צריכה עזרה

dikla2008

New member
צריכה עזרה

היי שלום חבר'ה פורום יוצאים בשאלה. מה שלומכם? , מקווה שטוב, אז אני יציג את עצמי שמי דיקלה ואני בת 15 חילונית לחלוטין!!!!! ברצוני לציין שכל משפחתי כך . לפני מס ימים נולדה לי אחיינת חדשה לאחי. וכן אחי ואשתו החליטו לקרוא לאחיינת בשם מסוים שהם בחרו. כמו כן אשתו של אחי בקטע של הדת ( היא לא דתייה אבל לוקחת שיעורי דת וכל הבולשיט שהוא לדעתי) והיא בחורה קלת דעת שכל אחד יכול להשפיע עליה. אז בשיעורי דת שהיא קיבלה אמרו לה לשנות את השם של הבת שנולדה לה כי האנרגיה של השם לא טובה ובלה בלה בלה. עכשיו אחי מאוד מתוסכל ולא יודע איך להוציא אותה מזה ומרגיש ששולטים עליה כל מה שהרב עושה היא רוצה לבצעה . אחי אינו מחבב את הדת אך גם הוא פתטי לזה. אבל בגלל שהוא פתטי הוא לא הולך לשיעורי דת ומתמקד בחייו. כפי שציינתי הוא נורא מתוסכל מהעובדה שרוצים לשנות את השם של בתו. איך אתם וכל הידע שלכם תוכלו לתת לי נימוקים משכנעים למה לא כדי לו לשנות את השם שלה. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. אני נוראה מתוסכלת מהעניין הזה שהדת מכתיבה אורך חיים ואומרת מה לעשות. הייתי רוצה שהם יהיו החלטים. האם תוכלו לכתוב לי נימוק משכנע למה לא כדאי לו להחליף את השם? ברגע שאני ירצאה להם למה לא ( ועוד עם הכושר שכנוע שלי חח ) אני בטוחה שאני יגורום לאחי ואשתו לא רק לשנות את דעתם לשנות את השם אלא גם לשנות את דרכם שלדעתי מעצבנת והם גם ניראים נורא מתוסכלים בקשר לעניין שם התינוקת בזמן שהם אמורים להיות נורא מאושרים מעניין זה. קראתי באינטרנט באתר חופש ומצאתי מלא חומר נפלא!!! המון היגיון סוף סוף נפלט... ודרך אגב אני נוראה מודה לאנשים שפתחו אתר כזה שגורם לאנשים להיות יותר ריאלים ולא להיות קורבנות של הדת. כמו כן באתר חופש יש יותר על הלכות על אנשים איך אם יצאו בשאלה. וערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי מאמרים על שינוי שם הילוד ... בקיצור אני מתוסכלת! מעוצבנת! ונורא כועסת. אינני יודעת למי לפנות. תכתבו לי נימוק משכנע למה לא כדאי להם לשנות את השם של בתו? אשמח אם תענו לו, אני יודעת שזה לא שאלה קלה, אבל יש בידכם ידע רב יותר ממני, כך שאשמח אם תחלקו אותו איתי. בתודה רבה דקלה

למעלה