צריכה עזרה!

צריכה עזרה!

אני צריכה רעיונות לצ'ופרים מגניבים לטיול פת"ש. (אני מדריכה ה' בנות) אני רוצה לעשות אותם לפי הנושא השבטי/הגדודי של הטיול הנושא השבטי הוא איכות הסביבה, ומתודה של הגדוד היא "הקוסם מארץ עוץ" (כל דמות מסמלת משהו אחר בקשר לאיכות הסביבה, וכל קבוצה בגדוד היא אחת מהדמויות.) הקבוצה שלי היא דורותי... יש לכם רעיונות לצ'ופרים בנושא איכות הסביבה/הקוסם מארץ עוץ?

Leo5131

New member
...

הן ובנות והן בכיתה ה'. תכתבי להן מכתב בכתב יפה ומושקע בצבע ורוד ותסמכי עליי הן יאהבו אתזה XD

tslil1991

New member
אממ..הנה כמה..

אולי.. תציירי/תדפיסי את הנעליים האדומות של דורותי ותרשמי משהו שחוזרים הבייתה כזה.. כמו "הנה שפשפו את הנעליים תלחשו את מילות הקסם ואנחנו בבית!" לסוף לאוטובוס!!
לדרך הלוך- השיר של הפתיח : אל מעבר לקשת, אל מעבר להר, שם כל מי שנפגוש מיוחד ומוזר. עם ילדה וכלבלב עד לקצה העולם, רק צריך עוד למצוא את הדרך לשם! עוד נלך בדרך הצהובה היפה, עוד נלך בדרך עד סופה, סופה. עם דחליל בלי מוח, ועם איש הפח ואריה שפוחד כל כך עם דחליל, ואריה פחדן, וגם איש הפח הנה הוא כאן, עם כלבלב, וילדה יפה. בוא נלך בדרך עד סופה. בוא נלך... בוא נלך לשם! הי! וטוטו גם לשם, לשם. ובטוליפ "מוכנים?!"
את יכולה להכין לאוכל מן צלחת/ מפית או יותר מגניב מגש אכילה כזה שמניילנים אז להכין של דורותי עם "בתאבון" או "בשביל להמשיך בדרך לקוסם צריך כוח.."
כעיקרון את יכולה להכין כל צ'ופר פשוט עם משפט שקשור לדורותי@!
נגיד ללילה- סוכריה של נשיקה ולרשום... "עד שנימצא את הקוסם ונגיע הבייתה.. נשיקה מאמא!"
בוקר- ביצת גומי- "יאללה יום חדש לפנינו והדרך לקוסם ארוכה.. אז נאכל ארוחת בוקר טובה ונצא לדרך.." זה סבבה? אני בכיוון?!
צליל!

למעלה