צריכה עזרה...

• פותח הנושא SPSP1
  • פורסם בתאריך

SPSP1

New member
צריכה עזרה...

שנה שעברה התחלתי לרקוד באופן ממש מקצועי בלט קלאסי והתחלתי להשתפר פשוט בהכל! חוץ מדבר אחד: טרנאאוט! הטרנאאוט שלי תמיד היא גרוע וכבר שנה שהוא השתפר ממש קצת או שהוא בכלל לא השתפר... למישהי יש רעיונות? עצות? תרגילים לשיפור הטרנאאוט??? כל דבר יתקבל בשמחה! =]

Only Dance

New member
אהמ הנה שניים :

הראשון, יושבת על הריצפה, רגליים מכופפות, כף רגל אל כף רגל מטרה - ברכיים שיגיעו עד הריצפה לעלות את הקושי להתכופף למטה, לדחוף את הברכיים אם המרפקים שלך או לחלופין מישהי שתעזור לך ותתמוך. השני, שוכבת על הבטן, רגליים מכופפות כף רגל אל כף רגל - תורה של צפרדע. אותו תרגיל כמו מקודם רק שהפעם יש לך קונטרה מהריצפה, המטרה? שהרגליים יהיו יחד כף רגל אל כף רגל ולא על חשבון האגן, אגן וכל הבטן על הריצפה. מקווה שעזרתי. קאטי

SPSP1

New member
תודה ועוד שאלה קטנה...

טוב, אז היום בשיעור קלאסי עלינו גם קצת על פוינט והתחלתי להרגיש שכל שיעור יותר ויותר קשה לי לעלות על הפוינט של רגל ימין. אז בסוף השיעור אמרתי את זה למורה שלי והיא אמרה לי שהיא שמה לב ושנראה לה ששברתי את נעל אחת!!! אויי.... בקיצר היא אמרה לי לקנות חדשות, ועכשיו השאלה: כששאלתי אותה איזה סוג לקנות אז היא אמרה לי "איזה סוג יש לך עכשיו? קפזיו? יופי אז תקני אותן שוב, נראה לי שהן טובות לרגליים שלך"... מה שמוזר פה שקניתי אותן רק לפני שנה וזאת הייתה השנה הראשונה שלי אז לא עליתי ממש הרבה, ואם שברתי אותן תוך שנה, אם אני אקנה שוב את אותו הסוג אני לא אשבור אותו עוד פעם??? אז כאילו לא חבל לקנות את אותו סוג? או שבעצם זה שאני קונה שוב את אותו סוג לא אומר שאני אשבור אותן שוב. HELP PLEASE!!!! תודה! =]

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gifלפי אנשים אחרים פה שנה זה די הרבה זמן..

יש אנשים ששובים את הפוינט שלהם התדירות הרבה יותר גבוהה..

אוגם

New member
יש-

דרגת קשיחות לנעליים... אני לא יודעת אם גם לקפזיו יש אבל אני יודעת שיש לאחרים(=

rot17

New member
תקני נעליים שנוחות לך...

אני קניתי את הנעליים בפעם ה3 במשך שנתיים כולה , של גרישקו מיובאות מרוסיה ושברתי אותן אחרי 5 פעמים שרקדתי עליהן =\ וכל פעם קניתי נעליים אחרות... של בלוך ממש נוחות אבל של גרישקו מרגישות יותר איכותיות...

למעלה