הוא לא רק נישק חברה שלה (אם זו נקראת חברה) במקרה.. (ממשלא במקרה) הוא גם אומר לה שהיא לא האחת בשבילו. זה לא סימנים אלו מעשים ומילים.. ברורים ביותר.

nowonder

New member
הוא כבר אמר לך מה קורה

את פשוט לא מדברת גבריש. גבריש היא שפה שמדברים גברים אל אישה (הם לא מדברים אותה בינהם). היא לא כלכך מסובכת להבנה, כל מה שצריך כדי להבין מה הם אומרים זה לב שנשבר לפחות פעמיים. ולעניינו, "לא בטוח לגבי ההתאמה" פירושו: את לא מי שאני רוצה. "לא רואה אותך כאישה של חייו" פירושו, נמאס לו ממך אחרי שנתיים, את כבר מובנת מאליה, ובכלל נתת לו מספיק בטחון עצמי כדי שהוא יאמין שהוא יכול למצוא מודל משופר שלך. "ניסה לנשק חברה" פירושו: בודק את כוחו בשוק. אוטוטו הוא עומד לשבור לך את הלב, מאמי.

אייבורי

New member
מאז ימי הפוליקטלי קורקט

זה מה שנהייה. פעם היינו גברים, עומדים על שלנו הגדיל לעשות אחי שאמר פעם למישהי בדרך כלל זה אני, אבל במקרה שלך, זה ללא ספק את. היום הכל מכובס.

seeyou

New member
, נמאס לו ממך אחרי שנתיים או אחרי חודשיים

הם עברו לגור ביחד חסרים הרבה פרטים-הבהרות לכן אפשר לעסוק רק בספקולציות "נתת לו מספיק בטחון עצמי כדי שהוא יאמין שהוא יכול למצוא מודל משופר שלך."-זה נכון

לא הייתי מציע לך

להתייחס ברצינות רבה מדי ל"התלבטויות" שלו - זה מה שגברים עושים כשהם מוצאים את עצמם בעמדת נחיתות (כשתופסים אותם, למשל, מנסים לנשק אשה אחרת
) - מן נסיון, קצת ילדותי, לרכוש לעצמם יתרון. מה שלא פוטר אותך, כמובן, מלקבל את ההחלטה.

את חיה באשליה

אם את חושבת שהכוח עדיין נמצא אצלך. את לא זו שצריכה להחליט אם לסלוח או לא כי חבר שלך כבר אמר לך שהוא לא בעניין שלך יותר, זה רק עניין של זמן עד שהוא יתפוס אומץ לחתוך סופית. יכול להיות שעשה מה שעשה כדי שתיפרדי ממנו, כי לגברים יש נטייה להיות פחדנים מאוד כשזה נודע לפרידות.

נועית19

New member
תודה לכולכם על העצות, רציתי להבהיר מספר דברים

כשאני מתכוונת לזה שהכל היה בינינו מושלם, ברור לי שאין דבר כזה, היה לנו מושלם לאחר פשרות, ויתורים, זה מושלם בשבילנו. לא ציינתי למשל שיש לו ילד מסטוץ כי זה בכלל לא אישו עבורנו, זה חלק ממנו ואנחנו מסתדרים מצויין, כמובן שהיו בדרך חילוקי דעות, כמו רוב הזוגות במצב שלנו, שלדעתי הוא מפנק אותו והכל, פשוט החלטנו שלא אתערב, זה הילד שלו ויש לו אמא וזה ממני והלאה. אגב הוא טס לפני כמה ימים לחו"ל עם חבר ובינתיים התקשורת בינינו עד כה (הוא לגמרי בלי פלאפונים במטרה להתנתק) הייתה מייל שגרתי כאילו שהכל בסדר. לכן אני מבולבבלת, פתאום מרגיש לי כאילו שהוא אמר את מה שאמר ועכשיו שהוא בחו"ל הוא מתגעגע או מבין לבד ומבחינתו הכל בסדר בינינו...

seeyou

New member
הוא טס לפני כמה ימים לחו"ל עם חבר בלי פלאפון

על מנת "לתפור"
ולא על מנת להתגעגעה עליך. יוסי

tapuznik

New member
עוד מקרה של מישהי

שבעצם לא משנה מה יגידו לה, היא כבר החליטה לבד ובעצם מנסה לשכנע אחרים למה החלטתה צודקת. חבל!!! איכשהו לצידו נראה שאת בדרך לנפילה כואבת. אבל העיקר שאת החלטת כבר.

I C E M A N 7

New member
אין מה לעשות

יש כאלה שגם אם תשים להם שלושה תמרורים משולשים, שלט אלקטרוני גדול ורמזור בורדו מהבהב, עדיין יעקפו את המחסום עם מבט אופטימי בעיניים.

למעלה