צריכה עזרה...

adidas h

New member
צריכה עזרה...

הייזאת עדי מסניף מערב (מדריכת ג' ואופטימית ידועה). יש לי חניכות טיפפפה בעייתיות (בטח) ויש לנו לעשות שתי פעולות חופשיות. הרעיון לפעולה הו משהו שגבש ויעביר קצת ערכים של קבוצה, הרעיון (הדי עלוב יש לציין) הוא לעשות פעולת דיסני שבה כל חניכה מקבלת דמות (כלומר אופי) שוונה מעצמה- למשל: המנהיגה, הפחדנית, השקטה, משתפת הפעולה וכ'ו ולתת להם לעשות משימות קבוצתיות שקשורות לסרטים של דיסני ויש לי בעיה קטנה עם משימות, רעיונות? תודה מראש (אני מנומסת!)

L I L O C H

New member
עדי../images/Emo13.gif

ענבר ואני ישבנו וחשבנו על כמה משחקים בשיעור ג"ג...[נו, משעמם...מורה משעממת...=\\] קיצר הנה כמה רעיונות:
לתום וג'רי חשבנו על המחשק "חתול ועכבר". כאשר כולם עומדים במעגל ובוחרים שתי נציגות. אחת היא חתול ואחת היא עכבר. הקבוצה צריכה להגן על העכבר מפני החתול. למשל כשהעכבר במעגל לנסות למנוע מהחתול להכינס, כאשר העכבר בחוץ לנסות לגרום לחתול להישאר במעגל... ויש על אותו עיקרון גם את המחשק "רחובות ושדרות" בוחרים חניך אחד שהוא העכבר וחניך נוסף שהוא חתול. החניכים עומדים ב – 3-4 טורים, הם פורשים ידיים לצדדים (בגובה הכתפיים). על פי מחיאת כף של המדריך יסתובבו החניכים 90 מעלות כך שיצרו 3-4 שורות. החניכים נשארים עדין עם הידיים למעלה וויוצרים מאין חומה,החניכים אמורים למנוע מהחתול לתפוס את העכבר. על החתול והעכבר לנוע רק לפי השורות או הטורים מבלי לפרוץ את "חומות" הידיים. על החתול לתפוס את העכבר. ניצח החתול אם תפס את העכבר.
ליצאת כריש [ניראה לי שזה של דיסני...
] אפשר לעשות דייג. מתחילים משני נציגים, כאשר אחד הוא כריש ואחד הוא דייג. פורשים רשת צל, וכל חניך מחזיק בקצה את הרשת מתחת לסנטר, ככה שהוא לא יכול לראות את המתרחש מתחת לרשת. הכריש שלמטה [מתחת לרשת] מנסה למשוך עליו עוד חניכים, ברגע שתפסו חניך [דג] הוא צועק "הצילו" והדייג צריך להציל אותו. במידה והצליח להציל הוא ממשיך לשבת, במידה ונתפס ונגרר למיתחת לרשת הוא הופך גם כן לכריש.
למוצאים את נמו אפשר לעשות "דג אחד..." אם את לא זוכרת איך שרים את זה, אז תגידי לי ואני אזכיר לך...=]] וזה מתאים גם לחניכות שלך, הן אוהבות לשיר...
לדמבו, 101 כלבים דלמתים וחתולים בצמרת אפשר לעשות ביחד את המשחק אבולוציה. כאשר הן מתחילות אם חיה מסויימת, למשל חתול, משחקות "אבן נייר ומספריים" ואז עוברות חיה, ומסיימת עם פיל. אפשר גם לשחק את זה ע"פ הסרט ספר הג'ונגל, ניראה לי יותר מתאים.
לבת הים הקטנה אפשר לקשור להן את הרגליים, כך שהן [הרגליים] יהיו צמודות [אפקט סנפיר...
] ואז לעשות להן תחרות כל שהיא, כמו מרוץ שליחים וכד'. וניראה לי שיש לנו שקי יוטה בסניף, אז תאכלי אולי לא לקשור את הרגליים אלא לעשות מרוץ שקים.
לעליזה בארץ הפלאות אפשר לעשות להן "יש לנו תיש" [כן, כן, השיר...
] זה ממש נחמייד, ויש משהו כזה בספר...
לבאג לייף אפשר לשחק "להסתדר לפי..." כי כמו נמלים שעושות דברים מהר מהר כך הן ייצטרכו לעשות. ואז זה להסתדר לפי גובה, מידת נעליים, אות ראשונה בשם וכד'..
ופינוקיו נו תחשבי לבד, פשוט פינוקיו...
זהו, זה מה שהצלחנו לחשוב בשעה של ג"ג...=]] אם יהיו לי עוד רעיונות אני אוסיף... מקווה שעזרנו לך..=]] ואם את לא מבינה משחק כל שהו, את מוזמנת לשאול

