צריכה עזרה

sarati

New member
צריכה עזרה

אתמול נכנסתי לפורום "ירושלים", הודעה שהתפרסמה בראשי. מישהו כתב שם הודעה על כמה מגעיל שהחרדים עומדים ומצלמים את הפיגוע במקום לעזור, למטה (איך קוראים לזה? חתימה אולי...) מופיע בהודעות שלו: "מי שתמיד תהה למה החרדים לובשים שחור צריך להבין שמסורת זה מסורת ומסורת לא שוברים! בכל סדרה או סיפור כלשהו כוחות הרשע תמיד יוצגו בצבע השחור - אז למה לשנות צבעים מוסכמים? אם זה עובד אל תיגע! הם יכולים להבריח את הקיכלי - אבל הם בחיים לא יוכלו לגרום לו להפסיק לשיר הם יכולים יכולים לגנוב לנו את הדבש - אבל הם בחיים לא יוכלו לקחת את העוקץ הם יכולים לדרוך על הפרחים ששתלנו באהבה - להפיץ את החושך שלהם לכל עבר אבל הם בחיים לא יוכלו לעצור את האביב ! " כתבתי לו: משהו מרגיש לי גזענות אם מישהו היה כותב ככה על הומואים כולכם הייתם עומדים על הראש. אני מתכוונת לשורות הבוטות והדוחות שכתובות למטה... ולא, אני לא חרדית בכלל... אבל אני לא מדברת ככה לאף אחד. איכס. והוא ענה לי: כדאי מאוד שלא תחשפי את הבורות שלך כאן קבל עם ועדה - כי בדיוק כמו שמתנהגים להומואים בישראל מתנהגים ליהודים באירופה ..... הגר בבית מזכוכית אל נא יזרוק אבנים ויפה שעה אחת קודם .... ורק כדי להפריך גם את הטיעון הזה שלך שתהיי רגועה מכל וכל ותנסה לחפש דברים אחרים להקטנן עליהם מן הסתם אנשים שמבטיחים לרצוח אותי אם אני יעיז להגיע לירושלים בירת המדינה שלי ! הם אנשי רשע. מעניין שלאנשים שאיימו שאם משלחת יהודית תגיע לברלין היא לא תצא משם חיה אנחנו קוראים "רשעים גזעניים" ולאנשים מבני עמנו שהבטיחו שאם תגיע משלחת הומואית לירושלים היא לא תצא משם בחיים - זה בסדר... זה נקרא "אנטישמיות" לקרוא להם רשעים וגזעניים. את צבועה. כשיהודים נאסרו מלהכנס לברלין כדי שלא יטמאו את בירת ארץ הגזע הארי הקדושה זה נקרא "גזענות" ו"נאציזם" כשהומואים נאסרו מלהכנס לירושלים כדי שלא יטמאו את בירת המדינה היהודית הקדושה - זה בסדר... מעניין כמה שמוסר כפול הוא דבר נזיל - בעצם מה אני מבין במוסר כפול ? את המומחית לו כאן בפורום, ואת האיכס היחיד פה את הבאת לכאן. התעצבנתי, והחלטתי לתת לכם אתגר. תנסחו לי הודעה הכי קוטלת שאפשר. בא לי לרדת עליו קצת... וגם דעה אישית על כל הנושא... מעניין אותי מה אתם חושבים על כאלה...

כשהנאצים התאהבו בבהמות

הם באמת התנזרו מהיהודים, כשהיהודי מתנזרים מהבהמות, הם באמת אוהבים בני אדם.

sarati

New member
אתה חושב

שיהיה לו מספיק סכל להבין את זה? זה עמוק מדי... אבל יפה.

toxic2004

New member
*שכל

ולא, הם בדרך כלל מעוטי יכולת הבנה פשוטה וצווחים בסיסמאות עלובות כמו "אוכלי חינם" והמשפט האהוב עליהם [שכתבתי כאן אמש] "החרדים לא משלמים מיסים" (אין חרדי שלא משלם מיסים, כי או אז הוא היה ללא רהיטים וציוד ביתי במקרה הטוב ומבלה את ימיו בכלא במקרה הגרוע)

sarati

New member
לא הבנתי

מה רציתי מתי? כשעניתי לו או כשהבאתי את זה לפה?

sarati

New member
בשמחה

נכנסתי לפורום ירושלים אתמול, ופגשתי הודעה גזענית שמאוד הפריעה לי. בדרך כלל אני לא נוהגת להגיב בפורומים, אבל החלטתי לחרוג ממנהגי ולענות. ההודעה השמיצה את החרדים, השמצות דוחות ובוטות, וזה גם מה שכתבתי לו (עשיתי העתק - הדבק להודעות, בהודעה המקורית) קבלתי תשובה בוטה ודוחה לא פחות. נבהלתי ונדהמתי מגודל השנאה, ורציתי לנסות, אולי מישהו פה יוכל לנסח הודעה או מסר שיענה על הטענות. זהו...

סטלנודד

New member
והוא לא דיבר על חרדים הוא דיבר כללי

נכנסתי לשם ובדקתי אני כותב שם מידי פעם

sarati

New member
נכון

טעיתי, הלכתי לבדוק שוב... אבל זה לא היה העניין, הפריעה לי השנאה הזאת, שמחלחלת בין המילים...

סטלנודד

New member
הוא מבלבל את המוח

אף אחד לא אים ברצח אף אחד לא אמר לו אל תבוא לירושלים אמרו לו אל תעשה את מעשיך בפומבי בטקס המוני

sarati

New member
את זה

אתה לא צריך לספר לי... אבל אני צריכה טענה חזקה שלא יהיו לו מילים לענות עליה, אם יש דבר כזה...

sarati

New member
זאת בדיוק הבעיה

שהוא כשרון, והוא ענה יפה ודי סתם לי את הפה... הומו כישרוני...

19אריאל

New member
לדעתי אין טעם

להשיב לו בדברי טעם כי הוא לא בא לשמוע אלא להתריס ולתקוף. הודעה קוטלת... צריך לשבת על זה ברצינות וכרגע אין לי כזה זמן. אולי בהמשך.

toxic2004

New member
אה ותגידי לחולה הקטן

ש63 אחוז מתוך החילונים[!!!] מתנגדים לקיום מצעד הגאווה בירושלים. אז שידבר בשם עצמו, ובשם עצמו בלבד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270971,00.html [אמנם 2006 אך זה תקף גם כעת, בסקר אחרון שפורסם היו אפילו יותר אחוזים נגד המצעד]

קסמאישי

New member
מה שמוזר בטענה שלו

שכל העולם פוחד לפגוע ברגשות המוסלמים ואת החרדים אפשר לדרוס ואם משהוא פוגע בהם זה אומר שהם גזענים

קסמאישי

New member
ועוד משהוא

תגידי לו שהוא יכול להגיע לי-ם ללא חשש לחייב הוא רק לא צריך להגיע בשביל להפגין מיניות קבל עם ועדה במיוחד אם זה פוגע ברגשות (כי אפי` לחרדים יש רגשות) וההשואה לנאצים שאסרו על כל יהודי גם אם הוא יהודי שנראה מהגזע הארי מעמידה בסימן שאלה את האינטלגנציה שלו

למעלה