צריכה עזרה... :)

la la3

New member
צריכה עזרה... :)

לחבר שלי יש יום הולדת, אנחנו חברים כבר קרוב לחמש שנים , והייתי רוצה לכתוב לו ברכה יפה בחרוזים שתכלול את הדברים הכי בנאלים בקשר שלנו, כמובן כמה אני אוהבת אותו ועל זה שהוא שונא לסדר איתי ושהוא לפעמים עצלן וכמה אנחנו נהנים ביחד... ברכה שתהיה יפה ומצחיקה. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה.

KarinDi

New member
את רוצה שאנחנו נכתוב ברכה בשמך?

האמת? אני תמיד בעד ברכה אישית שיוצאת מהלב, גם אם החרוזים יוצאים בינוניים... אם בכל מקרה את רוצה שנעזור לך לכתוב, נצטרך עוד פרטים כמו בן כמה הוא יהיה, איך קוראים לו...

la la3

New member
צודקת...!

קודם כל את צודקת! אני בד"כ לוקחת כמה ברכות ומחברת אותם ומוסיפה כמה משפטים שלי, אך אני לא מוצאת משהו שאני באמת מרגישה איתו שלמה.... אז ככה שאם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח... הברכה שתתנו לי כמובן שאני יכניס בה כמה משפטים שלי אך אני צריכה את ההתחלה את הכיוון... אז ככה: שמו שחר, הוא יהיה השנה בן 25, עברנו שנה לא קלה מבחינה כספית איך יצאנו ממנה, הוא החבר הכי טוב שלי ואני נהנת איתו הכי בעולם, אם יש משהו שהוא שונא זה לעזור לי לסדר והוא ינסה להתחמק בכל דרך אפשרית! אך הוא בן אדם שיודע להעניק חום ואהבה ותמיד לעזור לי שאני צריכה. והייתי שמחה להכניס את כל זה בברכה, הייתי רוצה שהברכה תהיה מרגשת וגם מצחיקה אך אני ממש צריכה עזרה בכיוון. אני מאאאאווודדדד אשמח אם תוכלו לעזור לי.

למעלה