צריכה עזרה!

LiLoOKuN

New member
צריכה עזרה!

מישהו קנה לי mp4 שנראה כמו אייפוד מעפן וקטן אז אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת עליו כאן..אייפוד מתחזה חח הכנסתי את הדיסק וזה מראה לי רק שלוש תיקיות 1.AMV Converting Tool (WIN98 Driver)4_15 2.Telbook 3.The support formats for AMV convertor של Excel וכשניסיתי לחבר אותו עם הקבל זה לא מראה שום דבר..בקיצור אין לי מושג איך להכניס שירים בבקשה עיזרו לי!!LOL

LiLoOKuN

New member
צריכה עזרה!

מישהו קנה לי mp4 שנראה כמו אייפוד מעפן וקטן ..אייפוד מתחזה חח הכנסתי את הדיסק וזה מראה לי רק שלוש תיקיות 1.AMV Converting Tool (WIN98 Driver)4_15 2.Telbook 3.The support formats for AMV convertor של Excel וכשניסיתי לחבר אותו עם הקבל זה לא מראה שום דבר..בקיצור אין לי מושג איך להכניס שירים בבקשה עיזרו לי!!LOL

יאיר B

New member
נגן מדבקה...

1. לא צריך את הדיסק כדי להעביר שירים - זה להמרה של סרטים. 2. כדי להעביר שירים צריך לחבר אותו למחשב, לחיבור USB אחורי (שהנגן יהיה דולק, ולחצן HOLD שלו, אם יש כזה, לא יהיה נעול). המחשב יזהה את הנגן, יפתח עבורו כונן חדש תחת "המחשב שלי" ואליה את מעבירה את השירים בפורמט MP3 (יכול להיות שיש בתוך הנגן תקיות, במקרה כזה מעבירים לתיקיה בשם MUSIC). יש במאמרים קטגוריה של נגני מדבקה - לקרא את מה שכתוב עליהם שם.

LiLoOKuN

New member
רגע חברתי את זה ולא מופיע כלום יש מן צליל

ובאמת בתוך הנגן יש תיקיות אבל איך אני אמורה להעביר לשם שירים אם לא מופיע כלום על המחשב שלי? S:

LiLoOKuN

New member
yey זה עובד..אבל רק על מחשב אחד שלי משום מה.

עכשיו אני לא יודעת איך להכניס סרטים זה לא עובד לי פ'חח איזה נכה אני..

tweeg

New member
אממ

המרת סרטים בעזרת התוכנה שבא איתו,מדריך במאמרים העברה רגילה רק אחרי המרה בעקרון יש כמה דברים שאפשר לעשות כדי לבדוק את המחשב השני אם זה חשוב תודיעי

LiLoOKuN

New member
אוספתי קבצי WMA מדיסקים ולמרות שזה תומך זה ל

-לא עובד..אתה יודע אולי למה?

tweeg

New member
נגיד שהוא באמת תומך

(כי אין לי כוח לבדוק את זה) האם בחרת בקידוד נורמלי? בכל מקרה אפשר להמיר מדיסקים ישירות לmp3 אז עדיף להישאר בפורמט הזה (בגלל תמיכה לא איכות)

tweeg

New member
אממ

נסי לחבר לכניסות usb שנמצאות מאחורי המחשב עם לא עוזר נסי את פתרון הוודו מהטגליינס יש הודעה של זיהוי חומרה חדשה?יש צליל זיהוי?

LiLoOKuN

New member
כן,זה עושה מן צליל זה מחובר..אבל זה לא מראה כ

-לום..מזה כניסות USB מאחורי המחשב..? סליחה על הבורות אני לא כ"כ מבינה במחשבים S:

יאיר B

New member
למחשבים שולחניים יש כניסות USB בחלק האחורי

שלהם, איפה שכל הבלאגן של הכבלים. לפעמים יש בעיה בחיבורים הקדמיים של ה-USB בחלק מהמחשבים (תלוי איך הרכיבו אותם). אם מדובר במחשב נייד, להתעלם מכל הסיפור. שם אין בעיה של חיבורים.

למעלה