adidas h

New member
מתה מתה מתה מתה עלייך=] *וגם על ענברושית*

שיואו תודה עזרת לי ממש!!!!!!!! לוב יוווו

פעולת דיסני..

מזכיר לי קצת את הפורימון משום מה.
מממ.. קודם כל, אפשר להפוך את הפעולה ליותר מגניבה.. על ידי תלבושת, תמונות... אולי להראות לחניכות קודם כל קטע מסרט (ובגלל שאין וידאו בסניף אז ספר) של דיסני. אולי לספר איזו עובדה על דיסני. לא לשכוח מושמושים עם דיסני.
כאן יש מערך דיסני מפורום צופים, אבל הוא מתקשר יותר למחנאות לשכבות גדולות יותר, בכל מקרה, זה יכול לתת רעיונות. משחקים:
אלאדין- המשחק שהחניכים עומדים על שטיח וצריכים להפוך אותו בלי לדרוך על הרצפה (אלאדין- השטיח המעופף..)
פיטר פן- משחקים איזה משחק ישן ישן ישן.. (להישאר צעיר לנצח).. אולי פחות מתאים כי החניכות קטנות.
הגיבן מנוטרדם (זה שלהם?
) - משחק הפסלים!
בת הים הקטנה- אולי משהו שקשור לשירה?
אנלא טובה בזה כ"כ...
מה כבר עשיתן?

adidas h

New member
וזה מה שיצא=]

(בדר"כ אני לא כותבת ככה פעולות אבל ממש אין לי זמן היום). הערות והארות יתקבלו בחום. (וסליחה על החפירה)

adidas h

New member
הפעולה כאן../images/Emo2.gif

כל האחת מהחניכות מקבלת דמות שאותה תצטרך לשחק במשחק כל הפעולה: המנהיגה, העקשנית, השקטה, הביישנית, המפריעה, החכמה, משתפת הפעולה, האמיצה, הפחדנית, זאת שמסכימה עם כולם, זאת שלא רוצה להשתתף, המצחיקה, הבכיינית.) (5' דק' הסבר וחלוקה). חלק א': יש בלונים ובתוך כל בלון פתק עם שם של סרט של דיסני, לכל סרט יש משחק בהתאם. סינדרלה. שתי סנדינות שאליהן מחוברים כופתים לכל האורך, כל אחד מהחניכות קושרת רגל אחת לכל סנדינה וביחד הן צריכות לעבור מנקודה אחת לשניה. (10 דק') טום וג'רי. חתול ועכבר. (10 דק') אלאדין. החניכות כולן עומדות על שטיח וצריכות לנסות להפוך אותו בלי לרדת ממנו. (10 דק') ספר הג'ונגל. המשחק אבולוציה. (10 דק') שלגיה. תפוח (כמו מלפפון, רק עם תפוח).(10 דק') מוצאים את נמו. דג אחד. (5 דק') בת הים הקטנה. מרוץ שקים. (10 דק') היפיפיה הנרדמת. החניכות שוכבות במעגל כשכל אחת עם הראש על זאת שלידה, תוך כדי מוציאים כסאות והם צריכות להשאר במעגל. (10 דק') תפוס את הכריש. דיג. (10 דק') בסוף הפעולה יחולק מושמוש לחניכה המצטיינת.

למעלה