צריכה עזרה..

etupni

New member
צריכה עזרה..

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לכתוב את זה... אני חיה עם בנזוגי קרוב ל 4 שנים, בשנה האחרונה התחלתי להרגיש שזה לא זה... זאת אומרת אני אוהבת אותו בטירוף ויש רגעים שאני לא יכולה בלעדיו אבל יש יותר רגעים שאני רוצה לא להיות איתו... מתוך הרגל ושיגרה נשארתי פה... יש לי בעיה גם מבחינת לימודים ומגורים לחזור להורים כי הם לא גרים באותו איזור... אני ממש לא יודעת מה לעשות? איך מפרקים דירה וכל אחד הולך לדרכו? ואם זאת טעות?! אני ממש מבולבלת.... מישהו עבר כזה דבר?

קודם כל, חשוב שאת מודעת לעצמך ולא מוותרת

כי קל יותר להישאר בקשר שבו את מכירה את הצד השני, ואתם גרים ביחד וכו' מאשר לפרק. אני חושבת שחשוב להיערך מבחינת מציאת מקום חלופי- לדבר עם ההורים אם שם את תגורי אחרי הפרידה, ולדבר איתו על זה. אבל אולי כדאי רגע לפני הפרידה לנסות לעבוד על הקשר ולצאת מהשגרה, להיזכר בדברים שגרמו לכם להתאהב ולתת צ'אנס שני...

nate2000

New member
כמה שאלות

האם כלו כל הקיצין? אולי יעוץ יעזור לכם. אם הוא לא רוצה לפחות תלכי לבד. על שם מי רשומה הדירה? האם הרכוש משותף? האם יש לך אצל מי להישאר באזור?

זכוכיות

New member
הייתי במצבך לפני כמה חודשים

אומנם היה מדובר בשנתיים משותפות ולא ב4 שנים, אבל אני עדין מזדהה. לפעמים האמנתי שאני אוהבת בטירוף, רוב הזמן מצאתי את עצמי מתבאסת כשהוא חוזר הביתה. מבחינה לוגיסטית פתרנו את הבעיות די מהר (אני עזבתי את הדירה שבועיים אחרי הפרידה), אבל אצלנו זה נפל ממש בעיתוי טוב. קודם כל- חבל לסבול ולבזבז זמן, תתפסי אותו לשיחה ותעלי את הנושא... אחרי שתעכלו את עניין הפרידה תתפנו לחשוב על לאן כל אחד ילך, למה ועם מה... לפעמים לוקח זמן למצוא פתרון ולהתארגן אז חשוב להתחיל לחשוב על זה כבר מעכשיו. אם יש חברה באיזור שאת יכולה להתנחל אצלה- מה טוב... אם ההורים גרים במרחק לא קטסטרופלי אז אולי אפשר לחזור ובמשך תקופה קצרה עד שתתארגני להשתמש קצת יותר ברכבות ואוטובוסים. בכל אופן, בהצלחה.

למעלה