צריכה עזרה!!!

רובי2000

New member
צריכה עזרה!!!

האם אפשר להנמיך את המושב בסוזוקי drz-sm ואם כן איפה? תודה גברברים חמודים

gilwalla

New member
יש קיט הנמכה אצל היבואן...

ממה שאני יודע אמור להנמיך אותו ב-3 ס"מ (מ-89 ס"מ ל-86) - הכי טוב להתקשר ולשאול באבניר. יש אופציות נוספות - כיסא ג'ל (ראיתי מקורי באתר סוזוקי העולמי) שמנמיך אותו בעוד 2-3 ס"מ אבל לא נראה משהו לטעמי. יש אפשרות לשחק עם עומס הקפיץ בבולם, ויש לינקים להנמכה יותר משמעותית מ-3 ס"מ, אבל שיפגעו כנראה בגאומטריה - על זה יצטרכו לענות לך אנשים שיותר מבינים ממני.

פשוטיפש

New member
את מתחת למטר וחצי ?

אם התשובה שלילית אין שום סיבה להנמיך את האופנוע. את רק תהרסי את הגאומטריה שלו.

yoe66

New member
זה אפשרי

אל תקשיבי למי שמשכנע אותך שלא צריך חלק מהותי מצבירת בטחון במהירות על אופנוע זה רגלים על הקרקע יש אפשרות לשנות את גודל הזרועות שמחברות את הבולם האחורי לאופנוע זה ינמיך את החלק האחורי את הקדמי מנמיכים בהתאם על ידי שינוי מיקום הבולמים על המשולשים הנה לינק למקום שמוכר את הזרועות האלו

gilwalla

New member
אני ממש לא חושב שהנמכה של 3 ס"מ...

כ"כ משנה מבחינת התנהגות האופנוע, אבל זה משנה המון מבחינת הבטחון במיוחד לרוכבים מתחילים, כמו שאמר yoe66 מעלי. גם משקל הרוכב משנה ובכל מקרה כדאי לך לנסות לשבת עליו, אם את במשקל ממוצע ומעלה, מן הסתם האופנוע ישקע מעט.

מאוד משמעותי

הנמכה שבוצעה לא כראוי ולא מאוזנת מבחינת החלק האחורי והקדמי תשנה את ההתנהגות של האופנוע בצורה קריטית. מצד שני, אם האופנוע לא מיועד למסלול או שטח, ואין בעיה של מרווח גחון או מרווח הטיה - אין שום מניעה להנמיך את האופנוע - בהנחה שזה בוצע ע"י מישהו שמבין מה הוא עושה, או בעל מקצוע.

gilwalla

New member
אני מדבר על ההנמכה...

שמבוצעת במוסך היבואן, שמן הסתם יודעים מה הם עושים.

למעלה