צריכה עזרה

שלגיה31

New member
צריכה עזרה

שלום הייתי רוצה לדעת האם יש איזשהו גוף שאפשר לבדוק תוך כדי הבחנה (מבחן ) האם אני מתאימה ללמוד להיות מאמנת ובמידה וכן לאיזה תחום בתוך האימון אני מתאימה יותר פחות פשוט מנסה לעשות כרגע שינוי מקצועי כי פשוט נמאס לי בתחום שלי תודה ואני מקווה ששאלתי בפרום הנכון

bridges

New member
כן, יש לפחות מכללה אחת לאימון שמציעה מבחן כזה

צרי איתי קשר ואפנה אותך למכללה הזאת (אסור לנו לפרסם כאן מכללות)

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
האם מתאים לך להיות מאמנת?

לא קשה ללמוד אימון. אולי כל אחד יכול ללמוד. אבל לא לכל אחד מתאים להיות מאמן. לטעמי, אימון דורש קודם כך אהבה לאנשים וסקרנות גדולה. הרצון להכיר אנשים, לראות את השונות האינסופית, ולהיות איתם בתהליך ההתפתחות שלהם. ומעבר לזה נדרש ממך להיות בתהליך של התפתחות תמידי - לבחון את עצמך, ללמוד עוד, להרחיב את התפיסות שלך כל הזמן. ומכיון אחר, צריך לזכור שלהיות מאמן זה להיות עצמאי - ולא שכיר. עליך לשווק את עצמך לבד, להגיע ללקוחות, להיות מוכר. להיות בעל סבלנות עד אשר תבנה הפרקטיקה ויהיה מעגל לקוחות. כל אילו לא מתאימים לכל אחד. אני לא בטוחה שמבחן הוא הכלי לאבחן זאת. על מה את חולמת? מה את היית רוצה לעשות אם לא היו שום מגבלות?

לדעתי אימון דורש קודם כל הקשבה.

לדעת להקשיב בלי לשפוט בלי להגיב בלי להביע דעה. ולשאול שאלות מתוך הנאמר ולא מתוך מה שרץ לך בראש. בשבילי זה היה השיעור הכי קשה. השיעור השני היה להיות סבלנית. ללמוד להגדיל את הפתיל.....שהיה לא פחות קשה מהשעור הראשון. השאר אצלי היה ולכן אני חושבת שלכל אחד יש את השיעור שלו בנושא.

למעלה